Én is, igaz egyszer elütöttem haverom, akit utána még egy kocsi is majdnem kivasalt ment előttem papucsban, rámentem a sarkára, nyomott egy szuperment, aztán kiszalad az út közepére a papucsáért.
Azt sem tudtam mire koncentráljak. Figyeljek ki az ablakon, vagy a 3 pedált alul amit taposgatni kell, netán azt a rövid botot jobboldalt amivel a sebességet birizgálom. Naggggyyyyyoooonnn szarrrrr.
Guriga mester azt szeretném kérdezni, hogy ez a motor nem Csatári család tulajdonát képezte? Nem tudom megmondani hogy miért, de rohadtul ismerős. Tudatalattimban motoszkált a motorod majd bevillant valami.
én már 2008tól vagyok a hullámvölgyben. És valami mindig visszapöcköl. Egyedül a diploma megszerzése volt az ami jó történt. A kocsimmal is állandóan van valami. De reménykedjünk, mert az hal meg legutoljára.
Hogyne értenénk. Egyszer vezettem életemben autót, de elég is volt erre az életre. Engem többet rá nem vesz senki, hogy egy ilyen zárt dobozt vezetgessek.
mizu van veled? semmit nem hallani felőled. én meg még mindig parkoló pályán vagyok nem hlad a projekt ez a kibaszott lakás meg a víz ááááááááááááá na mind egy a lényeg hogy hallok felőled legalább most
Elhiszem...már ettől ,,ökölbe szorult a talpam" hogy velem mi történt most még marad egy darabig a kocsi...anyáék is mondják, hogy már úgysem fogok motorozni, meg minek motorozok, ha ott a kocsi. Ők ezt nem értik. A motor teljesen más világ, kocsiba beülök...megyek, de nem szerez annyi örömöt mint a motor. Ti szerintem értitek miről beszélek...
kiváló a lakóközösség és már majdnem mindenkit ismerek is