Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép napot!

Még új vagyok a motorosok körébe most sikerült hozzájutnom 1 750 es géphez csak az a baj hogy nicns rá jogsim meg a mocinak olasz papírjai vannak!:..pár kérdésem lenne túrákon mikor mentek gyakran szokott megállítani a yard..?tegyek e rá kamurendszámot amikor megyek..!?

Válaszotokat köszi!

üdv
rgwzoli! Nem veled találkoztunk véletlenül Sajószentpéter parasznyai elágnál? 2db piros R6
KAPTAM 1 NAGYON JÓ VIDEO FÁJLT,de sajnos nincs link és így nem tudom belinkelni nektek....
Apróság. A legtöbbünket az se zavarja, hogy az ország maradékát kilopják alólunk, vagy az adónkon élő jegyző Fzsolcán bírság terhe mellett elrendeli a bontást. Brazíliában, ahol bodzafelvásárlásból milliomos mindenki, ennél kevesebbért is lenne nemulass, de a jegyzőnek biztos nem kell félni, hogy a köz a továbbiakban nem tart igényt a fantasztikus munkájára.
Tegnap nálunk ivó nap volt . IX. szántói ivó napok. Láttam pár motorost is, esetleg nem jártatok erre?
Ma nagyon jót gurultam Nyékládháza- Tiszaújváros-Polgár-Tiszacsege-Ároktő(új út)-Mezőcsát(rossz út)-Szakáld.Nagyon sok motorossal találkoztam ,tehát nem csak nekem volt szép (másnapos ) napom.
Lehet, hogy én is írok még neked, ha fát keresünk. Csak egy a baj: kb 50-60km-re laksz tőlünk és a benzinköltség lehet, hogy sok lenne.
ehh.. focit én se szeretem, de ezek a meccsek jók :D
DE ! Én megtaláltam a helyett ahol büntetlenül mehetsz! Sőt ,itt még kötelező is : http://www.sportmotor.hu/motor...
Az cumi!
Már lassan tényleg sehol nem lehet normálisan menni
http://motorozz.hu/main.pl?menupage=news&nid=1877&session_id=&g=motor_c
ikk
ok,köszönöm a segítséget előre is .csak egyenlőre össze kell szednem magam..))))
Ha úgy gondolod,gurulj ki erre vmikor,megnézed az enyémet,hogy valami ilyenre gondoltál e. Ha ennek van valami akadálya,akkor lefényképezem és felrakom neked ide. Fát meg bármikor tudok intézni,csak mondd,milyen fajta kell. Ára? Nyugi,nem rajtad fogok meggazdagoni.
A muszáj nagy úr. Az egyik ablakom lent maradt az autón,hiába visított a motorja,így meg még sem parkolhatom le egy fél napra.Jobbat nem tudtam kitalálni,ott volt ismerős. Joe megoldotta a dolgot pillanatok alatt soron kívül ingyen. Ezúton is köszönöm neki még egyszer.(Azért utána csak elmentem a fogászati röntgenre is)
Akkor kihagyom a lehetőséget. Köszi:)
Argentína is csomagol hajrá Hollandia!
Igen, az.
Ez heidenau gumi?
most látom csak nemjól szurlkoltál,ne menj a kpm dolgozni,nem leszel jó aszfalt munkás..)))
jobb csere volt a maxiban végezni...
Remélem a hollandok jól megba..ák őket majd az elődöntőbe)))
A Lenc udvar a 3-út felől (a Panel felé) kb 100-re van(nagy kovácsoltvas kapú.Kék tetejű iroda házak.
Fillagóriát akarok építeni a hétvégi telekre és ahhoz kéne a 10-12 átmérő,3m hossz. Van tokaj mellet egy hétvégi telkem a tisza parton és oda,csak nem állok jól anyagilag ezért valami kicsit kéne csinálni...
Lucius.:Tüzifa:15e/m3 fuvar nélkül. (az csak itt 10km-en belül ingyenes) "10-12 rönk fát is szerzel",ezt nem igazán értem.Kicsit bővebben,ha egy mód van rá.
domi,itt vannak a képek. Nem egy nagy durranás,de azért,mert az enyémen nem jól teljesített,még nem volt szívem kidobni. Annál talán még többre hivatott. Ha érdekel,hívj,számom az adatlapomon.