Fhuu hát mikor nekem mondták hogy a hiányzó metszófogamat 3 tagban tudják pótolni (korona, hiányzó fog, korona) és ez lenne 50E mondom kösz nem. És ehhez ráadásul két tűrhető fogamat bekéne áldozni a koronának. Azóta beszélgettem emberekkel is és van akinek már harmadjára esett le a pótlás a koronákkal együtt, de akadt olyan is aki kajak megette. Na mondom ezért fizessek ki 50 rugót? Inkább nem vigyorgok teli pofával, az 50-et meg motorra költöm.
Imbuszkulcs Én is majdnem megjártam így. Tavaly nyáron, mikor a kipuffot csinálgattam, akkor a vége felé kitolt velem a crova készlet. RECA márkájú cucc, nagyon új, alig lehet szétszedni. Én húztam szét, természetesen a szám felé és mikor már izomból téptem, szétugrott, de úgy állba basztam maga vele, ahogy kell. Pár centi és a szép egyenes első fogaim közül kiment volna valamelyik.
Tudod mivel vigasztalt ma a fogdoki? Ha nem a pohárban ázós fajtát kívánok használni a közeljövőben,az kb 700.000huf körül jönne ki. Azért jó,hogy,(mivel nincs bejelentett munkám,így csekken,de)fizetem a TB-t. Ezért?
Mázlista. Anyám apám rossz fogú, enyém is botrányos. 11fogam tömött, már van amelyik 3oldalról is. És hiába mosom, nem jelent semmit. Ki van húzva pár, meg még kellene is húzatnom párat. De a plafon, hogy tavaly a szemfogam mellett evés közben derékba tört a metszőfogam. Mondjuk fogorvos azt mondta, hogy valamikor tuti megrepedt mert egy fog csak így simán nem törik ki. Hát végül is egyszer csavar lazítás közben, imbusz kulccsal kegyetlenül szájbatekertem magam, lehet akkor sérült meg, de csak rá 3 hónapra adta fel végleg. Egyszóval gyűlölöm a fogakat, mért nem nőtt más az emberek szájába.
Én mikor vizsgáztam akkor vettem egy Swift csizmát. Még bírja. A sisak az nem a legjobb de a simsonos időszakban sokat sérült így nem mertem valami über sisakot venni. xy9es felnyitható sisak. Kesztyűből Dainese-t vettem. Haver leakciózta egy kicsit. És jól bírja a strapát. Kabátom meg 2 hét mulva jön meg már csak a kawa hiányzik. Magyarázat: Kawasaki-Dainese kabát. 80ról volt 20-ra leárazva.
Na mi ezt már privátban megbeszéltük Vitkával, de nekem is pocsék fogaim vannak, hiába próbálom mindig a "legszebb, legjobb, legütősebb, legtöbbfogorvosátalajánlott" csodaszereket használni. A Listerine szájvíztől viszont tényleg olyan érzése van az embernek mintha szétrobbant volna az ember pofája. Én is csak 24 vagyok, de van ahol a tömés mellett elporlad a fogam. Plusz infó h cukorbeteg vagyok. És ez is egy áldásos mellékhatás. FCUK!
Gyóóóó... visszaemléxek, hogy én hogy kezdtem. Első rutin gyakorlásom még egy piros babettával volt egy ősrégi sisakban, ami esett le a fejemről. Aztán 3 évig robogó és féldinnyehéj sisak meg melegítő, természetesen csupasz kézzel. Vettem egy fél ujjas bringás kesztyűt. Mikor még a robogó volt, vettem egy sisakot, ami ugyanaz volt, mint a mostani. Azt ellopták kesztyűstől, úgyhogy vennem kellett még egy sisakot plusz kesztyűt. Szóval jobb sisakban, noname fing szövetkesztyűben ment egy darabig az MZ, aztán lett meg a dzsekim. Haladunk MZ 3 év után ment, jött a Kawa és a Bükkben a fing szövetkesztyűben meg teremcipőben voltam fent Hát utólag bazi nagy hülyeség volt, főleg, miután csizma is lett. Kell a cucc, de nagyon! A buktámban is kapott szerepet a vállprotektor és a csizma.
Hát én most kezdeném a hónap végén a jogsit csak ahova én mentem volna ott nem oktatnak A korl.-at pedig ismerős is.. meg kedvezmény mivel a sulimba tanít a felesége, de hát így jártam kereshetek másikat. A buksi az meg lesz tán jövőhét végén a kabim is meg van.. már csak a többi van hátra.. szal még van dolgom
Hát nekem már csak a ruha van hátra, remélem pár héten belül sikerül majd. Igaz a motoron is akad szépítgetni való, de majd, ahogy gyűlik lassan a pénz
Anyukámnak vannak ilyen fogai, neki már van vagy 100 ezer a szájában. Fater is azért nem veri pofon, mert nagyon drága lenne Na jó, viccet félre téve neki romlanak a fogai akármit csinál sajnos
Nejem 36,és neki is ma tömték a 4.-et. Ő igazán szerencsés.No de evezzünk már valami jobb témára. Én spec kicsit el innen,mert jönne a fiam, majd még jövök.
Hát akkor nagy szerencséd van.. Nekem már a fél fogazatom tömve van. és olyanokat kell ennem amikbe nem törik bele a fogam mert ha beletörik akkor nagy gáz van és csak 18 vagyok/leszek
Na ez nem jó, én hálát adok a genetikának a fogzománcomért. A fogorvos azt mondta rá, hogy betonkemény, szal szerencsére nem romlanak a fogaim. 22 éves vagyok most és 4 tömésem van, remélem nem lesz több!