Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jáááájjjj
Én is, igaz egyszer elütöttem haverom, akit utána még egy kocsi is majdnem kivasalt ment előttem papucsban, rámentem a sarkára, nyomott egy szuperment, aztán kiszalad az út közepére a papucsáért.
Biciklizni is teljesen hibátlanul tudok, de az sem fogható a motorozáshoz.
Most közlekedési eszköz(ök)ről volt szó, nem pedig sétáról.
Legutóbb mikor találkoztunk, hány pár kezemet láttál te a hátamon?
pl gyalogolni teljesen hibátlanul tudok. Na az sem adja úgy mint a motorozás.
figyelj kifelé az ablakon, taposd a pedált ha kell és rángasd azt a botot a jobb kezeddel a bal kezeddel tekerd vagy fogd a kormányt...
Nekem nincs különösebb bajom vele, de valahogy mégsem adja meg azt, amit a motor igen...nem tudom megfogalmazni nah
Azt sem tudtam mire koncentráljak. Figyeljek ki az ablakon, vagy a 3 pedált alul amit taposgatni kell, netán azt a rövid botot jobboldalt amivel a sebességet birizgálom. Naggggyyyyyoooonnn szarrrrr.
Guriga mester azt szeretném kérdezni, hogy ez a motor nem Csatári család tulajdonát képezte? Nem tudom megmondani hogy miért, de rohadtul ismerős. Tudatalattimban motoszkált a motorod majd bevillant valami.
Mi lehetett ott, hogy ennyire megutáltad a "dobozokat"?
én már 2008tól vagyok a hullámvölgyben. És valami mindig visszapöcköl. Egyedül a diploma megszerzése volt az ami jó történt. A kocsimmal is állandóan van valami. De reménykedjünk, mert az hal meg legutoljára.
Nekem a tavalyi év volt ilyen csúnyán szopatós év.
Hogyne értenénk. Egyszer vezettem életemben autót, de elég is volt erre az életre. Engem többet rá nem vesz senki, hogy egy ilyen zárt dobozt vezetgessek.
Az enyém meg még innen van az 1000km-nek,de már két dugó halt el benne. Szerinted mennyire vagyok nyugodt?
te az én motorom hat lucaszékével felér mert másfél év alatt jutott el odáig hogy ujra benne van a szíve de még nem dobog basszameg
Ez az év úgy látom jópárunknak nem azt hozza,amit remélt tőle. Majd kialakulnak a te dolgaid is. Ha nem előbb,hát utóbb,de egyszer biztos.
bameg hát mire egyedül kifestettem meg tapétáztam meg megcsináltam az áll mennyezetet hát ne tudd meg a faszom kivan létrát egy évig nem akarok látni
Az iglut úgy gondoltam,hogy az Antarktiszon. Mert ameddig távol voltál,akár oda is leköltözhettetek volna ennyi idő alatt.
gyá még azt is hallom ha a szomszéd hangosabban szuszog szex közben hihihi de jó amúgy
kiváló a lakóközösség és már majdnem mindenkit ismerek is
mizu van veled? semmit nem hallani felőled. én meg még mindig parkoló pályán vagyok nem hlad a projekt ez a kibaszott lakás meg a víz ááááááááááááá na mind egy a lényeg hogy hallok felőled legalább most
No mesélj,milyen az igluban lakni?
farkas a bárányok között tesókám
Elhiszem...már ettől ,,ökölbe szorult a talpam" hogy velem mi történt most még marad egy darabig a kocsi...anyáék is mondják, hogy már úgysem fogok motorozni, meg minek motorozok, ha ott a kocsi. Ők ezt nem értik. A motor teljesen más világ, kocsiba beülök...megyek, de nem szerez annyi örömöt mint a motor. Ti szerintem értitek miről beszélek...