Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor majd ha nyáron arra járok és látlak titeket megállok, mondjuk ha unokatesód lesz ott magyarázhatok neki h ki vagyok
ott van egy nagy épülő ház a dombal meg a szamárral átellenben , a fél nyaramat ott töltöttem, unokatesómé . na ott tuti hogy az a CBR volt
ja télleg az Fony volt :D a kis szerpentin előtt, ahol a dombon kint szokott legelni egy szamár vagy mi
YESSZ a CBR nem az enyém hanem unokatesómé és Fonyban lakik, korláton is láthattad meg szántón is ! Biztosan ő volt! Vagy én
Helllóóóóóó bellóóóóóóóó! Vki vmi boltot tudna ajánlani itt a környéken, ahol nem (csak) fos 6ezer forintos taiwani dugót és nem is (csak) 30ezrest lehet kapni? (Miskolc környékén/Miskolcon :D) Lacinak! Az lehet, hogy a movistaros cbr-t nyáron láttam néhányszor A.szántón átmenni? Meg mikor mentem Regécre, akkor Korláton állt asszem, valami épülő háznál talán...
Na beülök szemtanúnak egy gyilkossághoz
Csatlakozom Laci elvtárshoz, fényképezd le és tegyed fel de mán de rögtön, ha csak nem akarsz tisztázatlan körülmények között egy baltával a mellkasodban arra ébredni, hogy megöltek.
mi az hogy hülye vagy? soknak találod vagy mit gondolsz róla?

ha most azonnal nem teszel be képet a verdárol akkor meg kell hogy öljelek
Erre én is gondoltam, és itt van a szomszédban de kupán vágtam magam hogy máá megint hülye vagyok, ezért hirtelen felindulásból meg is vettem a zxr 400-at.
mmm,,, nsr-t szeretnék mindenképp, de azért köszi
Helyette?
pont tegnap vitték el a TZR-t ma írtam volna, hogy megveszem 2 héten belül :'(((((
Ez tényleg naggyon szép. forgalombahelyezést tartsd szem előtt,ilyen fiatal motoroknál nem 30rongy. Ha meg beszélsz vele,hát mondd hogy ne "tököl"jön,má.
Ezzel kicsit előrébb leszel, baj csak akkor lenne,ha így is problem lépne fel a későbbiekben,mert hát garancia ugyebár... De ez már nagyon ritka szopás,viszont autóval én már egyszer ebbe is belefutottam,dehát csak nem mindenki olyan szerencsétlen,mint én.
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Ezt vajon mennyire tartja gazdája?
Na ja ettől tartok én is hiába fiatal, szép csiri -biri, de azt nem tudom megmondani akkor ott a helyszínen, hogy mi baja lesz 1 hét múlva(váltó, futómű, motor, stb) Ezért is tervezem úgy, hogy elötte egy nagyszervízbe elvitetem(persze ott leszek én is meg valami hozzáértő spanomat elhívom) és hátha nem fogok bele nagyon
10727-re
jaja 600-700 között mennek ezek az sc33asak ( sc 33 = 919 ccm kb ez a forma tipus, meg évjárat)
Az viszont ciki tud lenni,mikor egy ilyen fiatallal is "bevásárol" az ember,mert ha később derül ki,hogy vmi nagy gáz van a jószággal,ezekben az évjáratokban még horror alkatrészárak vannak.
Gyönyörűűűűűűűek

Tényleg szépek! ÉS 6-700 ezer körül lehet venni ilyeneket ?
nekem begyön ezeknek a formája
hát na az más kategória, jóval fiatalabbak. nekem most ilyenre telik
Faszák a hondák

Na ja, bár értenék én is a mocikhoz műszakilag meg tipusilag egy kicsit jobban és akkor bátrabban döntenék. Most állok egy motor vásárlás előtt(jogsi folyamatban), de nagy a dilemma
Kawa zx636 2005/6 , de azt mondi a níp, hogy sok a váltóhibás(60 ropiból megvan, nekem formára színre ez jön be), a másik a cbr 600 szintén hasonló évjárat.
ja igen mondják hogy honda honda lehet kicsit ronda de sosem lesz vele gondja én nekem pl a Hondák kinézetével semmi bajom nincsen

pl egy 600as cbr vagy egy 600as ninja akkor a honda .
mert nem jön be az a vigyorgós ilyen debil gyerek kinézetű első lámpa mint amilyen a szkrácsié is volt

pedig mind a kettő fasza gép , 6os ninja meg aszondják jobb is mint egy CBR , mégsem tetszik