Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valahogy kapcsolódik az életemhez az elektronika. olyan mint a szinusz hullám , egyszer fent egyszer lent tavaly nyáron lent volt , reméljük most nem ott lesz
Na ez nagyon király. Én meg holnap megyek az új gépért, olyan izgatott vagyok már, nem is tudom hogy tudok majd aludni az éjszaka.
Akkor ez a rövid hét nem is alakult olyan rosszul.
no meg a motrit is megvették. igaz még itt van a garázsban de már más gazdája lesz a héten
ma bebaszok
No akkor elsőnek hivatalosan gratula hozzá.
no hivatalosan mától Elektronikai Technikus PIC/PLC programozó lettem
Attól van egy olcsóbb Ónod Virág Robi...
Sava Mc31 S-racer robogógumit tudnál szerezni 12" 100-120 méretben?
Érkezett pár Dunlop D211 N-tek 190/55R17 Pirelli Suercorsa 120/70-180/55R17 Bridgestone Bt-003 180/55R17.Ha érdekel valakit csörögjön.
Igen az volt.
Kössz szépen!
Ahogy mész a salakpálya felé a 3ason, ott van bal kézre egy műanyag hegesztő. Nekem is ők hegesztették tavaly. Nem is vészes áron.
Hello!

NEm tud vki Miskolcon vagy környékén olyan embert aki hegeszt idomot?
Hallod ez a srác taktaharkányi volt? Most esik le, hogy szerintem én tőlle vettem a sisakomat....
Meghalt a fórúm ,ezek szerint mindenki motorozik.Ez nagyon jó,megyek én is .hali.
Kovács Dezső(Cöcő) temetése 2010.05.28.-án péntek 17.00-kor a taktaharkányi temetőben lesz! Aki szeretne elbúcsúzni tőle és egy szál virágot a sírjára helyezni most utoljára megteheti!
Nagy a csend! Magyarok...! Férfiak és Asszonyok! Hallgassátok Orbán vezért. Éltek még?
kár ,pedig ott jól fizetnek.Nádudvaron meg szoboszlón laktunk egy panzióban sokat csavarogtam, pecáztam.
Miután megszűnt a cukorgyár, anyum is ott dolgozott, bár nem sokáig csak ilyen ideiglenes meló volt.
ott dolgoztam,az agroferm-nél a kabai útfélen(min.heggesztőként)
Igen itt lakom.
srácok valaki tud többet erről a motorl?Suzuki DR 350?