Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

error
az a baj hogy én meg most igy ideges lettem mert lehet a szomszéd vagy aztán mindenfélét mondhatsz rólam, meg lehet hogy ismersz és arc nékül, azért na érted. nem tiszta ez így.
Tavaly talán vagy előtte nem tudom már
Ez így van Én is így gondolom, pont ezért nem fedem fel magam,majd ha meglesz a gép. Addig meg név nélkül"keménykedek"
Most nincs motorom(simson az van ) ezért nem is vagyok igazi motoros
melyik majális? göncön? ezéven vagy tavaly?
Sztem téged is láttalak egy párszor a Ktm-el majáliskor talán azt hiszem ott voltál a sor végén a többi motorossal
aha azt szokás mondani hogy itt a fórumon arc vagy név nélkül senki vagy...
én is ehhez tartom magam
Van neki............ bőven
Laci!
Te gönci vagy, igaz? Nyáron jöhetsz hozzánk barackozni kapsz belőle 1üveggel...
Vagyok, aki vagyok Párszor gurultam arra és ott láttam ilyet
VOLT

ki vagy te?
Csak nem Göncruszkán van?
nájsz
az enyém még dugattyúszettre vár, meg a 2gumi cserés, meg még volt pár dolog ami ki lett cserélve...szerintem a kedves előző tulaj(ok) anyukája csuklott párszor és még lehet h fog is
nem. az sima 25ös volt . olyan zsir állapotú motor volt hogy az valami hihetetlen, aztán a gyerek úgy lelakta hogy szana szét volt menve minden az ég világon rosz volt amit csak el tudsz képzelni, csak akkor hozta hozzám ha már nem működött. hogy leheljek bele életet.. gondolhatod..
azon is polini hengerszett volt?
Nagyon furi. Szokatlan hogy most a "földön" ülök nem az "égben" és szokatlan nagyon hogy 8E-es fordulat alatt nem nagyon van élet. Ja meg szokatlan, hogy 170-nél nem tép szarrá a menetszél. Ami nagyon jó dolog, ismét tudom tologatni a motort kedvemre akkor is ha rajta ülök, és nem csak kapirgálok mint egy rosz kakas. Méretben nekem ez a favorit, a legideálisabb.
pegasot szereltem régebben mert egy spanomnak volt olyan , felismerem még a hangját is
oks a pegasod úgyis felismered, mert nem sok van itt a környéken, vagy felpattansz a paripára és elindulsz utánam
Baltatartó még úgysem voltam sose.
és milyen 600 ról visszapattanni 400 ra?
akkor ne állj meg, max a fonyi kocsmában mert az is az övé de majd ha meglesz az új vasam teszek be róla képet és majd mondom hogy ha azt látod állj meg
Már elhatároztam, hogy most egy zxr 400-at veszek, és nem lett volna jó változtatni a szándékomon. Ez a fajta 900RR nagy álmom amit linkeltél is, de viszont a kawasaki meg nem akar engedni. Meg kell ölj, sajna nincs még képem. Jövőhéten pótolom eme hiányosságaimat.