Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Jó vagy AAA"
Én is épp így gondolom, és épp a SM és a Naked ami úgy most Babinénissen gyönyörűségesssen jóságos lenne
Csak addig éljem túl valahogy amíg nincs. Most is Konával megyek majd Csanyikba xD
(De ugye pozitívan, legalább kicombosodok, mire lesz motorom, és nem lesz gond a súlyfeleslegével )

De óóóóóóóóóóóóóóóó de mennék már basszus...............
Nem volt még alkalmam úgy istenesen megnyírni, de ja, ég és föld. Főleg fékezésnél veszem észre, igaz nem is nagyon kanyarodtam vele. Majd ha eljutok Tokajba, akkor tudok bővebb infoval szolgálni. Kíváncsi leszek
valaki említette,hogy úgy kéne hírdetnem a motoromat,hogy betegség miatt...
Na szóval annak az illetőnek írnám ,hogy KAPJA BE!
tegnap voltam a korházban és azt mondta a doki:sajnos nem gyógyít a kezelés , ezért hétfőn megyek TELKI-be egy magán korházba ,hátha ott....
Na, ég és föld?
Jó az elgondolás. Sporttól lefedi a könnyebb terepig, ráadásul elesni sem akkora tragédia vele. A másik említésre méltó meg a fejidomos (szélvédelem) naked, jó feszes rugózással, az a sporttól a hosszabb túráig fed át. Mondjuk egy ilyennel már nem akarna perecelni az ember, ezért a motyó talán egy fokkal inspirálóbb gép gyakorlásra. Ja, meg azzal állva is átmehetsz az úthibákon..
Erősen cserés volt már az első gumi... Mindjárt megyek kipróbálni
Hát... én még mindig tartom, h szupermotyózhatnékom van, és tényleg legszívesebben azt vennék, még ha csak mondjuk vagy 2 nyárra is. De még úgy nagyon komolyan semmit sem fontolgatok, csak nyitva tartom a szemem, meg figyelek véleményeket, érveket, ezt-azt, mert még sajna venni úgyse tudok sztem semmi jót, először még kell melózni egy adagot.
Én inkább arra gyanakszom, hogy rossz hatással voltál rá az időnként enyhén mérgezett egér style-oddal.

Szupermotó projekt hogy áll? Valóban az lesz, vagy azért még a 600 (körüli) is megfontolás tárgyát képezné?
tudom, de ez valami elfuserált jószág volt, mert darázs létére is szakadt. Am így már én is jártam, h méhhátsó meg fele bele nyakamból lógott ki, és a tükörből láttam meg menet közben
A darázsé nem, a méheké beszakad. Egyszer fogtam egy ilyet a nyakamba, még a gpz-vel az 51-esen. A fullánk + méregzacskó volt a nyakamban a csípés után; mivel viszketett, néha odanyúltam, ilyenkor mintha megint megcsípett volna valami.. (megállni minek? ), otthon a tükörben megtaláltam az okot. Annak gáz lett volna, aki allergiás a csípésre...
Ez így mind szép és jó, csak valahogy nem jól tájolta be magát. No de nem én öltem meg, a darázs belehal a csípésbe magától is, mert belémszakad a böködője Idijjótaállat
Nem tudhatta előre: elkezdett bökdösni, aztán láthatta, hogy mennyire tűzbe jöttél ennek hatására, sőt, már a textiltől is igyekeztél szabadulni nagy sietve.. Ki gondolná elsőre, hogy ezek után úgy folytatod, mint a fekete özvegyek...
hát ha jobban belegondolok, lehet jobban kellett volna tisztelnem.. életét adta értem
Hát, ez nagyon egyben van...
Én Tiszavasváriban képesztettem el a társaság hölgy tagjait egy ilyen kis szivacslabdával,(az se most vót)mondván, hogy megcsípte a darázs. No nem a mellemet. Hát volt ámulat. Nem is értem,hogy hitték el,de haláli volt. Aztán meg bevágtam melléjük a medencébe. Szóval praktikáktól mi pasik sem vagyunk mentesek,lehet,hogy akkor esett belém az asszony. Utána meg már mindegy volt.
És közben végig ezt kiabálta: Csípem ezt a nőt! , ,
Nekem nem mászott még be a melltartómba és szerencsére a gatyámba se...megdagadna még jobban olyan már volt h az orrvédőn állt meg és szemeztünk egymással, azóta sem álltam meg olyan gyorsan
Hát szted hogy szedtem ki? Tulajdonképp nem tudom, ki látott, meg mit, akkor megszűnt kissé a külvilág, lezsibbadtam lábujjig egyből De am extrakötsög jószág volt, mert oldalamtól a hátam közepéig mart végig... legalább már elől szorult vóóóna be , és akkor ellensúlyozta volna egy kicsit a fájást, úgy legalább előnyömre is válna
Hát bizony itt mininek nyomát sem látni. Mondjuk,kár
Hmmm :) Hát sztem nem ő volt, mert ez teljesen fekete R6. Jó cucca van :)
Én igazán nem vagyok kárörvendő,(jaj dehogyisnem )de ugye,azért nem kellett ott az útszélén egy kicsit felgyorsított erotic show-t tartanod? Mert mi tizenéves korunkban a sok agyament haverral,ha már nagyon ilyesmire vágytunk,megoldottuk egy marék cserebogárral. A hatás nem maradt el,és azonnali volt.
Sztem vmi új sporttársnő szabadult ki az uccára, Melcsinek több esze van annál, mintsem h miniben tolja sportmotorral.
Tudom, előfordult már, de azt itt (se) részletezném
Meg mikor beszáll a darázs, beszorul melltartó alá, és körbecsíp....
Vannak olyan "kellemetlenségek" is egy motoros életében,ami nemtől,kortól,meg még egy pár dologtól független. Bármikor bele lehet futni ilyenekbe.(nem kívántam,csak mondtam)