Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali, szép estét mindenkinek
Én meg épp azon törtem a fejem, hogy megalakítom az egyszemélyes klub-omat ( na ezt jól leírtam) és szedem a tagsági díjat dögivel a benyára és ha kell akár szavazást is tartok a tagok moderálásáról
Ja,engem meg a méreg. 1000km járatást dobtam ki az ablakon ma. Hogy mi a gond? Yamaha TZR125 2MA... Ilyen dugókat kaptam a motorba. Ránézésre ugyanaz, viszont a gyűrű stift 6 mm.el szélesebben van rajta. Ennek eredménye képp a gyűrű egyik vége átömlöbe ér. És ez egy komolyabb terhelésnél halálos. Ma is álló helyben néztem meg,milyen a nyitás. Hát,ilyenre sikerült.
Na, azért úgy látom van itt még értelmes ember. Jó dolog a MIMOK, de aki tag, annak aktívnak kell lennie. Ha csak azért lépsz be, hogy eggyel több klubtagságod legyen myvip-en, akkor kitesznek rögtön, kb ezért van ez a szigorú bánásmód. Ha ezt nézzük jó dolog, mert tényleg csak olyan emberek vannak bent, akiket érdekel a dolog és a közösség. (persze erre is van kivétel, de nem részletezném) Annyi, hogy a nagy szigorúságnak pár olyan ember is áldozatul esik, aki nem azt érdemli.

Na de nem töröm magam a hülyeségen, motorozzunk, guruljunk együtt, mindenki élvezze és érjen haza épségben, ez a lényeg
Köszi haver az aggódásért ,de ne izgulj (én se teszem,egyenlőre))))!
amíg nincs gond ,addig jó! és addig amíg tudunk motorozni addig optimista vagyok! csak ne veszélyeztessek senkit ,mert akkor már abba kell hagyni....
nekem ez a motorozás ,nekem ez az élet,ezért gurulok ,amikor csak úgy hozza a kedvem.Arra megyek amerre akarok,addig amíg akkarok,de ....

