Ércsem. Akkor legyen a Pirelli Supercorsa, igaz ragdósabb eggyel, mint a sportgumik, de az sosem baj. Ha jól emléxem azt mondtad, egy tízes az ára. Úgyhogy kérlek tedd el nekem a gumit, előre láthatólag vagy pénteken megy érte egy ismerősöm és rám fog hivatkozni, vagy személyesen megyek fel szombat délelőtt, még nem tudom.
Én 4 darab banditot és megnéztem, mielőtt az xj-t megvettem, de annyira felbasztak, mert mindegyiknek volt valami kínja... Én is találkoztam ezzel a leállásos problémával... A legtöbbe egy csomó km bele van hajtva, és nem kímélve hajtották bele őket. De persze mindegyikből vannak kivételek.
400as banditról sajnos én elég sok rosszat hallottam... szomszéduramnak volt, ő rengeteg pézt ült bele, sokat kellett matatgatni... mikor eladta, azt csinálta, h 4000 alatt halott volt, meg leállogatott, és asszem négy szerelővel is megnézette "megcsinálták" és semmi, ugyanaz... Most meg épp tegnap írt rám egy ismerős, szintén 400as banditja van, h ugyanezt csinálja neki, szerelőnél van.
Sajna ezeknek tavalytól egy szűk százast esett az áruk. Tavaly még 320-ért mentek. Az újabb típusúak mennek szűk 400-ban. És borzalmas szűk a vevőrétegük.(mármint a magamfajta hülyék)
Na viccet félretéve. Először is nézd meg hogy kb milyen árban kínálják az ilyen gépeket. Aztán gondold végig neked mennyit ér meg, majd pedig gondolj ki egy árat amennyivel érdemes meghirdetni. Aztán ami nagyon fontos, a frankó képek. Hisz ha eladó motorokat nézünk, először is a képek azok amikre legelőször felfigyelünk. És ha egy ízléses képsorozatot nyomatsz a hirdetésedhez, az nagyon sokat jelent. Ezt tapasztalatból mondom.
Hát Válság van, szóval keress neki egy jó árat, olyat amit még kibír az önérzeted, fényezd agyon, hogy nappaliban tartott, nem dohányzó hölgy tulajdonostól, csak az udvaron tologattad, beindítva soha nem volt, vagy ha igen, akkor csak 3 ezerig pörgetted és kihasználatlanság, családi okok miatt eladó áron alul sürgősen, mert nagyon kell a pénz. Így sztem ráharap valaki.
Köszi szépen!
Viszont én most lépek aludni, mert hajnal 4-kor indulok pecázni. További jó társalgást, sziasztok.