Tényleg Érdekes a magyar egészségügy... Sajnos kapcsolatban vagyok vele nap mint nap, így sok jót és biztatót nem tudok mondani én sem. De a családnak igaza van. Élvezd az életet és Feel the Sunshine! És rövid időn belül majd csak röhögni fogsz az egészen....
Egyetértek! Azt mondják, a betegségek egy része fejen dől el. Hallottam már pár poklot megélt embertől, hogy a legnehezebb időkben az tartotta bennük a lelket, hogy volt mibe kapaszkodni, valami boldog dolog. Tudom, hogy kívülről könnyen beszél az ember, de hidd el, csak a jó szándék vezérel, én pl epilepsziás voltam. A lényeg, hogy menj horgászni, motorozz sokat, szeretkezz reggeltől estig a pároddal, magyarul válts bohémre Ha elhiszed, hogy meggyógyulhatsz, akkor sokkal nagyobb esély van rá!
Nem nem a 6 milla miatt ,csak elég szar lenne azt megvárnom amikor (remélem nem kerül rá soha) már leépülve a kedvesemet nézegetem(motoromat),hogy milyen jó is volt rajta motorozni ,amikor még bírtam...húúúúúú
Amúgy ahogy írtad, hogy mi a helyzet, rögtön nekem is az jutott eszembe, hogy mit csinálnék a helyedbe, és hat nem voltak jók a kilátások. A cuccokat gondolom azért adod el mert kell az a bizonyos 6 milla? Szomorú, hogy így mennek a dolgok.
Az első csüggedésen már túl vagyok tegnap még nem tudtam eldönteni,hogy hogy végezzek magammaal kötélel vagy motorral,vagy inkább igyam sárga földig magam....
Hát itt vagyok...
Telki pedig pest mellet van.A sogoromat is ott gyógyítgaták ki a rákból (kemény, baráti 6 millából),dehát ez van ,ha van pénzed ok,ha nincs megdöglesz .Ez a Magyar egézség ügy! Ugyanaz a doki egyik helyen még semmit sem tud tenni érted,míg egy magán korházba hetek,esetleg hónapok alatt csodát tesz..!A jó qrva muterját ,na az ilyet kéne (mint köteleség mulasztása)20évre bezárni!
végülis ,hiába titkolnám azzal nem oldódik meg.
Melldaganattal kezdödöt (mindkét mellben),majd tesztoszteron kritikus csökkenése után ,csontritkulás+ kezdödő izomsorvadás((((
Hétfőre bejelentkeztem Telkibe egy magán klinikára ,mert ide haza már nem tud mit adni a doki csak megduplázni a gyógyszer adagomat (amit már fél éve hiába szedek ,mível csak csökkennek az értékek),sajnos ez van ,de azért NEM ADOM FEL(LEGALÁBBIS EGYENLŐRE!)
Bachusz autós és motoros iskola! Korrekt és jó fej mindenki akivel eddig találkoztam innen, én csak ajánlani tudom mindenkinek!
Na megvolt az ez itt a reklám helye , de komolyan fasza suli sztem.
Ha érdekel az én gépem is eladó.Sajnos most már egézségügyi okokból... honda cbf 250 2005 ,ha beütöd megtudod nézni,ha komoly vagy és ha jó rád adom vele az új tank táskát (büse),renox kabát (használt 5hónapos),renox nadrág(új),pro biker bakancs(43 új)
Ja, töménytelen mennyiségben, de volt dt 125 is egy párszor kb 2 alkalom 10 perc . egyszóval csak simó!
Aztán er5 oktató motor(kezes), de most mentem a héten egy 2009-es er6-al, az erősebb volt, csak 72 paci .
Zoli köszi a képeket. De még fontolgatom a dolgot mert végül is első motornak megfelelne, de más elképzelésem van a motorral kapcsolatban szal még keresgélek. De azért köszi a képeket! Ma mondtam faternak,h. érdeklődtem, és ahogy megemlítettem a neved, felszólal.. őt ismerem nah mondom akkor jó! De azért még keresgélek!
Akad, csak ez ne az a hely, ahol én ilyen nyersen kifejezhetem magam xD Hááááááát nagy feladat ez tuti, meg az is tuti, h nem nekem való a nemmotorozás...
De legalább te már tutira tudod, h egy hónap és kész... :DFel a kupakkal legalább nálam már tuti jobb a helyzeted
Valakinek már nagyon hiánya van.... csak vigyázz nehogy beleőrülj
Nekem is már meg van a mocc (kawa er6n 2009) csak még a lóvét kell elintéznem és az enyém(kb 1 hónap max) de tudom hogy más nem viszi el mert lefoglalóztam, de addig ott álla garázsba és várakozik, meg én is. Átérzem a helyzeted
Hát itt vagyok...
Telki pedig pest mellet van.A sogoromat is ott gyógyítgaták ki a rákból (kemény, baráti 6 millából),dehát ez van ,ha van pénzed ok,ha nincs megdöglesz .Ez a Magyar egézség ügy! Ugyanaz a doki egyik helyen még semmit sem tud tenni érted,míg egy magán korházba hetek,esetleg hónapok alatt csodát tesz..!A jó qrva muterját ,na az ilyet kéne (mint köteleség mulasztása)20évre bezárni!
Melldaganattal kezdödöt (mindkét mellben),majd tesztoszteron kritikus csökkenése után ,csontritkulás+ kezdödő izomsorvadás((((
Hétfőre bejelentkeztem Telkibe egy magán klinikára ,mert ide haza már nem tud mit adni a doki csak megduplázni a gyógyszer adagomat (amit már fél éve hiába szedek ,mível csak csökkennek az értékek),sajnos ez van ,de azért NEM ADOM FEL(LEGALÁBBIS EGYENLŐRE!)
Na megvolt az ez itt a reklám helye , de komolyan fasza suli sztem.
Sajnálom a betegséged. Puplikus, hogy milyen bajod van?
Aztán er5 oktató motor(kezes), de most mentem a héten egy 2009-es er6-al, az erősebb volt, csak 72 paci .
Össze kéne hozni mindenképpen
Zoli köszi a képeket. De még fontolgatom a dolgot mert végül is első motornak megfelelne, de más elképzelésem van a motorral kapcsolatban szal még keresgélek. De azért köszi a képeket! Ma mondtam faternak,h. érdeklődtem, és ahogy megemlítettem a neved, felszólal.. őt ismerem nah mondom akkor jó! De azért még keresgélek!
Szerdán forgalomból vizsgázok
Nem ártana ha meglenne
De legalább te már tutira tudod, h egy hónap és kész... :DFel a kupakkal legalább nálam már tuti jobb a helyzeted
Nekem is már meg van a mocc (kawa er6n 2009) csak még a lóvét kell elintéznem és az enyém(kb 1 hónap max) de tudom hogy más nem viszi el mert lefoglalóztam, de addig ott álla garázsba és várakozik, meg én is. Átérzem a helyzeted