Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Danke! Most látom, valamelyik nap írtam pont emailt neki, láttam a hirdetését képesmotoron. És mi van, ha nem jó? Visszaküldhetem vagy dugjam a...?
Szandra,olyan leszel,mint a párom? Mióta dolgozik,jóformán csak aludni jár haza. Tisztára kicombosodsz itt a nyár végére. A ZX10-el meg majd jön a haver egyfősben,ha már így alakult.
Kár ,de még bepótoljuk későbbiekben.
Ha megtudok vmit,írom ide. Diósgyőri OMV-nél meg csatlakozhatsz,ha mégis tudsz jönni.
Lucius! Még mindig semmi konkrétat nem tudok a délutánról,de ebben a nagy rohadt melegben nem indulunk el, az biztos. Én még most állok neki motort mosni.
Hááát de bükkbe én nem fogok felkerülni. Ma is elvileg 3ig vagyok. De ma már totál KO vagyok, meg lehet mégmeló után menni kell szekrényt pakolni.
Gratulálok!
Holnap hajnalban indulok Germanyba, de majd máskor feltétlenül.
én is ezt csinálom kb 20éve nap mint nap...
holnap mikor indultok?honnan?
hátha hamar végzek....
Hái Tornagatyaszaga! Én meg az erdőt nyomtam ma 4-ig, hát aki úgy szokott vélekedni,hogy milyen jó nektek ott a jó árnyékban,annak innen üzenem,hogy sz...on le. A fák tetejét hiába lengeti a szél,amikor lenn áll a levegő,csak ömlik rólad a víz,meg fulladsz meg. (ez most jól megaszondtam) Ahonnan az én cuccaim származnak az Pest mellett Göd-ön van. Írok neked egy t számot; Daróczi Attila 30/3607865 . Ha úgy gondolod,hivatkozhatsz az "RGV-s srácra" is,ha nem akkor csak simán elregéled a gondod,és megoldják.
Hey-ho!
Zoltán mester! Megadnád a címét a boltnak meg a nevét még1x ahol kérdezősködtél? Jövőhéten bemegyek és megrendelem ott. Ma meg döglés. Reggel 8tól délután 6ig füvet nyírtam a barackosokban. Csak 35fok volt
Holnap du. is megyek ki haverokkal,de ők mondjuk "csapatósak kicsit", bár valszleg én megyek majd elől,engem meg biztosan bírnál követni. Szóval,ha gondolod.
uhhh baz ez két napba is sok:D
Sose tennék ilyet Szandránkkal. Igazából bődületes englis tudásom legjavát kellett felsorakoztatni ezért a két szóért. Mi az "átkos"ban még a hőn imádott oroszt útáltuk úgy,mint most a fiaim az angolt,,,pedig azért...
Grat! Okoskatörp.
Hát,Domi,elég bolond egy napom volt tegnap.Jogsim lejárt okt-ben,orvosi,okm.iroda,utána egy kanyar szén a bányából,aztán rohanás nejemmel Miskolcra,onnan rohanás haza temetésre,onnan öltöny le,bőr fel,be a MaxxPowerbe,onnan át Auchan.(valami DRZ-s csávó is előttem ért oda) Aztán haza,kölykök közt szétcsapni,(asszony délutános)fékkel baszkurálni,(jobb már nem lett) Közben felnéztem ide,látom mit írtál, és végül is így értem el odaáig,hogy negyed 8-kor végre el tudtam indulni a Bükkbe. Én is csak Hollósig mentem,mert az erdőben már sötét volt,lámpám meg ósdi sz..r.
Na széphölgyem,ha már így fel lett dobva a labda,holnap du. megyünk Bükkbe. Nem kimondottan bandázás,de lehet,hogy még jobb.
Miért nem 5-ös? Hát te beteg vagy Össze teszem a két kezem, hogy 4-es lett. Éppen elég volt összehozni még a 4-est is.
De telhetetlen vagy! Szerintem Vitka örül a 4-es érdemjegynek is.
GRATULÁLOK ÉN IS ,D E VAN 1 KÉRDÉSEM:

MIÉRT NEM 5-ÖS?
Zoli, remélem nem a mostanában szokásos értelemben használtad a working girl-t Megtörtént párszor, hogy este kint csávó csaj, kis pia, kocsiba be, kocsiban akció, aztán az eset utána a csaj "I'm a working girl" mondattal tartotta a markát.
Gratula. Fasza gyerek vagy! Csak ne mondd senkinek...
Jelentem, átvettem a diplomámat tegnap 4-es lett.
Hat ha hamarabb írtál voltna beneveztem volna még egy körre gond nélkül. Csak hirtelen nem volt kivel, aztán azért értem olyan hamar haza.