Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

keeeelllemetlen lehetett :D
Szerencsére nem tudom mennyire xD
Én vagy húsz éve attól lettem kész,mikor valahol Alsóhámor előtt kezdtem el előzni egy 5-ös buszt,és valami nagyon tempósan kibukkant az előttünk lévő kanyarból. Majdnem a busz orrától kellett visszafékezni magam mögé. Mindeközben az akkor aktuális barátnőm kis híján átrepült fölöttem. Mivel mégsem ez történt,olyan erővel préselt rá a tankra,hogy egy inkvizíciós eszközzel is felért. Akkoriban nem voltak ilyen "hasalós" motorok,de ez egy Yamaha tank,ülések,műszerfal,stb-vel teleszórt P21-es volt,elöl dupla tárcsával,amihez még nagyon nem voltam hozzászokva. Hát,majdnem rá is ment a családfa.
Tegnap én is Göncön voltam, jobb idő volt mint ma
kb igen. Valszeg már csukott szemmel fejen állva is feltudja sorolni az összes eladó 900RR-t meg 600 F-eket.
őőőő hát de lehet, Debrecenben volt, grafitsz-fekete R6.
Ő?
Ezek szerint most lányos zavarában keresztül kasul kajtat az országba megfelelő sor4 után
Már nem az Ő tulajdonát képezi a KTM.
Azt érzem ,h nem százas a tyúk.
Akkor tuti, h nem a mi Melindánk vót.
farmer mini nem tud felrepülni... de kajak nem is értem, h így hogy tudott felülni egyáltalán.. én hátul ültem még csak ilyen cuccban, de az se volt kis feladat De am mostmár elképzelni se tudom, h ti pasik mit éreztek, ha ilyet láttok, mert most még én is tiszta kész lettem
Nyilván azóta is a labancnak a csúszós kuplungját szerelgeti szorgalmasan , h rá bírja végre melegíteni vkire
Szoknya a nyakában volt legalább? Felénk mért nem járnak ilyenek?
Okés.
no én nem tudom, de már én is kezdtem hiányolni
No ma levizsgázott a gép. Aki vizsgázatat az úgy készüljön, hogy fel kell állni fékpadra.
Laci bajtársunkkal mi van? tegnap voltam a gönci barackost kaszálni és eszembe jutott
nájsssz azéé ha leszel errefelé, akkor vidíccsá és ha úgy van meglesem élőben is
Ma ahogy álltam az agráros buszmegben, jött egy csaj ERHATTAL miniszoknyában...... ááááh
Végre most már az én nevemen van a drágaságom. Ma voltam ocsmányirodában.
Hali Tharkányban árulnak egy dr 650-est. Itt van a tulaja a fórúmon? Valaki tud a gépről valami infó? Megköszönném
áááá
Nyugodtan beszélhetsz akár ezzel,akár mással kapcsolatban,akárhogy is lesz,nem te fogod elkúrni. Arra megvan a megfelelő ember a megfelelő helyen.Fábri úgy szokta volt jellemezni,hogy 3 ujját előrehúzza az orrától.
A jó hír jó dolog. De a korábbiakból tanulva én a továbbiakban befogom a számat ezzel kapcsolatban.
Ki gondolta volna,hogy innen lesz az első érdeklődő? Egyrészt.Másrészt meg 285-ről indult,azért már most kezdtem reménykedni valami történésben.
Én a hölgy előtt írtam
Nézz már szét komám.
Bocsesz,vacsi volt. Küldöm hölgyem.