Bírlak már irigyelni. Nekem NEGYVEN volt a kezdő járató tempóm...... JÁÚ VÓÓÓT Hatvannak már rendesen örültem, most meg már hogy tudok menni "gyorsan", teljesen meglepően jólesik néha
Ma pl végig vigyorogtam míg mentem. Na nem 60nal :)
Hát hogy merre..... Ha nincs időm "külön" motorozni, akkor ahova muszáj, dolgokat intézni, meló, nagyiék, ide-oda, amúgy meg ha van túra kiírva akkor akármerre, amúgy meg bármerre
Egy kedvenc utam van, Emőd meg Aranyos közötti szakasz, a szélforgós, na ott elég gyakran megyek. Jó is az út, meg nekem az olyan megnyugtató hely.
NEked van kedvenc út?
NSR-tempót. Kinyírni nem szeretném. A vége 165 volt, mikor néztem, de ugye így nem célszerű vele közlekedni. 120 még jó neki utazónak, onnan többnél már szenvedős, úgyh az csak ha görcsöl a csuklóm De am nem száguldozok sztem, lakott területen meg amúgy se megyek sosenem gyorsan. Túl gyorsan. Azt nem szeretem.
Tudom, azért mentem, mert neki akkor esett jól Direkt nem akartam megvárni vele a tavaszt, mert megmondták a tőlem sokkal okosabbak, h neki csak jó a hűvös.
Spec, nem is momentán ebben a percben szándékoztam,ugyanis még itt is száradó félben van az út. Viszont most még egy ideig nyugiban lesz a kis méregzsák és pár kör talán neked is beleférne vmikor,oldandó a tanulás okozta stresszt.
Állok elébe,ha az időjárásfelelős is mellettünk volna már, mert azé némi időre még szükségem lesz. Addig is más kategóriákban kell vkit keresni. Pl. Szandra? (Feltéve,ha a napos időt sem veti meg,motorozási célra)
Tegnap megjött a motyó,összeraktam és már vagy 30km-t ment is. Most nem volt problem a cuccal,csakhát úgy,hogy az összes cumó rajta volt a motoron,qrva nehéz volt rárakni a hengert,mert minden útban volt. De kész és nem csörög és nagyon jó nyomatékos,erős blokk lett belőle. Úgyhogy basszus,megint járatás ezerrel.
Ahogy annak idején Öveges professzor is mondta: Minden rendes háztartásban található egy kisebb fajta részecskegyorsító. Nehogy már egy darab benzincső fogjon meg. De ha még sincs,küldök neked ímélben.
Úgy látom kezd az agyadra menni a biológia A pitypang nem jó benzincsőnek, mert virág illatú lesz a motorom tőle. Szívószál meg nincs itthon, úgyhogy marad a benzincső jó igényesssen.
wööööhhh.... én meg most kivágtam egy darabot az ujjamból sarlóval... Kilógott a kesztyűből, úgyh biztos jó csúnya, még nem mertem megnézni De hogy véreddddzik az tuti
Ha nincs, akkor meg sétálj egyet,keress pitypangot, azt még kedvedre formálhatod, hosszabbíthatod meg tekergetheted is a tank alatt dizájjnossan szentimentálisssan
De kihaltunk, úgy látom mindenki motorozik. Bazz, hogy jártam... túl nagy volt a gázkarom holtjátéka, ezért gondoltam megcsinálom. Farokidom oldala le, tank le, légszűrőház le. A benzincsöveket nem akartam széthúzgálni, ezért a tankot fordítva felraktam a hátsó ülésre. A beállítás megvolt, a karbik rudazatát is megkentem, hogy könnyebben járjon. Elkezdtem összepakolni, visszafordítottam a tankot a helyére, elmentem gumigyűrűt csinálni. 1 perc múlva vissza, furcsáltam a benzinszagot, lenézek, hát fél négyzetméter tócsa a motor alatt, nagyszerű Eltört a benzincső, olyan merev volt már, úgyhogy most hétfőig nuku móka. Ráadásul a benzincsapom is szar, úgyhogy ki fogom iktatni, beállítom tartalék állásba, és úgy lesz.
Azért nem gyengén jó az új fényezés. Megakadt a szemem valamin: a farokidomon az a felálló kis valami mire szolgál? Arra teszed a lábad egykeréknél? Bocsánat, ha hülye vagyok, de nemtom mi az
Ma pl végig vigyorogtam míg mentem. Na nem 60nal :)
Hát hogy merre..... Ha nincs időm "külön" motorozni, akkor ahova muszáj, dolgokat intézni, meló, nagyiék, ide-oda, amúgy meg ha van túra kiírva akkor akármerre, amúgy meg bármerre
Egy kedvenc utam van, Emőd meg Aranyos közötti szakasz, a szélforgós, na ott elég gyakran megyek. Jó is az út, meg nekem az olyan megnyugtató hely.
NEked van kedvenc út?
Neked hogy van a piros paripa?