Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vasárnap megvették 450E gempáért.
Megvan még a vasad? Vagy már már veri neki?
Hello

Az anyját, nagyon patent lett. Teljesen hibátlan a gép. Először én is ilyen WR fejidomot akartam venni az enyémre.
Nehezen?
Már pár hónapja nem lovagoltam meg, szóval megint szokni kell picit.
Fasza lett! Hangja is teccős! Csak kicsit nehezen jön kerékre :P :D
Sziasztok!

Végre készen lett a vasam! Most már mehessünk bármikor.......és aktívabb is leszek a falon!
Sziasztok!
Ez Sz Besenyő végén van,én szerintem nem sok köze lehet hozzá,de itt bizonysággal semmit nem lehet tudni.Általában kétévente gyűlik össze annyi lecserélt Robur,meg traki alkatrészem, hogy már érdemes leadni. Utoljára még nem volt ez a kártyás baromság. Na most ezzel is kit szívattak meg?
Igen. Kár belemenni. Ettől még a világ sajnos olyan amilyenné tesszük mi akik benne élünk. nem én ,te, vagy ő, hanem MI.
Nemvagy törzs be szállító!))Ez nem a vasascigányé ez a telep mármint petié ,ővé a tulipán sörözö is...
Ebbe kár belemenni. Bárkivel beszélsz, egyenként a világot mind jobbá tenné. Mégis ha alaposabban megnézzük, a világ mégis rossz irányba halad.
A világ olyan amilyenné mi magunk tesszük.
Olvastam,részvétem a családnak.Sajna ahogy megyünk bele a nyárba,egyre több hasonló hírre számíthatunk. És utóbb már kurvára nem számít,hogy ki volt a hunyó.
Olvastam. Fiatal kis élet. Borzasztó hallani is róla, de ez egy ilyen világ. Bármikor bármelyikünk elindul motorral, vessen számot az életével.
Helló Borsy! Kiheverted már a tegnapi allűrt?
Dikk má' more! Mija rák az a adókártya? Adnak arra valami segílytet?
Tud errűl az ombucmanus e?
Olvastátok az üzenőfalat? Tsanyi lányának a barátja...ma meghalt, kiment elé egy lovaskocsi...
Jó estét mindenkinek..
Azért vannak itt némi sorsbéli összefonódások. Aki mást mond....... inkább nem mondom.Ma megjelentem a "mélytelepen" szegénykémmel,hát az az iszonyú hajtás,ami az alant elterülő képen látszik is. Egyedül én voltam némileg ideges,mint kiderült,volt is mitől.Fillér nélkül jöttem haza,mert adókártyát nem vittem.""" Ezeknek""" van olyan egyáltalán?
Ez meg az én melósverdám vót , amíg így nem jártam vele.
Kemíny a Kadett
Ezeknek a Kadettoknak mindnek ez a sorsa,hogy jön valaki és seggbe veri őket? Az enyémet is ma vágtam szét, dettó ugyanúgy néz ki a hátulja,mint ezen a boonos képeken.
Sziasztok
Köszöntem! Lemondtam az ördög szarvának cibálásáról. Eddig is CRM,megKDX,meg RMZ 250-eseket nézegettem,meg fogok elégedni valamelyikkel ezek közül. (csakhát az az az ember fejében)
Egy nap háromszor?
Baszod, Te a beteg szamarat lehajtanád a jégről.