Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Szandra! Múltkorában említették nekem is ezt a klubot az Aprilia Rs-el lerobbant srácok kinn a Bükkben. Merre van ez a klub?
Ááááááááá Alakul a kis tested Tolnálak
Ha választani kéne inkább R6.
Monnyuk azt nem ajánlotta Sasa. De Breki XTjével mehettem volna, ha odafele a kulacsba nem vodkanarancsot kotyvasztok
És az XTről is lábujjhegyesen érek le,mint a DRZről
Engem meg lehetne ölni velük, halálosan irtózom tőlük. De ez más, ő Crazy Frog (és ráadásul jó segge volt ), meg MMK-s lóóógóóónk is
én szeretem a békákat
Erre azt kéne reagálni, amit reagálnak a bodzafelvásárlásból tengődő, szamuRAJoktól leszármazott (vagy épp olaszok, mikor hol tartanak a kutatásaik e téren) tezsvíreink. De ahogy azokkal, úgy a tolvaj, ingyenélő politikusainkkal, satöbbivel se kíván a többség foglalkozni, mert majd oda x-el, ahol a szebbet ígérik megtenni helyette. Számára majd akkor lesz csak gond, ha az, ami vele nem történhet, vele történik.
R6 + békák, nem?
pfff....... hát ez már télleg csak No comment....
R6 meg MMK-béka
magyar egézségügy!
Komolyan, erre már nem lehet mit reagálni.
Na srácok haza értem telkiből.Bíztató jelek amit nem vettek észre miskolcon,még lehet kezdődő agydaganat ,de ez majd 1 hónap múlva derül csak ki...Oda fent nem értették,hogy egy év alatt miért nem küldtek el ilyen irányú vizsgálatra...
Rohadt egészségügy! Ma ismét csak anyázni tudok. És most az OEP vonalra anyázok. Meg a munkaügyi központra is. De ma ha minden jól megy kész a motorom és mehet műszakira. Aztán fülig érő vigyor lesz...
de szépek, egy fijú és egy jány...
A sógoromnak pajzsmirigy rákja volt(elsugarazták).Egy szál haja nem hullot ki, nem fogyott le,igaz minden nap megivott vagy 6 l vörös bort(sajátot,magas a flavin tartalma) és minden nap szegre huzott vagy 2 nőt...)))
Útána has izom rákja lett,ki vették az izomzatott ,hálót ültettek be neki és most már 5 éve semmi baja.Igaz a kúrát nem hagyta abba!
Minden reggel beál az emberek közé dolgozni,ha kell csákányozik ,ha kell lapától,ha kell tárgyalásra megy,de nem tört meg ,sőt ő tartja bennünk a lelket!
isten éltesse az öreget .Nekem nagyi 89 és tegnap éjjel vittük be a sürgőségire.
Nem adom fel! Ma is horgászni voltam fogtam is ,de az a baj nagyon hamar rossz kedvem kerekedik valamiért és elég hamar fáradok..(((
Amúgy (még) hál istennek semmi baj!
Jól keni az öreg. Az én nagyapám is ilyen. Tegnap volt 86 éves
KITARTÁS!
Tudom, h nehéz, a Te helyzetedben tuti én is pánikolnék, de erősnek kell lenni és ami talán a legfontosabb, soha nem feladni, és TÉNYLEG elhinni, h minden jó lesz. Ez talán hülyeségnek tűnik,de rengeteget segít.
(Nagypapám tavaly decemberben lebénult fél oldalára, azt mondta minden orvos, h kakukk, jobb már csak nagyon picit lehet, és nagyon sokára... már vezet, biciklizik, horgászik, tesz-vesz otthon... Nagyon becsültem benne, h soha nem láttam rajta kétségbeesést, az egészre annyi volt a reakciója, h na most ő nagyon gyorsan felépül, mert hát hogy fog ő így horgászni menni. Már ugyanúgy jár ki, mint azelőtt.)
Igaz, de valahogy mindig a legjobbra kell összpontosítani. És valóban jobb a minis dolog mint a délolasz, fürdőszobaundoros bantu néni.
Pszichológusként is gyógyíthatnék nőket, igaz többféleképpen is Am lenne nőgyógyász a fene Az elég jó, mikor a fincsi fiatal csajok terpesztenek miniszoknyában az asztalomon nap mint nap, de mikor betévedne egy 60 éves 15 gyerekes cigányasszony, aki fürdőszobát 3 hónapja látott és a higéniáról, ápoltságról emberi fogalma nincs, hát sztem sikítva rohannék ki a rendelőből.
Szia!
Bocs,hogy csak beírok ide.Olvasgatok,unatkozom és véletlenül itt is olvastam.Nekem most pl. a Kedvesemért kell szorítanom,Aki pajzsmirigy rosszindulatú daganat és most annak valószínűsíthető áttéte miatt radiojód sugarat kap Pécsett. Szóval közvetve,de átérzem a betegséget (ráadásul mentős vagyok,mindennap találkozom hasonló betegekkel). Mérhetetlen erő,kitartás,akarat kell,amíg csak lehet! Valóban igaz,csináld azt amit csak szeretnél,és persze tudsz!