Ez Sz Besenyő végén van,én szerintem nem sok köze lehet hozzá,de itt bizonysággal semmit nem lehet tudni.Általában kétévente gyűlik össze annyi lecserélt Robur,meg traki alkatrészem, hogy már érdemes leadni. Utoljára még nem volt ez a kártyás baromság. Na most ezzel is kit szívattak meg?
Olvastam,részvétem a családnak.Sajna ahogy megyünk bele a nyárba,egyre több hasonló hírre számíthatunk. És utóbb már kurvára nem számít,hogy ki volt a hunyó.
Azért vannak itt némi sorsbéli összefonódások. Aki mást mond....... inkább nem mondom.Ma megjelentem a "mélytelepen" szegénykémmel,hát az az iszonyú hajtás,ami az alant elterülő képen látszik is. Egyedül én voltam némileg ideges,mint kiderült,volt is mitől.Fillér nélkül jöttem haza,mert adókártyát nem vittem.""" Ezeknek""" van olyan egyáltalán?
Ezeknek a Kadettoknak mindnek ez a sorsa,hogy jön valaki és seggbe veri őket? Az enyémet is ma vágtam szét, dettó ugyanúgy néz ki a hátulja,mint ezen a boonos képeken.
Köszöntem! Lemondtam az ördög szarvának cibálásáról. Eddig is CRM,megKDX,meg RMZ 250-eseket nézegettem,meg fogok elégedni valamelyikkel ezek közül. (csakhát az az az ember fejében)
Az anyját, nagyon patent lett. Teljesen hibátlan a gép. Először én is ilyen WR fejidomot akartam venni az enyémre.
Már pár hónapja nem lovagoltam meg, szóval megint szokni kell picit.
Végre készen lett a vasam! Most már mehessünk bármikor.......és aktívabb is leszek a falon!
Tud errűl az ombucmanus e?
Kemíny a Kadett
Baszod, Te a beteg szamarat lehajtanád a jégről.