min 500 vagy 600 gép,ha lehet naked ,csak ne speed legyen....Egyébbként nincs konkrét elképzelésem .Japán ,4 ütemű ,min 50max 110 le,15 év -től ne legyen öregebb,sérülés mentes,kényemes túra motor legyen.Ja és a rendszáma.....
Őszintén semmi konkrét ami tetszik:cbf 500-600?zzr600,sv....
Sziasztok!
Cimborám eladná a ZZR600-as Kawa-ját, 90-es évjáratú, korához képest szép állapotban, motorikusan rendben van. óra szerint van benne 47.000km, a valóságban se lehet több, évekig ki volt vonva a forgalomból. Jelenlegi gazdája erősen túra üzemmódban használta, bolondozásra nem igazán tudtam rávenni . Jövő márciusig van rajta műszaki, 2000km múlva esedékes a szervíz, a gyertyák már megvannak, azt adja hozzá. Láncban van kb 10.000km, a Conti Road Attackokban van 8.000km, de nem voltak ütve-vágva, így legalább 50%-osak. Irányára 38.000, ha tudtok valakit aki ilyenre vágyik szóljatok neki.
sziasztok ujra itt legalábbis most ma éjszaka meló aztán írány az új otthonom majd jövőhéten egész héten leszek
vigyázzatok magatokra széles utat
aki akar írhat zoli te meg hímá fel asse tudom mivan veled
Rövid motorozásra kedvem sincs, ill. lenne, de terepen. Meg azért vannak otthoni teendők, kötelességek és nem szűkül az érdeklődés sem pusztán a motorra. Így aztán az én motorom nem kopik a sok hidegindítástól
No Ghoost mester,későn csaltalak át, itt már megszűnt a "pezsgés". Tűnök én is, lassan jön az asszony melóból, aztán épp békülőfélben vagyunk. Jó éjt mindenkinek!
Őszintén semmi konkrét ami tetszik:cbf 500-600?zzr600,sv....
(bár odabent - ennek ellenére úgy tűnik - el van borulva)
kolgét
Jól fel vagyok dobódva mert megjöttek a Givi V35-jeim a tartójukkal.
Cimborám eladná a ZZR600-as Kawa-ját, 90-es évjáratú, korához képest szép állapotban, motorikusan rendben van. óra szerint van benne 47.000km, a valóságban se lehet több, évekig ki volt vonva a forgalomból. Jelenlegi gazdája erősen túra üzemmódban használta, bolondozásra nem igazán tudtam rávenni . Jövő márciusig van rajta műszaki, 2000km múlva esedékes a szervíz, a gyertyák már megvannak, azt adja hozzá. Láncban van kb 10.000km, a Conti Road Attackokban van 8.000km, de nem voltak ütve-vágva, így legalább 50%-osak. Irányára 38.000, ha tudtok valakit aki ilyenre vágyik szóljatok neki.
vigyázzatok magatokra széles utat
aki akar írhat zoli te meg hímá fel asse tudom mivan veled
Jojjéjtot!
Úgyh Lucius, együttérzek