Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az h babinéni az összesköcsögit mindenhonnan idektojálta szemtimentálisssan a kossuth térre, és nem minden poszttranszkripcionális, ami polimeráz, azután még indokolatlanul tisztázatlan körülmények között este is lett, a tangóharmónikát meg ledobták szájharmónikával, miközben még le is szandiznak
Kop kop... Hoztam egy vendéget. Igaz,kicsit elnézte a megszólítást,(mi már tudjuk) de ez azért még mindig nem ""Szandika"". Ugye Szandra?
MI BAJ SZANDI?
nemakarom látni, h genetika többé... elegem van már belőle... hnap UV, és áááááááááááááááááááááá de sok van még mindig hátra
Ez 90 %-ban genetika,a felmaradó10-re meg bármit rá lehet fogni. De ez csak az én meglátásom.
Okés, úgy lesz.
Nekem (35 év) 2 tömöt fog és egy első lapát fog felrakva valami lapocskával(tökéletes 6 éve).Ő úgy tört el ,hogy lefejeltem a lépcsőt(naná józanúl))).Van egy nagyon jó haverom (DR BARTÁK LÁSZLÓ)RENDEL A DENTAL-SOFTBAN MEG AZ SZTK-BAN IS(eggyütt szoktunk néha pecázni),nos az ő tanácsára a paradontaxot használom (10éve)azóta nincs rossz fogam! Igaz a fater 60 éves és egy foga hiányzik 1+ tömve van.
Darabja120rongy. Ha beszarok is kibírnám,csakhát ez az összköltségvetés.
Hajam több van,egyenlőre,fogam kevesebb. De jó úton haladok. Nicknevem marad
A tipli behelyezése nem lehet valami leányálom
Hát, ha még tovább trancsíroz a fogorvos, akkor úgy fogsz kinézni, mint Nomak barátunk a Penge 2-ből

http://youtu.be/YAbZCNHhGXc
akkor közlöm már én, is, h most olyat repültem, h azóta is rívok a röhögéstől, meg sajgok, de az a baj, hmég mindig marja a könnyem a szemem....
Valóságshowt tarunk.
Mivan már? Itt mindenkit a Kolgééét Totál százhuszonnyóc vájtot ajánló kopaszodo fehérruhás mutogatósbácsi támogat a motorozásban?
17,5 vagyok 0 töméssel. kopkopkop
Ennek már remélhetőleg nem kéne fájnia. Állcsontba fúrt tiplin való híd. Csakhát,ha még ez is el kezdene fájni,akkor már mit húzassak ki? A fejemet?
Aztán ha jösz errefele.. majd írj előtte:D
Én éppen ezért, amit lehet krovával csinálok. Ha nem fér be a krova, akkor csinálom villással. Mondjuk a fejen vágások kimaradtak, inkább a bütykeimet szoktam lebaszni, mikor valami beszorul aztán az istennek nem bírom meglazítani.
Szia.
Nos srácok léptem sziasztok!
Én még anno bányában lakatos voltam,ott történt,hogy a csapat felbosszantott,én meg mondtam,hogy ma még embervért iszok. Kicsit később egy elszakadt szállítószalagnál kajakra pofán vertem magam egy megugrott láncos emelővel.bejött , bár nem egészen így gondoltam.
Ezzel a mi családunk úgy van, hogy az egészségünkre a szüleim nem sajnálják a pénzt. Kell keresni egy fogorvost, ajánlani tudom Balázst Ongán, vezetéknevét nem tudom sajnos, de ha gondoljátok megkérdezem Másfél hónapos várólistája van, ebből látszik, hogy hogy dolgozik. Alapelv nála, hogy fogat nem húz ki. Nekem a legutóbbi tömésemet ő csinálta. Mivel kemény a zománcom, a fogam úgy romlik, hogy a tetején van egy pici fekete pötty, az meg elnindul egyenesen lefelé. Szóval fúrt egy nagy lyukat, kaptam egy ideiglenes gyógyszeres tömést másfél hónapra, azt mondta ettől képződik egy kis fogam. Másfél hónap után kivette, betömte fehérrel és azóta minden ok, ez volt kb 2 éve. Alig látszik, él a fogam, érzek azóta is mindent vele. Csak egy jó fogorvos kell én azt mondom.
nem kevés összeg és garancia sincs rá hogy jól fog működni a fogad. gondolok itt a tartósságra, fájdalomra stb.
Az biztos.
Apicsába, veszélyesek ezek a szerszámok. Most tavasszal meg egy 10-es kulcsot törtem ketté és úgy orrba vágtam magam, 2 percig szédültem.