Úgy mondod,mint aki tuti ott lesz. Benzin pipi minőségben,vagy kormányvégen? Sajna,nekem a délelőttre még átcsúszott csütörtökről egy kis meló,10-ig nem is végzek vele. A kék paripa lett csak összerakva,a másiknak nem jöttek meg a cuccai. Viszont meg kell még néznem holnap,vmit elb...tam,mert melegedik. Úgyh sztem ha megyek vmerre,az már csak délután lesz,vagy ha nem,akkor vasárnap. Hogy megyek,az tuti,csak az idejét fedi még homály. Klubos meghívó? Jó kérdés. Amit múltkor Vitka emlegetett,hát nem tom. Nekem van egy elég húzós melóm,van egy családom,akikkel azért illik lenni,bármenyire is szeretek motorozni,meg bandázni,szal nekem nem lesz arra időm,hogy mindig ott terpeszkedjek köztük. Ha ezt így elfogadják,tőlem ok.Mindenesetre akárhogy is lesz,kösz a közbenjárást.
Jó vót! Szerencsére az idővel sem volt gond. Találtunk egy jó kocsmát is, fullos pultos csajjal . Még nem volt túl nagy tömeg a strandon sem, sok volt a külföldi, főleg lengyelek.
Kedves Motoros társaim!
Yamaha, Honda, Kawasaki, Suzuki és egyéb márkájú motorkerékpárok, robobók generátor tekercseit és önindítóit javítom (gyújtástekercset nem javítok).
Javítási költség 15000ft a gyári ár töredéke és 1 év jótállás csomagküldéssel együtt 4-5munkanap,alkatrész cseréje csomagküldés útján(régóta működik)!
ha értejössz harmadnapra!
hívj bátran hétvégén is tel:06302625500
Részletek,térkép: http://indukcio.uw.hu
Nagyon egyetértek. És én ahányszor közlekszek, ezt szinte annyiszor ki is fejtem, mert kb mondhatni, h nincs olyan, h ne adódna emiatt valami kisebb-nagyobb nem tetszős helyzet.
Az élet "habos"oldala Én is fél7-kor indultam,viszont fél8-kor végeztünk,beszállítottunk ma olyan 18 t. fát,amiből kb 11-et ma szedtünk össze. Négyen. Ja,és a három kanyarból kettőt már el is passzoltam.Nekem is elég volt ma a zöld pokolból
szandraésennyi :)
Vagy jöttök innen valakik? :)
Akkor küldjek klubos meghívót vagy majd? :)
Yamaha, Honda, Kawasaki, Suzuki és egyéb márkájú motorkerékpárok, robobók generátor tekercseit és önindítóit javítom (gyújtástekercset nem javítok).
Javítási költség 15000ft a gyári ár töredéke és 1 év jótállás csomagküldéssel együtt 4-5munkanap,alkatrész cseréje csomagküldés útján(régóta működik)!
ha értejössz harmadnapra!
hívj bátran hétvégén is tel:06302625500
Részletek,térkép:
http://indukcio.uw.hu