áááh az a helyzet, h ha már szenvedek, szenvedjek rendesen :) Szóval ideiglenest nem igazán szeretnék, akkor inább várok egy kicsivel többet, h legyen, de az már akkor olyan legyen, h egy jó darabig legyen jó... mert ugye ha már veszem, akkor íratni meg ilyenek, meg akkor úyis kell vele eztazt csinálni, az meg mind olyan,h feleslegesen nem akarok költeni iilyenekre, annyira azért nem vagyok eleresztve sajna.
Én ezt annyival megoldom hogy mikor fujom vigyázok h ne menjen csak a láncra, és ezt általában este csinálom miután már nem megyek sehova, és másnap már nem dob le magárol semmit!
Conti Attackot már régebben kidumáltuk,szal merem ajánlani,ára sem horror. Bükk?Lassan kialakul,de borzalmas új kátyúk vannak több helyen,legkatasztrofálisabb az 5-ös végállomásnál az alagút környékén.Én már tudtam róla,mégis majdnem benéztem. No meg a Szinva forrásnál átfolyó szó szerint PATAK. Többi vízátfolyás múlóban.
Nekem is beütött most a munka, úgyhogy tervezgetem is szépen, hogy mi lesz a fizetésből. Első gumi, fékbetét, Bükk... tervek vannak, hát majd meglátjuk mi lesz belőle valóság.
Nem unom,csak mostanában mindig csorgatok bele egy kicsit,(km-t)aztán gondoltam... Viszont,mire bejáratom,lehet,hogy ki leszek innen útálva e-miatt. Am ma már elkezdtem dolgozni,úgyh végre jön már a háttér is a dologhoz.
Én mondtam is neki, hogy mostmar lehet nem? Erre azt mondta, hogy csak az autók bal oldalán lehet előre menni. De nem büntetett meg semmi, csak dumált...
Nekem most piros Ipone van,de előtte a Castrolt is uggyanígy szétb...ta. Míg ezek nem voltak,ment rá a jó kis bronzos zsír. Szétverte azt is,de legalább szép volt
indulas 25.diken budapest
autokross
Ezekben a spraykben én sem hiszek ,pedig már ki próbáltam vagy 10 fajtát(és egy se a tescoból volt())))