Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aha
Azért ne legyél ebben olyan biztos. A múltkor kifogyott a benzinem. Tokaj MOL-ra már nem mentünk vissza, majd tankolunk Bodrogkeresztúrban... benzinkút zárva, na akkor majd Tolcsva mellett a Boszorkányban! Odáig meg nem volt elég. Ok tudom az én hülyeségem, de akkor is
Manapság már minden disznócsapás leágazásnál benzin kút van szóval ez nem akadály. Még egy supermoto parányi üzemanyag tartálya sem lehet probléma.
Hát akkor ti meg a tank miatt nem tudtok menni ,hosszú túrára..csak a főút mellett)))
Hát akkor 16. Ezek szerint a fogyasztásom kicsit alábecsültem
Servicemanualban 16 litert írnak.
Sztem a tank az csak 15 literes és abból sztem kb 3-4 liter a tartalék, de ez csak sacc.
Nincs sejtésed esetleg hogy a 16 literből hány liter lehet a tartalék?
Az 5 liter az még egy nagyon barátságos fogyasztás. Nekem a kawa 6 literből elvan, de nem nyugdíjas tempóban, ha nem húznám, 5ből elmenne.
igen
Nincs meg a benzincsapom tekerője, a csapot is nemrég csináltam meg, állandóan tartalék állásban van és a napi számlálóval számolgatom, hogy hol kell majd tankolni. Szal nekem olyan, hogy ha kifogy, akkor motor megáll és ammen. Am 6 liter fogyasztással számolok, így elég egyszerű.
De ahogy hallom, akár melyik 4 ütemű hatccccázas megeszik 5 liter körül.
Nekem annyit a peugeot 206 sw eszik....
az MZ-m sokkal többet eszik. Viszont nem akarom felgyújtani.
hat akkor az enyémbe tutira belebasznád a baltát. Mikor verem neki, akkor 6körül eszik. Olyan 5,5-5l az átlag.
A xj 600 a kedvencem (az egyik))),miért nektek menyit esznek a gépek? nekem a multkor (nyélgázon) közel 3 l evet és majdnem felgyújtottam miattta...
Az magyarán azt jelenti, hogy nem eszik meg 3 lityát a gép. Lehet cserélek:D:D
jah 16. Hat én beszarok.
HÍvatalosan 16 ,de 17,5 lityi fér bele ,ha megszorítom...
Úristen. Hat termeli a benzint az a gép? Hany liter a tankja?,
Ezek xj felnik?
nem ,csak az enyém egy 250ccm 21 le kis gép...durván 600-650km tudok elmenni 1 tank benyával(igaz csak 120-130km/h alattam)((((
Ezt nem küldte el: Merre jártál? Már kezdtünk aggódni