Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm, a többiek nevében is
Konnektálok a gratulálókhoz! És további örömhir az én vizsgám is meglett... nem államvizsga de meglett!
Friss infó ! Vitka sikeres államvizsgát tett. Gratulálok neki!
Kerestem neked a tankpados linkemet, de nem lelem...
Ja és mégegyszer aki nem látta volna :
Szombat, 10:00 Búzat téri templom parkolónál tali, aki szeretne velünk gurulni egy jót!
Most nézem, hogy kibeszéltek itt, kéremszépen! Elmondanám, hogy nekem nemcsak a vállam pompázik mindenféle színben, hanem a hátam meg a lábam is, ahogy lefogtatok, ti galádok! De hát na, most legalább láttátok ezt az oldalamat is és nem láttam rég Sanyit, ő már edzett ehhez és nem lehet ezzel riogatni...
Csak ügyesen! Remélem nekemis hasonloan jol fog menni a vizsga Lucius, utólag is Isten éltessen! Tokajban tényleg meg kell, hogy igyunk 1 bambit! :)
Akkor egy nagy kalappal neked!Kéz és láb törést!
Köszön a köszöntést,remélem lesz már rá alkalom,hogy meg is igyunk rá valamit...Ha másd nem tokajban...
Szurkoljatok, holnap reggel 9től államvizsgázok.
Boldog szülinapooooot
köszönöm srácok .csak ritkán mutassa felém ezt az oldalát...))))
Hajrá!
(én megmondtam, jó az a sógor valamire)
Jó szórakozást a hét hátralevő részéhez! Rászolgál az ember, hogy néha némi jó dolog is történjen vele. Ebben reménykednék én is a magam részéről. Az év első fele egy rakás sz.r volt,holnap lesz az utolsó napja. A második fele hozzon már valami jóóóóóót is!
na hát nekem ,nem én a tiltás ellenére úgy berugtam ma ,hogy....
De holnap... ELmegyek a sógorommal pecázni 2 napra meg k..vázni... ez vanm...
Tiszta happy ez a nap. Boldog névnapot,valamint szülinapot az érintett uraknak. Nekem ugyan ez is egy borzalmas nap volt,épp úgy,mint a tegnapi,meg az az előtti is,de egyszer csak elmúlik már ez a ""sikersorozat""
én pedig ma vagyok 35...!
IWIW, adj egy ímélcímet...
köszönöm szépen egy láda sör mellékelve
Mai napi találós kérdés:
hány kacsát szállít a pógár?
http://www.gumicsizma.hu/view_...
isten éltessen minden PÉTER,és PÁL nevű motoros társamat...
kell! az mi?
International Who Is Who meghívó vkinek?
Hali!
Boldog névnapot utólag is a Lackóknak tegnap nem voltam. Holnap irány szoboszlóóóóóóóóóóóóóóóó
Ha úgy lesz, úgyis ismét tag leszel,nyugi:)
Igen, már volt alkalmam megtapasztalni, hogy tud alkotni a MIMOK Akiket ismerek eddig, mind tiszta jófejek, ezért is lenne jó dolog megint tagnak lenni.