Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet,hogy a jó megérdemelt szabadságukat vettték ki és most mentek nyaralni a balcsira...)))
sziasztok fiúk lányok ujra vagyok ma a helyzet az hogy bajban vagyok már rég motorzhattam volna ma is de van egy kis gondom a sor négy átka tudom meg minek annyi henger na mind egy a légnyeg hogy a kawámon balról jobra haladva az 1-2 henger mint az álom szépen jár de viszont a 3-4 nem akar az istennek se csak kizárólag 4500 fölött elindúlni mi lehet a gond ? elektromosság kizárva az jó gyertya jó egy karbis szaki kellene nekem
de valaki aki megtudná rendesen csinálni meg esz a méreg ezzel a szarral
köszi előre is
üdv PETI
akkó jó szeva Neked is, csak én sem voltam biztos benne .
Boldog névnapot!
Boldog névnapot
Boldog Lacit
atán betálok én is és botog névnapot a latiknak
Lászlónap alkalmából 30 ezerért eladó a 2 guriga

köszi mindenkinek
E!
Isten éltesse a Lászlókat!
Boldog lászló napot!
Boldog Lacinapot e!
Csatlakoznék az előttem szólóhoz isten éltessen búldog neved napját
Neked meg boldogságos Lászlónapját he! Estefelé iszok az egészségedre egy tálca sört ,
ha befér akkor nem para.
de nemhiszem tényleg hogy bemenne..
jaj persze,szevasz laci. vazze nem néztem meg az adatlapod,bocsi
milyen vassal voltál?Igen ,csak lett egy hamarabbi idő pont(május),így lehettem ott.
jaaaa.....
Tudom, csak gondoltam hátha Szerencsen vette, mert szombatonként ott vagyok 9től 12ig és vettem volna én is, de úgyis találok valami boltot, vagy majd koncerten...
Májusban együtt voltunk veztech trénigen? Vagy rosszul emlékszem? A júniusin látom regisztrálva voltál.
Ilyen matricát sok helyen lehet kapni. Miskolc, Tiszaújváros, de láttam már benzinkúton is, meg minden nemzeti érzelmű megmozduláson hozzáférhető.
Köszi de az egy picit széles lenne nekem szer (XR400)
ott a lényeg a rendszám alatt... Őszintén, nekem nem igazán jön be a formája, de szerintem nincs szétgányolva, bár ki tudja, hogy hanyadik tulaj...de ez használt motorokban mindig benne van. Ezzel a hozzászólással sokat segítettem..