én tegnap voltam arra igaz négy keréken de még így is nagyon élvezetes és minőségi az aszfalt csak azok a kurva vasútiátjárók nem kellenének oda
encsről mentem át szerencsre igaz nem tokajba de jó volt ez is
tesókám hát az árva lányokat kel b@szogtatni ? hihi nekem meg már fent a szelepdekli szépen önindítóval tekertetve felnyomta odáig az olajat is holnap vagy holnapután próba indítás
Imádom a természetet. De most eszembe juttattad a tegnap estét Életemben először sikerült elakadnom egy Suzuki Samurai-jal. Azért mondom neked, mert sokat jársz az erdőre, van fogalmad róla mi az, hogy terep. Már majdnem mindenhol száraz, de a vadföldünk felé még nagyon nagy a sár én meg pont a másik úton mentem, nem azon, amin kellett volna. Amikor terepen vezetek, mindenki sikítozik mellettem, hogy jajmilesz én meg meg sem szólalok de néhányszor már én is bazmegoltam Már majdnem ott voltunk, felező egyben csorgunk, egyszercsak eláll az autó, gondoltam semmi gond, hátrafelé kimegy. Hát nem... előre hátra előre hátra semmi. Kiszálltam megnézni mi lehet a gond, de cipőben térdig süllyedtem a sárba... A vége az lett, hogy 20 perc alatt 15 métert csörlőztünk és úgy összesároztam magam meg az autót, mint még soha Szóval megvan a kis Samurai vége, a 40 centis iszapot már nem bírja, vagy csak nehezen. Itt amúgy korábban egy Krazzal elakadtak, asszem ez minősíti helyet.
Nem kimondottan,csak a kép miatt álltam oda. Nem bántottam egy szálat sem. Itthon meg van már két éves is, ami ugyanúgy tökéletes állapotban van,mintha most szedtem volna le. Úgyhogy tőlem most nem kell tartaniuk. Ja,és hogy szemléltessem kicsit jobban a helyet,egy régebbi kép ugyaninnen.
Eger miskolc között a patkák rendesen el vannak mosva, ha elqrod, akkor nagy zakó van. Az aszfaltot is helyenként kimosta a víz. Apró hordalék fel van hordva az íveken kijáratnál, nagyon gatya volt a héten amikor kimentem, vissza is fordultam mert élvezhetetlen volt szinte. Hátha letakarítják 7végére nektek
Én csak Varbóra ugrottam fel.Ja meg Miskolcra,ettem egy hamburgert. Hazafelé beállt mellém Sz.Besenyőnél valami kék Hondával egy srác,tök nyugis volt,meg túra motor,,,aztán meg elindult és nagyon gyorsan összetöpörödött a láthatáron. Hát kell itt az önuralom.
Hát Tamás,ha visszaolvasol a hétfői napig,meglátod Borsy haver hozzászólását,ennyit a Bükkről. Aggtelek Szuhakálló felé nem tudom milyen,viszont Szendrő felé a határszélig mentünk hétfőn és ott nem volt semmi szemét ,vagy vízátfolyás az úton. Mindenesetre azért ennyi eső után bárhol bármire lehet számítani.
Na csak befejeztem még a fűnyírást, de mivel itt is szépen felszáradt az út, gyorsan lesikálom magamról az olajfoltokat és megyek én is még egyet, olyan tökjó idő van most, ha ilyen maradna legszívesebben reggelig mennék.
Segítsetek légyszíves:
- a Bükkben Eger-Miskolc szakaszon mennyire járható (az esőzések mennyire viselték meg)?
- Aggtelek és környéke, a 26-oson Miskolc-Ózd-Eger útvonalon mi a helyzet?
Jövő hét második felében Miskolc környékén motorozgatnánk a haverommal. A fenti utakat nagyjából ismerem,csak a motorozhatóságuk az esőzések következtében átmenetileg romolhattak.
Az én kedvenc útszakaszom nem kimondottan a Bükkben van,de oda is gyakran kiesz a fene. Anyám révén Répáshutai gyökerekkel rendelkezem,úgyh félig haza járok olyankor.Amit viszont imádok,az SPétertől a Rakacai tóhoz,vagy ha van egy egész tank benyám,akkor Aggtelek,Jósvafő,Perkupa,aztán haza.No az már egy szép nagy kör és mindenre jó. Ha akarsz bámészkodsz,ha akarsz,száguldozol,út szuper,forgalom gyér. Isten is motorozásra teremtette,vagy mi...
De szerintem ez se rossz ahol én lakok...
encsről mentem át szerencsre igaz nem tokajba de jó volt ez is
Neked nem tetszene
Most foltozgatták de még szarabb mint volt....
Kár ezért az útért de szerintem az elkövetkezendő 30évben nem lesz megcsinálva.
Segítsetek légyszíves:
- a Bükkben Eger-Miskolc szakaszon mennyire járható (az esőzések mennyire viselték meg)?
- Aggtelek és környéke, a 26-oson Miskolc-Ózd-Eger útvonalon mi a helyzet?
Jövő hét második felében Miskolc környékén motorozgatnánk a haverommal. A fenti utakat nagyjából ismerem,csak a motorozhatóságuk az esőzések következtében átmenetileg romolhattak.
Köszi, Tamás.