MINDIG JÓL ESIK AMIKOR SZEMBE JÖSZTÖK ÉS KÖSZÖNTÖK !
NEM ÉRTEM EZT A KÖTELEZETTSÉGEKET! Mi az ,hogy kötelező közös gurulások,meg fórúmozások?Ők nem dolgoznak? nem motoroznak?Nincs családjuk?
Na ilyenkor érik bennem ,hogy jobb a magányos motorosoknak (nem rátok gondoltam,nem veletek van bajom!).Ilyenkor kezdem érteni azokat a motorosokat akik egyedül gurulnak,akik nem járnak motoros találkozókra,mert a sok sznob,paraszt csak elveszi a kedvét az embernek a motorozástól.Hol van már az(ezekben az emberekben)amiért elkezdtünk motorozni?Amiért ezt a feeleenget választottuk?Amikor még mindegy volt ki mivel gurult csak mentünk és nem néztük le a másikat mikor rigával jött csak jött,csak eggyütt volt a bagázs és jól érteztük magunkat !Minden féle kötötség nélkül! Mégegyszer hangsúlyozom ez nem rátok vonatkozik és nem ezekre a miskolci srácokra (mert őket meg még csak nem is ismerem,így nem mondhatok róluk véleményt) !
Úgy látom szétveti az erő a géped No de komolyra fordítva a szót, mi a gond?
Vitka,emlékszel a kis fehér füstpamacs dumára?Hát az én """drága""" motorom másképp reagál a powernyitásra.Eddig kétszer nyitott,mind a kétszer ráment egy dugóm . Ma is.
Rám férne már némi pozitív dolog,az elmúlt három hónapban már tiszta depis lettem ettől a sok k. esőtől,meg még egy csomó szar dologtól. Tudom,ez eltörpül a Lucius baja mellett,(ATTÓL,HOGY EDDIG NEM ÍRTAM SEMMIT,NAGYON SZORÍTOK A GYÓGYULÁSODÉRT)dehát amennyi negatív dolog ért mostanában,az már több mint sok.
nem szokásom lenézni másokat, de ilyen paraszt beszólásokra én sem fogok másképp reagálni....
Nagyon igaz Mikor klubos voltam volt pár ember, akivel többet beszéltem és volt, aki még most is megismert cirka egy év után. Azokért, akikért megéri, tényleg jó lenne megint klubosnak lenni, de arra pont nincs szükségem, hogy ha eltűnök pár napra, esetleg két hétre, akkor egy ember, aki pont elkerült feldobjon a kiszavazó listára. Azért gondolkodok ezen, mert nem egy klubtag felajánlotta már, hogy meghív megint. Bár, ha belegondolok, ha Miskolcon leszek, ugyanúgy mehetek a klubosokkal mindenhová, a klubházat kivéve, szóval majd kiderül.
Ne parasztozz nem úribb a te szarod!Lessed kiről mit firkálsz, szivi
nagyon szépen szívesen, remélem jól fogod érezni magad
Megkaptam,most még nem állok neki,de későbbiekben regisztrálok. Köszi mégegyszer.
Attól függetlenül,h nem vagyok az a kötekedős ellenségeskedős típus, nekem is van pár ember, aki nem épp a szívem csücske. De ez nálam annyiban ki is merül, h az ő társaságukat külön nem keresem, vitákba nem folyok bele,és kész. De akikkel viszont jó ismeretség alakult ki, és mai napig jóban vagyunk, azoknak nagyon örülök,és már csak ezekért az emberekért is megérte klubosnak lenni. Innen is vannak olyan emberek, ha csak ezek a tolnálak-parasztok lennének, nem fórumoznék itt sem, ott sem...
Igenigen, egy ideje nekem is vannak onnan ismerőseim. Ugye itt is van pár MIMOK tag, és májusban voltam fent párszor Miskolcon MIMOK buliban, volt jópár ember, akit megismertem, pl Kuli, Urbi, Alexát már korábbról, Breki adott ugye, aztán a postás :D meg a bnője, drága Ádám, aki kirúgatott, Alice és még páran, akiknek a neve most nem jut eszembe. Jófej banda tényleg
Mindenhol akadnak unszimpatikus emberek, vagy vélemények, itt is ott is találkoztam már nem egyel, ez van, semmi nem lehet tökéletes. Én jól megvagyok velük, legtöbb ember jófej, aki nem, azzal meg nem bandázok, ennyi. De kerültek ki onnan barátok, és megvan az az erős csapat, akikkel tényleg bármikor bárhova, és akikre számítani is lehet, ha esetleg gond vagy kérdés van.
Pár instrukció a klubbal kapcsolatban: ha véletlenül másfél óráig nem írsz az üzenőfalra kirúgnak a gecibe, ha véletlenül nem vagy ott egy túrán kirúgnak a gecibe, ha beszólsz valamit, amit nem tetszik a fejeseknek kirúgnak a gecibe, ha valamelyik fejesnek nem tetszik a képed kirúgnak a gecibe. Éljenek a vámpírok

A jófej MIMOK tagoktól elnézést kérek, de van pár dolog a klubban, ami nekem nem szimpi.
Meghívó galamrbaakasztva ;)
Tűnj már máshova. Kösz :)
Most méé kell ezt?
Csúf,gizda csiga,toljon meg téged egy
Köszi széphölgyem. Mail címem az adatlapomon.
diiiikkk megfásult karalábé......
Nem kívánok vitát nyitni, erre csak annyi, h takaroooooooooooodj
Hát van weboldal is, de az még annyira nem forgalmas...(http://www.mimok.hu/)
MyVipen van klub, ott megy a fórumozás igazán, meg ugye ott vannak a közös gurulások, főzések, bandázások, bulik is kiírva, ott szoktuk egyeztetni.
Ha nem vagy Myvipen és érdekel a dolog, akkor ha gondolod küldök egy meghívót oda is meg a klubba is. Csak akkor dobj egy emailcímet.