Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szépszupermotor
jövőhét szombat
Hát ha legközelebb meglátol, stoppojjál!
Ne, így, fordítva!
Mikor viszel?

(3 perce készült friss, ropogós)
váááááááááááááááááááááááá DÁJÓVÓÓÓÓÓT A ZENESER
vagy lehet annyira mégse, ha négyest kapott
Felét nem akarod nekem adni? Állattannnak épp jó lenne
Ja am azt álmodtam most, h gyújtogattunk az egyetemen, és ezért megtagadták az egyik gyak aláírásomat
Mentem hát, már vagy harmadszor, de ez volt a legnagyobb. Leszámítva egy biciklist, mert akkor lilultam is utána
Azzal már úgyse lettem volna előrébb, h megállok, mert akkor is ugyanúgy szúr, csak épp még csak nem is haladok.
Az vóót a faja benne, h topánkában voltam, és azon kívül, h előtte 10km alatt úgy barnult le a lábam, utána tök jáú volt, ahogy jött szembe ótó, busz, kamion, metró, villamos, göncölszekér, talicska, és az összes vágta fel a jeget az útról a lábamra (valamelyik monnyuk nyakig is)
Nem baj, ez is megvolt, mégis másnap van
Sajna robogo gumit nem tudok sava-ba beszerezni
Jaaaa értem.
valami hülye
Hát kolléga,elég hervatag is volt itt a forgalmazás,mióta költözködsz,a fiatalok meg tanulnak bolond mód így év végén. Ma megjött a cucc a piroshoz,persze már megyen is. Mostmár asszem jó lesz. Hétvégén már azzal gurulok majd arra, felétek. Ehhez viszont egyenlőre szelídebb cimbiket kell kerítenem,úgyhogy most a V-Strom-os haverral készülünk menni egyet.
Az ki az a Nagymáté László
sziasztok szeretnék elnézést kérni mindenkitől hogy máig nem jelentkeztem de ez a költözés nem semmi napi 20x a második és az autó között 107 helyett csak 95 vagyok már
sajna a jövőhetem meg festéssel telik és egy lakás mit ne mondjak egész héten megtart majd ezért ha valaki keresne telón elér egy hét net nélkül áááááááááááá
azt mondja a vizsgabiztos:
-Nagymáté László , 4-es, Gratulálok

mondom magamba ez valami elírás,

de
Az Ariel se csúnya név. Mentél a jégben? Mert akkor fanatikusabb vagy,mint itt bárki.
Szép sose vóóót, nem is lesz :)
Egyébként tanulás van már szinte meglátom és hányásig, és most egy darabig még ez is lesz sajna. De tegnap meg ma is motoroztam, igaz nagyon minimálisat. Valamelyik nap láttam Apraszakit is, de túl gyors volt ahhoz, h eldöntsem, h tetszik-éé az új külső Ja tegnap meg olyan jégesőt kaptam, azt hitem ráhalok a motorra Úgy eláztam, h köbö 10 másodpercre megálltam otthon a járdán, és tócsa lett alattam, a jég meg szanaösszevisszaszét szúrkált, mert perszehogy akkor mentem volna haza motort mosni, aztán meg beöltözve vissza ki... Átkereszteltek Arielnek
És veled mi van mostanában szép hölgyem? Ritkán látni? Tanulás hegyek?
elég rémisztően hangzik, úgyh nagy-nagy GRATUÁLÁCIJJJJÓ
na jó ma nem iszok! ( hanem vedelek)
Te Laci ! Azért nagyon ne rúgj be ! azt mondják a hozzáértők, hogy józanul se vagy valami szép gyerek, de ha berúgsz, akkor nagyon randa vagy!
nekem mondod

2009 :
Bírlak kicsit irigyelni a mostani hullámodért. Nekem ez a kurva év egy nagy csőd eddig,és nem is látom azt,hogy jönne valami,amitől megváltozna. Bár ... a remény hal meg utoljára.
Tavaly nyár nekem is nagyon nagyon gáz volt, nem csak a baleset miatt hanem más miatt is. Remélem idén nekem is jó lesz a nyaram.