Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen megálltam, mert a párom szólt, hogy fázik, ne menjünk körbe hanem visszafelé. Bár az Fzr es srác egy másik alkalommal ment előttem. Talán egy nappal utána.
Szerintem én láttalak téged a 7végén Bényén!
csak éppen fociztam
Utassal voltál és megálltatok a buszmegállóban mert nem tudtátok merre menjetek....
Amugy lehet hogy egy Yamaha FZR 250-el találkoztál mert van itt 1 srácnak.
Basszus remélem nem közzülünk valaki...
http://www.boon.hu/hirek/borso...
Látom nem is lehettél bent, mert 16:58 kor irtál ide a fórumba.
Ma voltam bent, de nem láttalak 6 előtt. Holnap is megyek valamikor de nem autóval hanem mocival. Majd gyere ki!
"Csak a térgyepem ne fájna" Szandra,ez már a korral jár.
Uhh, ez azért elég jó. Fincsi Z.
jó.
Addig élvezkedjetek :D :D :D
(ájjjezdenagyon....)
Jójó, simán Csak nem tudom mikor lesz ez az arrafelé ráérek dolog, a nyár folyamán valamikor, ennyit tudok mondani.
Én szinte mindig ugyanolyan vagyok egész nap, mint mikor fölkelek. Csak kicsit több cuccban (máramikor )
Háttyó ha arra jártok, majd összefuthatunk, de amúgy is mert már benn leszek nagyrészt majd Miskolcon. Úgyh szóljatok, ha errefelé ráértek :)
Hát simán Szerintem a csajok nem kicicomázva szépen felöltözötten a legszebbek, hanem úgy reggel, ahogy egy jó éjszaka után nyúzottan kikelnek az ágyból, vagy éppen rossz ruhában tesznek vesznek valamit vagy dolgoznak. Szóval emiatt ne aggódj Am meg egy fagyit megér a dolog
Áhh am enni ne gyertek. Tiszta fúj az egész.
Fagyi az jó, meg a csokiöntet. Azt benyomnám az egész tasakkal kanállal úgy ahogy van
Khm hát ha akarsz látni szar munkaruhában, ami 8 számmal nagyobb mint én xD
Am a búza tériben vagyok.
De teljesen jól haladok. Tegnap kezdtem, ma már én voltam a termelésirányíró Jóóóóóó volt az, ma egész nap pörögtem, röhögtek rajtam végig. Csak a tééérgyepem ne sajogna már így.....
gyóóóóóó hát ha meglátnám az R6ot aznap már nem is dolgoznék xD
Lilafüred felé vágják a fákat 10-30 percre megállítják a forgalmat.
kis szilárd elég kemény arrafele....multkor crossal beis sz...attam..:)
Helló.úgy legyen.
Na én lassan farolok csucsulni és bizom benne, hogy napsütésre ébredek holnap! Jó éjt mindenkinek!
Na erre már végképp nem tudok mit mondani. Ki láthat bele egy japó mérnök fejébe?
Az enyém a főféhengernél van mint két cső egy hosszű űtmenű csavarral. Akkor még lehet a mozgást akarták kiküszöbölni :-) így csak egy cső mozog
Hol megy át a cső? A kerék fölött,gondolom. Ez így visszafordítva talán még inkább hosszabb lehet,mint az Y egyik szára.
Lehet nagy hülyeséget irok, de lehet azért csinálják, hogy rövidebb legyen a cső ezáltal gumi fékcsőnél kicsit keményebb, nincs olyan húszú tágulási hely.
Nem is rád értettem Csak általánosságban, hogy vannak olyan emberek, akik nálam ezerszer jobban vágják a műszakit, majd ők tudni fognak midenfélét, amit én nem, vagy rosszul.
Ezért írtam,hogy, bááár...
Ja, azt,hogy vannak nálad okosabbak,nem vettem ám magamra,csak a véleményem mondtam el.