Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

cöööh :D Látom le vagyok követve. Am nem azért de ha annyira motorkáltok már Miskolcon majd, akkor inkább beszéljünk meg egy időt meg egy helyet, és bandázzunk egyet, nem muszáj ezt Mekihez kötni, meg amúgy sem tudok én konyháról kijönni, mert ezek kitekerik a belem
csini hát, hogyne
Nem vettem még, de akárhogy is számolom/gondolkozok, mindenképp csak nyár végén lesz leghamarabb sztem, mert jobb nagyobb motorhoz nem elég a pénzem sajna.
Nem tudom kié, de nekem épp így tetszik a legjobban. Fekete-piros....
gyóóó de hát mikor hogy hol? én tegnap is ma is 7-du3 ig leszek.
Nem, ez most nem az. Csak a szokásos balfaszságom.
Zsolcán azzal szórakoztam, h végig az útpadkán mentem, egyensúlyozni próbáltam csak ugye nem jött össze , és a körforgalomnál úgy izomból térdreestem. Az egész kaláááácsom sötétlila feketés foltokkal, meg van a közepén egy mazsola is (nagy var, mert lyukas lett) az oldalán egy bazinagy zöld folt, alatta meg egy kisebb barna. Gyönyörűségesssss
Jut eszembe. Nekem is volt ma éjszaka kalandom autóval. Lenyomott egy BMV. Picsába. Dehát ezzel a 22éves lámpával már nem nagyon bátorkodok itt a sötétben,másrészt meg ott ült mögöttem a fiam,nem igazán hiányzott valami axenpócer.
Hát én ezt a térgyefájós working girlt hiába kerestem ma délután,dehát mostmár tudom,hogy csak 2-ig dolgozik. Ha rosszul tudom,a kollegák informáltak félre.
Hát,bakki, amikor ezt írtad,én utána indultam még csak ki,ráadásul vittem a kis "hátizsákomat", így azért olyan nagyot én sem mehettem. F...sz ki van ezzel a Szinva forrási átfolyással hát sosem akar már elapadni.Mi most értünk haza,vagy tíz perce,még bóklásztunk egy sort Miskolcon is.
Sziasztok!

Holnap szombaton azaz 2010.07.10.-én MAMI kupa III. fordulója lesz Brezován (Visonta), a gokartpályán. Egész nap edzések, versenyek. Kategóriák: Pitbike, Simson, Robogó, MZ, 125 kupa (Aprilia), Veterán, és Pannonia kupa
Gyertek versenyezni vagy nézőnek!
Szia. Most értem vissza. De az biztos, hogy nem ez volt az év legjobb motorozása. Az egyik kanyarba egy lada kilincsel előre közeledett felém. Kicsin múlt... Utána egy kicsit el is vette a kedvem a továbbiakban.
nem ismerem sajnos ,szívesen elfogadnám..
Mikor készülsz kifelé,Domi?
Dugócserés. Csak polini szett van rajta és elég húzósak az árak...
Mi is a pegaso baja?
Valaki este felé egy bükkös kör?
Sziasztok!
Valaki ismeri ezt a motort?
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Vélemény róla?
Előre is köszi.
Nem a puccos olasz motorral van a gond, hanem azzal a ***************************************** polinival grrrr na de nem adom fel, úgyis megcsinálom pöpecre
Hali! Jó lehet a dolog úgy néz ki csak 2-re haza kell érnem, mert utánna programom van. Megyünk hívogatni a lagziba :-)
Sajna,nem nagy segítség volt,dehát akinek ilyen puccos olasz motor kell,hát az fizessen,mint a katonatiszt. Szandrának meg %-ot kéne kérni a Mekitől minden motoros után,így volna fer.
Szép estét!
Először is: köszönöm szépen Zoli még egyszer a segítséget!
Szandra! Lehet, hogy mi is benézünk majd valamikor hozzád. Miattad lesz csak nagy forgalma a mekinek :O az összes motoros oda fog járni zabálni.
miért térdepelni kell ,vagy rosszat csináltál és ez a bünti?
vetél már vasat?
azért csini lehetsz az egyengunyában..))
Szega! Vasárnap egy Bükki csavargás? Jön Pali,meg Borsy is.
Jé ez Gyapi mester moccja. Szegény bukott egyet vele és a fehérből fekete lett... Deszéplettamúgy!
jaja.
nincs idom az fzr-en