Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én sem zavaró tényezőnek tartottam. Bár én személy szerint a focit útálom,dehát ilyen ürgének is kell lenni valakinek
Van ilyen is Engem személy szerint nem zavar, ha egy csaj motoros, motort szerel, sört iszik és hasonlók. Sőt!
Nem elég,hogy motorozik,még a foci is. Ez a csaj...
na megyek, szurkolok gááánááának (a piros akkor is gyorsabb )
Bye!
Ezért van itt ez a hely,nemdebár drága hölgyem,hogy motorosok írogassanak egymásnak. Aki nem így gondolja, Msn. Azt is csináltam már,de még sose használtam. Csak a jó öreg közösségi portál.
Egésség
Jaja az simán jó lenne. Azt tom, hogy a MIMOKnak van, de akinek van msnje, azzal akár most is lehetne.
Küldtem meghívót, remélem gyors lesz a galamb (megfenyegettem )
Hát többiek ilyenkor biztos imádnak.
Ilyenkor célszerűbb lenne mondjuk egy MSNkonferencia....
Zajlik,zajlik,de most,hogy ezt a folyást említed,porzik a torkom, megyek,iszok egy valamit.
Szépjóestét! Úgy látom folyik az élet
Na megkaptad,mester.
Helovííínkor nem kell jelmezre költeni
Szandra, ez az ürge nem hogy szellemes,ez maga a szellem.
Hát enyémmel nem menne sokra De ezvan Legalább kisebb eséllyel esek hasra, ha megbotlok
Há' mer' végül nem álltak meg. Tekerve meg elég volt a nyálcsorgást meg a kibukni kezdő hisztirohamot visszafogni, h mééé nem ők tekernek, és én feszítek mellettük Nemhogy még meg is dumáljuk a dolgot menet közben
Ja,erről az a reklama jut eszembe. Beindítaná az autómat? Addig nyomom a dudáját.
s mér nem tetted?
Örülök,hogy örültél. Ha így,akkor várom azt a meghívót. Nézz át a Mátrába,tettem fel pár képet.
nem vagyok rejtve szandra. amugy ghoost vagyok zoli haverom tudja.
Hááát azzal a bordó R1gyel monnnyuk nem ér fel, de pohos bááácsi volt, szívesen megfűztem volna, h jót tesz neki egy kis tekercselés, én meg addig cserébe járatom a cicáját, nehogy elmacskásodjon Habár a CBR se lett volna rossz
Jó bringád lehet,ha ilyen cserékben gondolkodsz. Én meg kórházba indultam ma,aztán a MaxxPowerben kötöttem ki.
Műkszik,én már meglestelek Jáú
Akkor sztem küldök majd meghívót ;)
Benzintyúk XD Háááát ezvan, ezt kell szeretni, a semminél kifejezetten jobb Am ma majdnem leállítottam (nemdirekt) egy csapat motorost
Mentünk be biciklivel Miskolc citybe, ezek meg jöttek nagy vagányban, R1, CBR, meg még 3, zúgatták nekem a vasakat meg bbeálltak mögénk leállósávra a benzinkút felé, csak aztán az egyik elordította magát, h ne már, most sietnünk kell Pedig megkérdeztem volna melyik cseréli el a kétkerekűűűűt