Igen megálltam, mert a párom szólt, hogy fázik, ne menjünk körbe hanem visszafelé. Bár az Fzr es srác egy másik alkalommal ment előttem. Talán egy nappal utána.
Szerintem én láttalak téged a 7végén Bényén!
csak éppen fociztam
Utassal voltál és megálltatok a buszmegállóban mert nem tudtátok merre menjetek....
Amugy lehet hogy egy Yamaha FZR 250-el találkoztál mert van itt 1 srácnak.
Én szinte mindig ugyanolyan vagyok egész nap, mint mikor fölkelek. Csak kicsit több cuccban (máramikor )
Háttyó ha arra jártok, majd összefuthatunk, de amúgy is mert már benn leszek nagyrészt majd Miskolcon. Úgyh szóljatok, ha errefelé ráértek :)
Hát simán Szerintem a csajok nem kicicomázva szépen felöltözötten a legszebbek, hanem úgy reggel, ahogy egy jó éjszaka után nyúzottan kikelnek az ágyból, vagy éppen rossz ruhában tesznek vesznek valamit vagy dolgoznak. Szóval emiatt ne aggódj Am meg egy fagyit megér a dolog
Khm hát ha akarsz látni szar munkaruhában, ami 8 számmal nagyobb mint én xD
Am a búza tériben vagyok.
De teljesen jól haladok. Tegnap kezdtem, ma már én voltam a termelésirányíró Jóóóóóó volt az, ma egész nap pörögtem, röhögtek rajtam végig. Csak a tééérgyepem ne sajogna már így.....
Lehet nagy hülyeséget irok, de lehet azért csinálják, hogy rövidebb legyen a cső ezáltal gumi fékcsőnél kicsit keményebb, nincs olyan húszú tágulási hely.
Nem is rád értettem Csak általánosságban, hogy vannak olyan emberek, akik nálam ezerszer jobban vágják a műszakit, majd ők tudni fognak midenfélét, amit én nem, vagy rosszul.
csak éppen fociztam
Utassal voltál és megálltatok a buszmegállóban mert nem tudtátok merre menjetek....
Amugy lehet hogy egy Yamaha FZR 250-el találkoztál mert van itt 1 srácnak.
http://www.boon.hu/hirek/borso...
Addig élvezkedjetek :D :D :D
(ájjjezdenagyon....)
Háttyó ha arra jártok, majd összefuthatunk, de amúgy is mert már benn leszek nagyrészt majd Miskolcon. Úgyh szóljatok, ha errefelé ráértek :)
Fagyi az jó, meg a csokiöntet. Azt benyomnám az egész tasakkal kanállal úgy ahogy van
Am a búza tériben vagyok.
De teljesen jól haladok. Tegnap kezdtem, ma már én voltam a termelésirányíró Jóóóóóó volt az, ma egész nap pörögtem, röhögtek rajtam végig. Csak a tééérgyepem ne sajogna már így.....