Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezért is nyalatkozta pintérúr, hogy nincs szükség helyi (nem központilag irányított) szervekre. A helyi 'seriff'nek nehéz volna, főleg, ha helyileg fizetik, ilyen hasznosság mellett állásban maradni. Ha meg minden marad a régiben, központilag, akkor majd ott fent ők jól megkezelik a be- és kifolyó összegeket, helyi szinten érdektelen embereket rendelnek ki, illetve amiért húszezer, hogy a rend(?)fenntartóknak a működési költségét nem teljes egészében fedezik, a többit a bírságból kapják, tehát fennmaradásuk érdekében muszáj az útszéli rablás. Persze azokkal kell ezt csinálni, akikről feltételezhető, hogy nem kell kommandósokat hívni miattuk, meg esetleg rasszizmus címén kártalanítani.
Ehhez az egészhez már csak annyit tudok hozzátenni, h míg ott szenvedtek velünk az út szélén, elment mellettünk egy Lada semmi világítással... Észre se vették.....
lődd már el valakinek ezeket a gurigákat! olcsóér
Azt kell észrevetetni:
1. az emberekkel, hogy ők fizetnek, tehát ők diktálnak (erről szól a demokrácia, azért kell a sok butítás, ill. jogokról való oktatás teljes hiánya, hogy senkinek eszébe ne jusson élni is az amúgy szűk lehetőségekkel)
2. a "szolgákkal" , így a rendőrökkel, hogy ők vannak értünk, nem pedig magukért és szabályok ill. "saját" erejük demonstrálására. Nem azért kaptak hatalmat, hogy gondoskodjanak az élet megkeserítéséről késő este, mikor a baleset esélye pl. az említett esetnél 0 közeli.
Ha erről nem pofázunk, hanem ha 3ezer, akkor szó nélkül benyeljük, csak rosszabb lehet.
Na erre mondta volna KirályPityu (Isten nyugosztalja), hogy némá ott egy sárga motor a lámpatökben!
Jó estét!
Csak úgy...
Kedves Szandra! 5 alatt már szóba sem állnak senkivel,az tuti. Amin én csodálkozok,ma kb 260km-t mentem, volt két Tiszaújvárosi kanyarom a Roburral,(fás autó,éberék kedvence) rengeteg rendőr volt,és egy sem állított meg. Hallelúja!
úúúúristen... most olvastam vissza,h miket írtam... bocsi az ezer hibáért... már nem is látok
Húsz. Bocsi, nem kétszáz.
És azt is értem, h igaza van,mert kocsi a 5 személye és pont. Csak mondjuk én tuti nemlennék ekkkora tapló... Meg láthatja, h tök szabályosan jöttünk (pplusz embereket leszámítva) elöl be is voltak kötve, srácnak előtte se volt semmi sara, mindenki józan volt, meg télleg basszus... este szakadó esőben kinek van kedve mászkálni, kocsival 2 perc lett volna.... Szal ha mindenáron kemény akar lenni, büntesse meg, hogy "tanuljunk belőle", de ne 20ezret már.... Odanyomott vna egy 3ezres csekket és kész....
F*cking rendőrök, kivéve a normálisabbját. Nem hogy a "délolaszokat" baszogatnák...
Ezért szerintem alapvető fontosságú addig bújni a jogszabályokat, amíg nem lesz tisztában azzal az ember, mit milyen feltétellel tehet meg a rendőr. Ők ugyanis szintén jól tudják mindezt és nem mintha félnének, de piti dolgokból ők sem szeretnének felesleges munkát, kényelmetlenséget, adott esetben keresnek arra érdemesebb báránykákat. Nálam már hangzott el a kérdéseimre, hogy feljelent/helyszíni ennyiannyi, egyik a kettő közül. Főképp kérdeztem. Aztán folytattuk az utunkat haza. Egyébként pedig kresz szerint igaza volt, megnéztem a könyvben másnap (jó pap is holtig).
Ha meg fordítva nézzük és mindent rájuk hagyunk (az esetleg szükségtelen motozást is), akkor tanulság, hogy legközelebb esernyő, vagy kettőt kell fordulni, békát lenyelni.
Túlragoztam. Ismét.
bükkbe volt ilyen tavaly nyáron 10 liter sztem megvolt
2t powaaaaaaa
És most azt a fogyasztást is írd le, amit folymatosan power nyitás felett produkál
nekem 5 liter alaphangon elmegy 125össel igaz 2t..
Én értem hogy mit szeretnél kifejezni. No de az a büntetés már ott van, azt valakinek ki kell fizetni és annak a valakinek biztosan nem mind1 hogy 20 vagy 200.
Az elvről beszéltem. A semmiért 1000 Ft is mérhetetlenül sok.
Hát.....nem tudom.......nekem nem lenne mind1 hogy 20E vagy 200E 180 kincset sok mindenre el lehet költeni.
Az mindegy. Nem történt senkivel semmi baj, kár, a veszély még csak fenn sem állt, mégis megbüntetnek. Másik oldalt meg okozol 36000 millió kárt, megbüntetnek 3,6 millióra. Arányos.
Akkor pont úgy fogyaszt, mint az enyém.

(sz:) egy olyan igazoltatás esetén érdemes a telefonok diktafonját használni, fiatalabbaknak bizonyára tud ilyet a készüléke, azután jelvényszámok ésatöbbi, de persze csak akkor, ha fel is használná az ember. 200eft-ért már érdemes futni pár kört. A motozáshoz valamiféle alapos gyanú is kellhet, tehát oké, hogy szórakoznak ésatöbbi, mert megtehetik és oké, hogy 200e, de akkor aztán flottul legyen mindez benne a jelentésben is.
Lesz ez még rosszabb is, mert a kisérdemű társadalmi többség nem fogta fel, hogy a rendőrség részben az ilyen pénzekből kell fenntartsa magát: egyfelől szabad rablás, másfelől piti azok felé, akiket szolgálnak és védenek (a kisérdemű pénzéből).
Na akkor 20ezer vagy 200ezer?
Tesóm is oda jár/járt (az egyik..van 2nővérem ). Decemberben diplomázott, de még maradt ilyen mesterképzésen vagy min németbűűűűűűűű
múlt héten volt 3 vizsga, most kedd mikológia, szerda anatómia, ma biokém, hnap biotech, ha ezek mind meglesznek akkor már "csak" egy földtan. De már fhu de elegem van mindenből.
jókedvű rendőrök...... asszem 4 napja volt,h a srác megkapta a 20ezres csekkét... Ládháztán voltunk, elkísértük hugom, este vagy 10-11 lehetett már, h ne mennjen egyedül de elkezdett ömleni az eső,és igaz megvoltak már öten, de mondták, h hazavisznek, nyomuljunk be vhova... Sündőrséf persze egyből előkerült..... Szálljanak ki... aztán sündőr: "pfff.... 7 személy,meg egy kutya" xD Na ott kész volt... de am nagyon szemetek voltak, pasikat végigmotozták, folyamaoótosan beszólogattak, meg minden szart végiginformálódtak.... és 200ezer, de kussoljunk és húzzunk innen...
Szerencsére én még így soha nem jártam. Nem fogyott ki fullra a benzin 1 motoromból sem. Miután tartalékra kell váltani, tankolok. De van olyan hogy már azt sem várom meg, hanem 220km után csurgatom tele.
á-á... nem, valamit félreértettél:) Nem leszek biokémikus
(én nem lennék rá képes), ez "csak" egy vizsga volt, most végeztem.
És ALUDNI AKAROOOOOOOK............
(De persze még mindig nem lehet, mert hnap meg biotechnológia..... )