Utólag is köszönöm a névnapi köszöntéseket! Éss, majd ha kérhetem ugyanezt augusztus 8án is
/ Más: ki várható idén a tokaji találkozóra? Aug 12-15 (ha jol tom)
Hát mostanában úgyis hiányt szenvedek csajharapásokból, szóval ha gondolod, felajánlom magam gyakorolni. Am igazad van, mert a motoros csajokból egy se normális De nem baj, így szeressük őket
Akkor elemében volt, vagy már rég látta Sanyit
Jeeeeeee Nem baj, ígyszeressem
(Lehet, h motoroscsajszokás, mert nekem meg Alice harapott olyat a nyakamba,h 3 napig sajgott, csak rajtam szerencsére nem látszanak meg az ilyenek )
Na de ezek szerint nekem is hamisnak kéne már lenni
Kötekedett a hóhér, semmi rosszat nem csináltam Ő mondta, hogy fúúú most nagyon be van pörögve és olyankor olyanokat szokott csinálni, hogy HAMM. De pont a vállamat, ahol egy gramm zsír nincs rajtam, egyenesen az izomba A színekkel meg semmi bajom A harapásnyomok is a kedvenceim közé tartoznak. Mondjuk drága Axe addig nem bírt magával, amíg 4en elkaptuk, miután Brekit is megharapta, Urbi cuccát meg leköpte rágóval
Sziasztok!
Szombaton ha jó idő lesz, mocizunk páran, akinek van kedve velünk tartani, azokkal 10:00 órakor a Búza téri templom parkolójában talizzunk. Nagyobb túrára gondolnék, akár lehet Bükkön át Eger, majd Mátrafüred, visszafelé Pétervására felé Ózd, vagy Szilvásvárad érintésével. De lehet akár egy szimpla Aggtelek karika, igazság szerint nekem mindegy, nem vagyok semmi jónak elrontója, ez csak két lehetséges útvonal volt.
Szóval akinek van kedve és lehetősége velünk tartani, azokkal szombaton 10:00 órakor a Búza téri templom parkolójában tali.
További szép napot és széles utat mindenkinek!
Szirszar dologok.
A yamaha nekem egyik pillanatról a másikra 8,5 litert kezdett enni. Az volt a probléma, hogy a vákumos benzincsap membránja szakadt volt, és a vákumcsőn keresztül beszívta a benyát a szívótorokba. Nah hat mire ezt kisakkoztam, 4 szer szereltem karbit a motoron.
Nekem ugyanezt csinálta az első zx6r-em, hogy 5E-es fordulatig 3 henger ment. Karbik már szarrá voltak pucolva, mire nagy nehezen észrevett a szerelőm az egyik gyertyapipa szilikon borításán egy parányi kis lyukat. És azon a parányi kis lyukon a hengerfejre nyomatta a szikrát 5E-es fordulatig aztán minden jó volt. Szóval vannak kis fityfasz dolgok amik veszettül meg tudják szopatni az ember búráját. Neked gyertyapipáid és gyújtókábeleid milyen állapotban vannak?
Amúgy nem olyan nagy dolog az egész karbi dolog. Egyszerűen leveszed a karbit, és elkezded szétszedni. Ellenőrzöd hogy tiszta e, nem e szakadtak a membránok, tömítések éppek e? Előtt user manualjat nézd át, hogy mit hogy kell.
De ezt sztem most hagyjuk abba, míg el nem kezd valaki beszólogatni meg kiforgatni
Majd eccer letárgyaljuk
Amúgy meg mondtam már, h mennyéllll tanulniiiiiiiiiii
áááhh ha harapgálni szeretnék volna kit, de én az ilyeneket sikeresen visszafogom a köz érdekében xD
/ Más: ki várható idén a tokaji találkozóra? Aug 12-15 (ha jol tom)
Jeeeeeee Nem baj, ígyszeressem
(Lehet, h motoroscsajszokás, mert nekem meg Alice harapott olyat a nyakamba,h 3 napig sajgott, csak rajtam szerencsére nem látszanak meg az ilyenek )
Na de ezek szerint nekem is hamisnak kéne már lenni
Most meg már szííínes egyéniség lettél, nem tudom, mi bajod ezzel
Szombaton ha jó idő lesz, mocizunk páran, akinek van kedve velünk tartani, azokkal 10:00 órakor a Búza téri templom parkolójában talizzunk. Nagyobb túrára gondolnék, akár lehet Bükkön át Eger, majd Mátrafüred, visszafelé Pétervására felé Ózd, vagy Szilvásvárad érintésével. De lehet akár egy szimpla Aggtelek karika, igazság szerint nekem mindegy, nem vagyok semmi jónak elrontója, ez csak két lehetséges útvonal volt.
Szóval akinek van kedve és lehetősége velünk tartani, azokkal szombaton 10:00 órakor a Búza téri templom parkolójában tali.
További szép napot és széles utat mindenkinek!
A yamaha nekem egyik pillanatról a másikra 8,5 litert kezdett enni. Az volt a probléma, hogy a vákumos benzincsap membránja szakadt volt, és a vákumcsőn keresztül beszívta a benyát a szívótorokba. Nah hat mire ezt kisakkoztam, 4 szer szereltem karbit a motoron.
Nekem ugyanezt csinálta az első zx6r-em, hogy 5E-es fordulatig 3 henger ment. Karbik már szarrá voltak pucolva, mire nagy nehezen észrevett a szerelőm az egyik gyertyapipa szilikon borításán egy parányi kis lyukat. És azon a parányi kis lyukon a hengerfejre nyomatta a szikrát 5E-es fordulatig aztán minden jó volt. Szóval vannak kis fityfasz dolgok amik veszettül meg tudják szopatni az ember búráját. Neked gyertyapipáid és gyújtókábeleid milyen állapotban vannak?