Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne aggódj, reggel fél 7kor indultam melózni és este háromnegyed hatra értem haza. Örülök, hogy nyitva bírom tartani a szemem
Ez nem ér! Fél7-kor kidumáljátok ma gatokat,én akkor még melóztam,most meg csak lesek itt mint a hal.
Totál egyet értek, mostanában sok ilyennel találkoztam. Furcsán lassan ment néhány autó, meg csináltak vicces dolgokat, mikor megelőztem őket, akkor rendre öregek vezették. A legjobb nemrég volt Tokaj mellett, mikor a bukkanó miatt beláthatatlan, záróvonalas kanyarban állt meg hajszálra az út közepén, mert nem tudta eldönteni, hogy beforduljon-e a földútra vagy sem. Szerencsére nem lett semmi baj, de ha arra jött volna valaki gyorsabban, csúnya vége van.
Hát, minden tiszteletem a nagypapóké, de sok idős embert én szívem szerint már nem engednék vezetni, legyen szó motorról, vagy autóról.
Rettentően be van lassulva néhány bácsi/néni, mint egy lepermetezett krumplibogár.
Köszi! Akkor beruházok egy adag ilyenre is a fékbetétek mellé.
Elégnek kell lenni a kétésféldecinek!
Szakik figyelem! A fékbetétek mellé gondoltam lecserélem a fékolajat is, mert már éppen ideje. Y elágazással, dupla tárcsás rendszerhez mennyit vegyek? Elég a 250 ml vagy vegyek 500ml-t?
Köszönöm szépen!
Szandra ma kb 4 kor rád dudáltam egy navarrából a szent istván úton...Tibi boltja előtt sétáltál egy másik csajjal.
Kawasaki 636 '05 , '06 vagy Yamaha R1 ugyan az az évjárat.
Ha netán szombaton valami eltévedés folytán Szerencs/Tokaj felé vennétek az irányt, mindenképpen nézzetek be hozzám, dolgozni fogok egész nap, mindenki a vendégem egy üdítő jellegűre!
Na neee! Holnap költözök haza, és érkezik az uj gumim, nem akarok esőt!
goldmotor a józsef attilán, kawasakiban is szokott lenni egy pár. Milyen géped gondolkodsz?
Sziasztok!
Használt motort hol lehet vagy hol érdemes nézegetni Miskolcon?
Előre is köszi.
S Z @ R U L !
Nagyon hiányzik. Meg nem köszönnek a motorosok
Am ma néztem egyet, csak sztem nagy lenne (ZX7)
Amúgy meg bringázok, úgyh ha láttok kiscsíkcsajt piros-fehér biciklin piros fejjel, akkor kéretik köszönni
Tegnap mentünk Onga-Bőcs oda-visszát este már sötétben, ma meg Onga-Nyék, azelőtt Nyék-Miskolc már párszor, szóval így a környéken tekercselek, meg ma már akarok menni kutyával is egy Mályi karikát legalább, meg kéne menni korizni is...
Meg melót keresni, mert eddig sehol semmi sajnos
Ma meg még ki kell takarítani, meg 5után jön barátom, meg tesóm a barátjával, addigra gyrost kell csinálnom meg palacsintát

Pedig olyan nagyon motorozós idő van.............................
Akkor csak ügyesen. Hogy bírod mocc nélkül?
ááááááá Az túl szép lenne... :)
Még júli 5-én van egy földtan vizsgám. De mondjuk az már az eddigi 10 után rendesen felüdülés lesz xD
Szandra te már végeztél mindennel erre a félévre?
Fucking időjárás... Délelőtt meló dögmeleg, verőfényes napsütés. Délutáni program a barátokkal Tokajban szakad az eső... Hát ilyet....
Gratulálok Vitka!
Alexát idézem... : "Az útvonalat megvitatjuk a helyszínen, ha rajtam múlik, akkor Bükkön át Eger, onnan Mátrafüred, ahol beverünk egy fasza lángost :D, aztán hazafelé mehetünk akár Pétervására felé, majd Ózd, vagy Szilvásvárad felé vissza. De akár egy Aggtelek karika is lehetne, csak menjünk! :)"
Sziasztok.
Érdeklődnék valaki nem tudja hol van a környéken motorpiac, úgy tudom valamikor Miskolcon volt, minden hónap első vasárnapján, nem tudom, hogy létezik-e még, ha valaki tőbbet tud róla, hogy hól, mikor van légyszives válaszoljatok, mert van egy Honda st 1100-em eladó, ki szeretném vinni.