Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a beszéd haver,most nyár van, az a motorozás ideje. Fát venni meg ráérsz,majd ha már fázol.
Oksa. Akkor még majd szólok, ha aktuális. Meg ki kő majd számolni h mennyi is az annyi na de még ez messze van, előbb tudjak már egy jót gurulni
Mutatom,mizu(volt tegnap.) Drágám hazafelé így elpilledt. (amúgy Zsóriban voltunk)
szevasz zoli haver.Mizujs veled?
Nem adok mázsára fát,mert az egy nagy átb...ás. Csak a plusz víztartalmat fizettetik ki a vevővel. (egy m3 száraz fa kb7 mázsa,egym3 nyers cser 14mázsa. szal,én szóltam )Én m3-re adom,és augusztusig 15eft/m3. Átmérő 10-25cm-ig,nem túl vastagok. Akit még netán érdekel a dolog,memorizálja már be,nem akarom,hogy az a vád érjen,hogy itt reklámozom magam,távol álljon tőlem.
Srácok ,én nem tudom,hogy ti ,hogy csináljátok,de én sok motorost ismerek(és motort),de nem tudom ki-ki .ezért is köszök mindenkinek..)))
Drága Szandra! Valószínűleg én voltam az internet analfabétája megint,mert ugyanis megkaptam a meghívót,de hogy ezzel mit kell csinálni,azzal már hadilábon állok. Vagyishogy nekem a gép azt hozta,hogy immár ennek a klubnak is tagja vagyok,én meg elhittem neki,de ezek szerint átb...ott. Gyanítom valahol biztos el kellett volna fogadni,csak én nem találtam meg,hol.
Lehet már kérdezték, de mennyiért adod a fát? Mázsája?
Adee! Nekem megvan,hogy ez,(vagy ezek) Péteri motor(ok) igen,én álltam ott,akkor jöttem Aggtelekről hazafelé. Régebben is összefutottunk már párszor a völgyön,meg Varbón is. Csak azt hiszem,akkor a piros motorral voltam.
Mindent meg lehet oldani valahogy,vagy kerítesz valami havert,akinek van teherautója,és elviszi vmi nyomott áron,vagy ha más nem akad,én is tudok valami sporttársi kedvezményt adni a fuvardíjra.
Úgy látom,van egy csomó hszm,megpróbálok mindre válaszolni. Ha netán vkit kihagyok,bocs. Tegnap meg egész nap Kövesden voltunk acskót áztatni,(meg hát ki mit)elég későn értünk haza,úgyh igazoltan voltam távol.
Sziasztok!

A héten szombaton azaz 2010.07.10.-én MAMI kupa III. fordulója lesz Brezován (Visonta), a gokartpályán. Egész nap edzések, versenyek. Kategóriák: Pitbike, Simson, Robogó, MZ, 125 kupa (Aprilia), Veterán, és Pannonia kupa
Gyertek versenyezni vagy nézőnek!
De javítható?
Gratula neked! Ügyi vagy...
nem. összesen egy bukás sikerült, de az olyan, h ha nem írok mindenre választ nem ad kettest. ez van :)
Többi mind megvan:)
gratula ,akkor ez a bukás se sikerült....?
rgwzoli!
Figyi már :)
Most én írtam MMK faliújságra, h meghívlak, meg írtam rólad picit, de végül meg a meghívót nem küldtem el? (kitelik tőlem, h elfelejtettem) Vagy úgy döntöttél, h inkább mégse lépsz be? Csak mert most nézem a szavazásokat és nem vagy benne, pedig még egyik srác írta is rá, h tudja ki vagy.
Csak azért kérdezem, mert nem tudom, most mi van
Am kész az utsó vizsgáááááááám 5
Szeva. A régi gépedet meg árulják láttad már? Egyébként cserélted a yamira vagy azt megvették kp-ra és az árából vetted a yamahát?
Motorosok figyelem!
Yamaha, Honda, Kawasaki, Suzuki és egyéb márkájú motorkerékpárok, robobók generátor tekercseit és önindítóit javítom (gyújtástekercset nem javítok).
Javítási költség 15000ft a gyári ár töredéke és 1 év jótállás csomagküldéssel együtt 4-5munkanap,alkatrész cseréje csomagküldés útján(régóta működik)!
hívj bátran hétvégén is tel:06302625500
Részletek,térkép:
http://indukcio.uw.hu
Naigen nemrég hoztam egyébként és nagyon szép állapotban van!
Majd kiokoskodok valamit..!Itt miskolc környékén nincs valami pálya ahol lehet nyugodtan csapatni neki a köröket?
Figyelj, mondok valamit. Biztos le lehet valahogy papíroztatni a vázat. De a lényeg. Gondolom nem akarsz 2 jogsit csinálni, mert akkor igaz csak 2 év lenne, de több pénz. Fogd meg magad, add el a 750est, csináld meg az Akorl. jogsit és vegyél valami gépet magadnak. Egy 750es árából ez sztem bőven megvan. Én így csinálnám, van pár oka: 750es egy teljesen kezdőnek túl sok. Ha elkapnak, nagyon megszívod. Egyik barátomatat ZXR400zal állították meg, a motor a nevén volt, minden ok volt, annyi h A1 jogsija volt csak. A keresztapja rendőr, így kapott 40 ezer bírságot és fél év eltiltást. Ha téged kamu rendszámmal, papír nélküli motorral, jogsi nélkül megállítanak egy 750es géppel, arra készülj fel, hogy alaposan seggbe basz a yard, azt meg nem akarjuk
naja ezt énis mind tudom...találkozókon szoktak igazoltatni?
csak 3 évet elég nehéz kivárni..
ha nincs meg olasz papír vagyis megvolt akkor mit lehet tenni még.. a vázvételen kívül...?
Sztem ne kockáztass, mert ha elkapnak eltiltanak plusz bírság!
Meg motorozás közben is eszedbe van, hogy huhh biz basz van a motorral meg a jogsival is és ez nem ad neked olyan szabadságérzetet meg nyugodtságot és ott lesz a torkodba a görcs, mikor meglátsz egy yardot.
Én azt mondom, ha hajt a véred ha nem, semmiképp ne kockáztass, mert elég rosszul jársz ha lebuksz és akkor eheted a kefét.
Hát igen csak 18 éves vagyok sajnos még csak....:) a motor papírjait meg én hülye elhagytam..szval vagy veszek papírost vázat vagy 1 papírt valahonnan...imádom a motorokat és hajt a vérem bármi áron is...!nos valami tanács..?
Hali! Én is e cipőben jártam az év elején, motor garázsba rendszám nincs, jogsi sincs. De nem éri meg játszani! Leteszed a jogsit megvan 1-2re. A motort levizsgáztatod, vámhivatal, regadó kifizet, biztosítás, okmányiroda és megvan a rendszám. Bár még engem motorral nem ellenőriztek rendőrök. De ha megfognak fizetsz és el is tilthatnak! Ne tedddd!