Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kit látnak szemeim. Megtért az elveszett bárány?
kivánok!
Ha tudnád,mi erő szunnyad egy ilyen kis szarban,és ehhez képest egy hulladék motorral rendelkező 125-ös ETZ tempóját mehetsz vele,és járatás alatt is lemegy vagy7-8liter azon a két 34-es karburátoron,azt hiszem,neked is ökölbe szorulna a talpad is.
jó estét kivánok minden kedves motoros bajtársamnak és bajtársnőmnek
Tudod,ha a gyárival megegyező méretű,jellegű,és legalább megközelítőleg minőségű cuccokat kapok,akkor már régesrég verethetném ezerrel,mostmeg,megint a postát gazdagíthatom, meg várhatok ki tudja meddig a cuccomra. És mostmár a henger sem 100-as. Erre mondják, joggal,hogy az olcsóbb néha drágább.
Végre megoldódott az MZ-m elektromos problémája. Most már csak teleszkóp rugó és szimmering csere, műszaki vizsga és lehet motorozni. El sem hiszem, hogy elértem idáig...
Nyugi Zoli! Te legalább motoroztál pár száz km-t...nekem lehet, hogy ez az év kimarad. Sikerült elkapkodnom a motorvételt, dugattyúszettre várok még, remélem a munka összejön nyáron, mert annyi pénzem sincs, hogy éhen haljak. Ezenkívül a 2 gumi már csereérett, cserélve lett: fékbetétek, teleszkópszimering, akksi...nem tudom még mit hoz a holnap meg a jövő. Reményeim szerint érettségi után -jövőre érettségizek- egy Akorl. jogsit.
Na nem kívánok hatalmas egymásfényezésébe kezdeni, de ez az amiről beszéltem, amiért megéri olvasgatni itt is, meg MMKban is
Lehetséges, persze függ a változattól. Behozott motoroknál egyesek hajlamosak az évjáratot keverni az első (Mo) forgalombahelyezés dátumával. Példának okáért itt egy gpz500 2002-ből..
Hát bazeg, most már tényleg fejreállok Komolyan mondom, ennyi szopást egy motorral... Akkor most megint elölről az egész?
Nyugodtan kezelheted úgy,régi moccok is birták Tegyél ólomadalékot benzinhez.A jánnyal meg má vagy tavaly harcolgattam,bírja
aZ A BAJ,HOGY AMÚGY NEM JÖVÖK KI A SÓGORRAL.
A GPZ szerintem is régebbi,de 2001 nek hírdetik,500ccm S model.Az a baj,hogy az egyik konkurens lapon hirdetik(azon amelyik a boonba van) és ide nem engedi belinkelni...
11874 hsz.
Csak ez viszont már hüvelyes,ezt azért már nem kezelném teljesen úgy,mint egy nicasilost. A mi Szandránkkal meg tessék rendesen beszélni! Tök normális kis csaj,nem vmi beképzelt liba.
Na találtam egy ilyet, Itt Leslie neve áll,úgyh lehet ő bővebben tud majd erről neked mesélni.Meg van itt egy ilyen is.
Egyetértek abban amit nem értesz... (nem véletlen nyomom többnyire egyéniben: én kellek a feelinghez, meg a segédeszköz)
A problémádat illetően pedig a leírtak alapján a sógortól - ha nem is mindenben - de tudsz inspirációt szerezni, életfelfogást ellesni.

rgvzoli: leszakad a power, vagy mi a fene eszi meg a dugattyúkat? Ha igen, mitől?
Nem tudom, de ha ez fura, akko nem lehet esetleg csak forgalombahelyezés dátuma?
Hát ez majdnem versenymoci,nem nagyon kell járatgatni szinte üzemórásként kell kezelni,csak ezt sokan nem tudják.Volt több NS-em 250-be,meg R-is.Semmi bajom nem volt velük.
AZT akartam megkérdezni,hogy lehetséges kawa gpz 2001-ből?
Megoldom, és én se tudok többet. De köszi
Ezt a stiftet már sikerült "át tenni" . Csutkára. Minek járatom,hát ezért.
érdekes ,ha egy linket akarok bemásolni, semmit sem enged hozzá szolni...
Veled vagyunk Szandra! Igaz nem tudom, hogy miről is van szó, de...
Na így beszél egy igazi motoros. És most mindegy,hogy(még békebeli)régi, vagy fiatal,de normális gondolkodású légyen is az.
Minek járatod?Átteszed a stiftet azt annyi