Most nézem, hogy kibeszéltek itt, kéremszépen! Elmondanám, hogy nekem nemcsak a vállam pompázik mindenféle színben, hanem a hátam meg a lábam is, ahogy lefogtatok, ti galádok! De hát na, most legalább láttátok ezt az oldalamat is és nem láttam rég Sanyit, ő már edzett ehhez és nem lehet ezzel riogatni...
Akkor egy nagy kalappal neked!Kéz és láb törést!
Köszön a köszöntést,remélem lesz már rá alkalom,hogy meg is igyunk rá valamit...Ha másd nem tokajban...
Jó szórakozást a hét hátralevő részéhez! Rászolgál az ember, hogy néha némi jó dolog is történjen vele. Ebben reménykednék én is a magam részéről. Az év első fele egy rakás sz.r volt,holnap lesz az utolsó napja. A második fele hozzon már valami jóóóóóót is!
Tiszta happy ez a nap. Boldog névnapot,valamint szülinapot az érintett uraknak. Nekem ugyan ez is egy borzalmas nap volt,épp úgy,mint a tegnapi,meg az az előtti is,de egyszer csak elmúlik már ez a ""sikersorozat""
Igen, már volt alkalmam megtapasztalni, hogy tud alkotni a MIMOK Akiket ismerek eddig, mind tiszta jófejek, ezért is lenne jó dolog megint tagnak lenni.
Szombat, 10:00 Búzat téri templom parkolónál tali, aki szeretne velünk gurulni egy jót!
Köszön a köszöntést,remélem lesz már rá alkalom,hogy meg is igyunk rá valamit...Ha másd nem tokajban...
(én megmondtam, jó az a sógor valamire)
De holnap... ELmegyek a sógorommal pecázni 2 napra meg k..vázni... ez vanm...
hány kacsát szállít a pógár?
http://www.gumicsizma.hu/view_...
Boldog névnapot utólag is a Lackóknak tegnap nem voltam. Holnap irány szoboszlóóóóóóóóóóóóóóóó