Ha nem nagy a sérülés akkor javitható! Manapság már nagyon ügyesen megcsinálják a gumisok... És valószinüleg semmi bajod nem lesz vele! De azt ne felejtsd el hogy a gumi köt össze az aszfalttal... ne törtnéjen meg, de ha esetleg pont Te leszel a 10böl 1 akinek elszáll a javitott defektes gumi...!? Szerintem ez alapján mérlegelj... nameg persze a pénztárcád alapján... nekem ha nagyobb gépem lenne és igy járnék, akkor valoszinüleg eladnám a gumit és vennék ujjat
valaki tudna ajánlani valami tank és rendszertisztító karbikat meg ilyenek kitisztít...?még annyi hogy ha szétszedem karbisort fuvókákat kipucolni attól nem állítótdik el semmi igaz?
ütös a vasad zoli.teso nehogy eladd. ne halgass senkire aki azt rizsálja add el.meg normális motor.............. ugyan. mondom annál tutibb nem is kéne ide.én gondolkodom a 400as változatán.
Srácok ,defektet kaptam.Egy pici szög a hátsó kerékbe ami ki is jött.Gyors defekt javító spray és haza tudtam jönni,semmi gond.
Mit tudtok? ilyenkor azért célszerű cserélni a hátsó gumit?
Pedig zsír új (1300km)
Felhívtam egy boltot, képesmotoron láttam a hirdetést. Nevet nem mondok, de az biztos, hogy tőlük nem rendelek. Ilyen flegma, tahó, bunkó paraszt vénasszonyt... nah, megyek inkább kaszálni a barackost. Levezetem az idegességem, egész nap festettem, az túl lassú munka nekem
Igen-igen. Átrágtam mégegyszer és mégsem fogom eladni. Képzeld, jelentkezett az előző előtti tulaj, hogy nála vannak a papírjai. Csak igen nehéz összekaparni annyi pénzt...mikor tudod megkérdezni a dugószettet +tűgörgőt? Mert akkor még nem rendelem meg netről. 160-as polini hengerszettbe kell (B méretű).
Jóember,hát szart se kapsz érte úgy,ha eleve dugócserésen hirdeted meg. Nekem is mondták már annyian,mért nem adom már el ezt a "kétütemű szarokat" és vennék egy "normális" motort,mert hogy amennyit már ráköltöttem a két motorra, abból már 2000-es R6-ot vehetnék. Csakhogy én egy ilyen flúgos tag vagyok,nem állok be a sorba,inkább kezdek egy másikat. Ja,és amiért ezt az egészet írtam. Ahhoz,hogy motorból ""jól"" szálljál ki,évekig kéne bizniszelni velük,hogy a saját károdon megtanuld,mit szabad megvenni, és hogy tudsz belőle nyereséget kreálni. Szóval ne akard eladni csak azért,mert most ilyen bajai vannak. Amit veszel helyette,kezdheted előlről farigcsálni. Ha úgy gondolod,megkérdem neked Darócziéknál,hogy mennyiből jönnél ki náluk. Szerintem feléből. Ha érdekel,jelezd. És fel a fejjel,fiatal vagy még szar dolgokon rágódni. Az igazán pocsék dolgok még jóval később fognak történni az életedben. Most csak élj,és élvezd,ami jó...
Zoli!
Ez nagyon nem az én évem. Lementem a boltba, hogy megkérdezzem mennyi egy dugószett. Dugószett, tűgörgő, tömítések = 39e. Azt hiszem eladósorba fog kerülni a motor... :/
valaki tudna ajánlani valami tank és rendszertisztító karbikat meg ilyenek kitisztít...?még annyi hogy ha szétszedem karbisort fuvókákat kipucolni attól nem állítótdik el semmi igaz?
válaszotokat előre is köszönöm!
szépnapot!
http://www.boon.hu/hirek/magya...
Mit tudtok? ilyenkor azért célszerű cserélni a hátsó gumit?
Pedig zsír új (1300km)
Ez nagyon nem az én évem. Lementem a boltba, hogy megkérdezzem mennyi egy dugószett. Dugószett, tűgörgő, tömítések = 39e. Azt hiszem eladósorba fog kerülni a motor... :/