Ezért van itt ez a hely,nemdebár drága hölgyem,hogy motorosok írogassanak egymásnak. Aki nem így gondolja, Msn. Azt is csináltam már,de még sose használtam. Csak a jó öreg közösségi portál.
Há' mer' végül nem álltak meg. Tekerve meg elég volt a nyálcsorgást meg a kibukni kezdő hisztirohamot visszafogni, h mééé nem ők tekernek, és én feszítek mellettük Nemhogy még meg is dumáljuk a dolgot menet közben
Hááát azzal a bordó R1gyel monnnyuk nem ér fel, de pohos bááácsi volt, szívesen megfűztem volna, h jót tesz neki egy kis tekercselés, én meg addig cserébe járatom a cicáját, nehogy elmacskásodjon Habár a CBR se lett volna rossz
Benzintyúk XD Háááát ezvan, ezt kell szeretni, a semminél kifejezetten jobb Am ma majdnem leállítottam (nemdirekt) egy csapat motorost
Mentünk be biciklivel Miskolc citybe, ezek meg jöttek nagy vagányban, R1, CBR, meg még 3, zúgatták nekem a vasakat meg bbeálltak mögénk leállósávra a benzinkút felé, csak aztán az egyik elordította magát, h ne már, most sietnünk kell Pedig megkérdeztem volna melyik cseréli el a kétkerekűűűűt
Bye!
Ilyenkor célszerűbb lenne mondjuk egy MSNkonferencia....
Mentünk be biciklivel Miskolc citybe, ezek meg jöttek nagy vagányban, R1, CBR, meg még 3, zúgatták nekem a vasakat meg bbeálltak mögénk leállósávra a benzinkút felé, csak aztán az egyik elordította magát, h ne már, most sietnünk kell Pedig megkérdeztem volna melyik cseréli el a kétkerekűűűűt