Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyszer egy unokahugomat vittem az RGVvel,de bukó nem volt nálam. Csajszi azt mondta,egyszer nézett ki mögülem,és csak úgy klaffogott a szája,meg az arcán a bőr.Mókás lehetett.
Sziasztok! Nah jössz erre fele ...de jó Tomit nem akarnád magaddal csalni?
Nem kimondottan,tiszta bogár lenne a fogam. Viszont naon pocsék fogakat örököltem,amivel már rengeteget szenvedtem életemben. Katonaság,tíz év földalatti meló,ezek sem tettek kimondottan jót neki,úgyh elég érzékeny, de a motorozást ennyiért már csak nem adom fel.
Én soxor azon kapom magam, hogy nyitva a pofám. De hogy mi a francért tátogok mint valami törpeharcsa a víz tetején, na azt nem tudom.
A fogfájás az egyik legutálatosabb dolog. Am nyitott szájjal motorozol vagy mi?
A vége kicsit keményre sikeredett. . Tőlem lassan már bevállalható lesz,a többiek meg majd nyilatkoznak. Igaz,lehet,hogy nem a legszebb formámat fogom hozni,mert a hétvégi 300km-ért komoly árat fizettem.Begyulladt a fogam,(gyanítom huzatot kapott)úgy néz ki,le kell szedni a felső hidat.Úgyhogy az elmúlt három napot (és éjszakát)végigszenvedtem.
Na királyos, akkor szűk 2 tank benzinből megúszod. Ok, nem kevés, de Miskolc nekem is 70 plusz még a Bükk, ezért nem járok fel minden nap. Remélem felvet a pénz, úgy tűnik most lesz egy kicsi, úgyhogy majd megbeszéljük, mi merre hány méter.
Hajdú-Biharban, Kabán lakok. Miskolc olyan cirka 120km ide. Hónap végétől már ismét lesz lóvém, csak most az átíratás elvitte a pénzem. Ja meg hátulra vettem egy pár fékbetétet. Megyek nagyon szívesen egyébként.
Na ennek örülök, jó ezeket olvasni. Sajnos nem emlékszem, hogy hol is laksz pontosan, ezért inkább csak azt kérdezem, hogy hány kilóméter neked Miskolc. Szeretnék majd szervezni egy össznépi Bükközést, ahol jó lenne látni Brekit, Zolit, axelinát, Gurigát, ha addigra kész lesz, aztán apraszakit, Lacit, Viktort, kiszehert és általában a jófej embereket a fórumról és a MIMOK-ból, remélem nem haragszik meg senki, ha véletlenül kihagytam. Szóval ha lesz zséd és teljesíthető a táv, akkor gyere el, aztán megmutatjuk, hogy is kell 400assal kanyarvadászni
Hát csínján poroszkálok, mert az átíratás miatt a hónap végéig csak 1 tank benzinre futotta. Ebből eddig lenyomtam 200km-t, lassan már tartalékra kell kapcsolnom szerintem. Nagyon imádni való gép, rosszul esik leszállni róla 1-1 csapatás után. Kanyarokat falja, menetteljesítményével is megvagyok elégedve, szó ami szó, gyengébbnek képzeltem mint amilyen valójában. Csak mennék mennék és mennék. Nincsenek vele fennakadások, bárhol megtudom fordítani rajta ülve is. Hangja eszméletlen, esztétikailag meseszép, és totál bátyja a kicsinek, amivel kezdtem a pályafutásom. Balfasz voltam, hogy kínlódtam a hatszázasokkal, nem lett volna szabad meggondolni magam a kicsi után, ilyet kellett volna venni. És akkor sok sok felesleges pénzkidobástól és bajtól megóvtam volna magam. De ezen már úgyis kár rágódnom, végre meglett és nagyon örülök neki.
No koma, mesélj, poroszkálsz a ZXR400-zal azért? Hogy ízlik, mondj valamit!
Igazán nincs mit.
Ezt így elmagyarázva még az én balta éles agyammal is végre tudtam hajtani. Mihamarabb gyere a Bükkbe motorozni,aztán vmire a vendégem leszel. Nagggyon köszi!
Bár lehet nem hozza elő automatice a sárga csíkot. Ha nem hozza, akkor csináld a következőket:Fölül nyisd le az "Eszközök" fület, majd legalul kattints a Beállításokra. Előjön egy ablak, majd ott a felső részen lévő lehetőségek közül válaszd a "Tartalom" fület. Picit lejjebb nézel és az ablak bal felső részén 3 lehetőség van, nekünk a középső kell "Képek automatikus betöltése" annak a végén kattints arra hogy "kivételek" Be jön ismét egy ablak, majd alul ott lesz tiltva a képesmotor szervere. im-s1kepesmotor.hu. Katt rá majd pedig alatta hogy "Webhely eltávolítása" Miután ez megvan, bezárod ez az ablakot, az alatta lévő nagyobb ablakot pedig le "ok"-ézod.
Megnyitottam egyet,vártam kb 3 percet és nincs sárga csík. Ha van,az is csak a gatyámban.
Firefog=Firefox
Annyit csináltál, hogy jobb gombbal kattintottál egy képen majd véletlen blokkoltad. Annyi a dolog, hogy megnyitsz egy hirdetést és várj amíg a Firefog kiad egy kis sárga csíkot, melyben kiírja, hogy innen blokkolva vannak a képek. Mellette jobbra a sárga csíkon belül pedig ott lesz, hogy "visszavonás" No arra kell kattintanod.
Firefox. Ennyit tudok,a többi nekem kínai.
1. tudni kéne milyen böngészőt használsz
2. melyik gombbal jött elő amire utána kattintottál
3. maga a program, vagy egy kiegészítő-e az, ami blokkol
sziasztok azt szeretném kérdezni töletek hogy van egy DR 600 om és elkopott a himba én vettem egy komplett deklit himbákkal.DE összeraktam kimentem vele egy karikát és megint csatogott.szétszedtem elkeszte megint elnyalni. nehéz ithon házilag kicserélni a himba tengelyt. légyszi segitsetek ha tudtok
Csináltam valamelyik nap egy nagy baromságot,segíthetne valami hozzáértő.Az apróban lévő képeknél valami olyanra sikerült rákattintani,h képek blokkolása erről az oldalról. Hát ez bezzeg elsőre sikerült. Azóta csak olvasgatok,de az meg nem olyan.
Szépen rakja az ívet...
Én így hírdetem a motoromat:
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Már letettem a banditról...
Az előbbi nem is ez lett volna,hanem ennek a rajtja, meg utána egy ennél kanyargósabb rész,de valamiért nem akarta az igazat. Most már nam is erőlködök vele,mert sztem azt is láthattad már. Ahogy mondod,amennyire összhangban van ez a koma ezzel a félelmetes döggel,az nem hétköznapi Amúgy meg ez volt az első ilyen irányú kísérletem,ez is csak azért,mert ez a kedvenc motorom,nem sok ilyen lesz a jövőben sem.
Na így még nem láttam linket kiarakva De meg tudtam nézni, igen fasza videó. Ismerem korábbról, de isteni a hang, a hely és a pilóta is. Megy egy lengőkaros RGV