Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az sajnos nem én voltam(én csegén voltam)az egy doki a megyei korházból(az enyémen nincs doboz),én álltalában nyék tiszaújváros ,mezőcsát ,miskolc vonalában járok...
Figy má, ha el akarod adni, miért költesz rá így?
Ma rendeltem meg a kék mocihoz az állítható keménységű elsőtelót,meg a dupla tárcsát,úgyh nemsokára két "ütős" vas lesz. Igaz,ez inkább szerpentinezésre lesz jó,mert szélvédelem nulla,a fejemet meg majd letépi 150 fölött.
Jó neked,két hete nem ültem motoron,énrám is igencsak rámférne már egy karika. Akár így,akár úgy,vasárnap menjünk egyet. Addig meg még majd meglátjuk,hogy csapatostul,vagy (csak)ketten,hárman.
összehozzuk.gratula a béküléshez. s reméljük mielöbb össze áll az ütös vasad.
Helló itt, Ghost! Gyertek a Bükkbe,ha belefér az időtökbe,de mostmár tudjak róla, mikor értek Lillafüredre,tényleg jó lenne már találkozni valahol,dumálni egy jót élőben is.
Értem. Én sem akarok egész naposat. De majd leírják péntekig az utitervet és eldöntjük, megyünk-e és meddig megyünk. Én ma gurultam vagy 150km-et. Nagyon jó volt.
Haver.ha nem jössz felénk,majd megyünk mi mint multkor lilára.
Helló Szega! Magam részéröl 100-120km-nél hosszabbat nem nagyon akarok menni,itt viszont múltkor akkora túra(is) szóba jött,hogy az egész napos program,én meg valamikor kell,hogy legyek a családdal is.
Sziasztok!

Szia Zoli! Ha mész lehet csatlakozok én is.

Üdv
Tegnap kapták meg a dugót,asszem ma fúrták meg,péntekre remélhetőleg itt van,hétvégére,ha minden jól megy,kéééész. A kéknek volt egy vacak powerje,az ma lett kész,úgyh hétvégére elvileg mindkettő megy
Axelina! Ha megtennéd,szombat estig írhatnál ide,hogy végül is merre lesz az út. Én is mennék szivesen,de hosszabb túrára most még inkább nem indulnák,mivel(ha minden igaz)frissen lesz összerakva a motorom. Ja,láttam egy másik kisninjás csajt is tegnap,az övé zöld volt.
Köszi! Hát nem mondom, jobb túl lenni rajta. Alkatrészek hogy vannak? Megjött már az új dugattyú szett?
Vitka! Gratula az államvizsgádhoz! Most már kicsit felszabadultabban edzheted magadat a nagy Bükki megmérettetésre. Breki! Neked is gratula a (csak) vizsgádhoz.
Figy má lúciusz, nem téged láttalak ma délután olyan 5 körül az arnóti körforgalomban. Egy piros, CBF kinézetű motor gurult arra kis plexivel meg egy dobozzal hátul.
Mennék, de nincs keret, azaz van, de kell fékbetétre. Meg előre láthatóan szombaton be kell ugranom dolgozni. Szóval ez most nem fog menni, de egy bükközés már nagyon érik. Valamikor, remélem hamarosan összejön.
na miaz tesókám mi a bajod ? gyere mesélj
Köszönöm még egyszer a jókívánságokat és gratulálok az összes vizsgázónak a sikeres vizsgához.Húú ez a tokaju nagyon érik(remélem nem szól közbe a főnököm)mert akkor csak este tudok ott lenni...DE OTT LESZEK!a bonchida előtti parkolóban.
Gratulálok!
Gyere velünk szombaton motorozni, okoska!
Hát panel előtt kalóz wifivel, parkolóból még nem írtam ide Külön már válaszolok, remélem nem haragszotok meg érte.

Igen, sikerült az államvizsga, védés 3, tételek 4, így egy 4es diploma kinéz nekem.

Axe:

Akivel találkozok muszáj meginni valamit, Brekinek úgyis lógok 1-2 sörrel, meg mivel mindenki ilyen jófej, ha máskor nem, Tokajban biztosan összejövünk egy jó alapos részegedésre
Isten éltessen!
Isten éltessen téged is. Én szombaton ünnepeltem előre, fogyott is a jó házi rendesen