a CRM-et is azért imádtam mert soha nem volt vele gond ( leszámítva egy főtengelycserét ami az én hibám volt -elállítottam az olajzást) bevált jól összerakott technika volt nem voltak olyan gyerekbetegségei mint a mostani gépnek, nem pergett szét, elektronika is hibátlan volt majdnem 20 évesen is
nem akarok kirobbantani semmilyen megbízhatósági vitát. előre szólok hogy nem mondtam hogy más motor nem megbízható. csak ez már tapasztalat hogy a Honda , az megbízható gép. ( szerintem általában az összes nagy japán gépek mind)
a honda a megbízhatóság mintaképe! a CBR ek nagyon megbízható motorok, ezen is látszik hogy nem volt agyon verve gányolva meg törve. 2 cbr van a családban 30-40 ezer km -el hibátlanok. hallottál már olyat hogy CBR ben kikönyökölt a hajtókar vagy főtengely vagy valami? mert én igen de csak régi széthajtott szarokról arról is csak nagyon kevésszer..
simán bevállalnék egy 90 körüöli CBR-t is, csak egyedül azoknak a dizájn-ja nem jön be, a két körlámpa , stb...
nagyon nehéz ezekből kifogni rosszat szerintem.,..
Írja, hogy csajszi nélkül ennyi
Fasza gépes, és az ára se sok szerintem, szívesen vennék én is ilyesmit csak nem tudom mennyire megbízhatóak az ilyen korban lévő gépek, bár ez függ attól is mit kapott meg............
Csajszival,vagy a-nélkül? Amúgy nekem is két következő befutó van,ZXR750,Vagy egy ilyen,még ha a régebbi kerek lámpás,az se gond. Csakhát ez nem az az év lesz .Szerintem...
Itt kínlódok félórát,erre csupa vacak minőségű képet tudtam csak felrakni a gépre,úgyhogy inkább kihagyom. ezek még régi papírképek,ha meg ezeket lefényképezem,valami ocsmány.
szandra00 ne foglalkoz semmivel az ember 2 szer örül egy gépnek amikor megveszi meg amikor eladja (jó áron)))
Vodkát inni a gönci barack hazájában?Tiszta szégyen!
apropóóó kalap. most pont kalapra gyűtök mert a siltes kalap letépi a fejem és kitörgeli a nyakam ha mondjuk kettőszáz kilencvennel fogok tépni jövőhéten egy zsír új Jamaha Er egyessel. nem valószínű de ha véletlenül ilyen probléma lenne akkor ne legyen.
na valami HJC kupakot kéne venni ami golyó alakú 20-30 forint körül. ötlet?
Nekem is mindig a kuporgatásból van pénzem, kivéve ha van nyári meló. Ezért utálom, ha valami közbe jön, mint most a féktárcsák, mert 2 fényezés árát basztam el rájuk. De nem baj, most legalább már meg tudok állni, úgy, ahogy kell. Nyári melóból meg hátha összejön egy kis fölös az új fényezésre.
link