Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te kabán laksz?ott dolgoztam 2 évet...
Hát hű Az én véleményem szerint valami ilyesmit jelent az SM.
ez viszont nagyon
Az iskolától én sem tudok szabadulni, pedig már csak egy záróvizsga...
nekem már még a bikepics-en is az egyetemet kell lesnem..... KÉSZ
Cs mindenki! Helyzet?
Sziasztok emberék!
Szia.
Szép napot mindenkinek!
nem kell!
mondjuk itt is ennyi volt ment tovább!
Kabán semmi, itt nem esik. Mondjuk titokban odazavartam hozzád.
hát ja!Szélsőséges.
Mi Borsyval,meg Szegagával voltunk tegnap Hídvégardón Gurigánál és hazafelé egy kilométeren keresztül rendesen áztunk. Aztán meg semmi egész úton.
Itt patakon ma kétszer esett. Reggel úgy keltem, hogy víz mindenütt, aztán felszáradt. 28 fok tökéletes idő, elindultunk Újhelybe a Magas-hegyre, ott voltunk fél órát se, beborult, elkezdett cseperegni. Hazafelé Újhely végénél elvágták az esőt. Patak MOL kút csúnya felhők, gondoltuk biztos elmegy, el is ment a nagyja, erre megint elkezd esni kb a semmiből, hazarohantunk, de elállt Am vasárnap Tokajból hazafelé is megáztunk, de mint kiderült, kb 400 méteren esett az eső. Érdekes ez az időjárás mostanában
Itt éppen nem esik. El volt borulva délután, igyekeztem is hazafelé nehogy megázzak a hálósban de semmi nem lett belőle.
No tűntem urak,mert hajnalban valami méheket költöztetek,aztán ha elalszom,felébrednek és hülyére csípnek minket. Jó éjt!
Miskolc környékén most esik az eső? mert itt esik!
De ez kajak így van. kb 600 méterre van egy türhető kanyar, jó aszfaltminőséggel. Na ha rámjön a hülyeség, el vissza el vissza. Volt aki megkérdezte már mit forgolódok arrafelé vissza? Mondom úgy hallottam ott az út alatt aranyrudak vannak elásva és mindig visszamegyek, hogy kiássam, csak mire odaérek elfelejtem méé fordultam vissza.
Nekem már a 3-as főútnál elkezdődik az Alföld és eltart a 37-ösön keresztül Sátoraljaújhelyig. Nagyon rühellem az egyenes, eseménytelen utakat amin csak mielőbb túl akar lenni az ember. A böszmével az utolsó közös utunk egy Miskolc-Tatabánya-Szeged-Miskolc "karika" volt. Azzal is unalmas volt pedig az legalább szeretett egyenesen menni. De ezzel ami most van annyira idegölő egy Miskolc-Mezőkövesd is hogy el se indulok arrafelé.
Ja jól mondod mi már ha kanyart látunk akkór átmegyünk rjata és vissza fordulunk repetázni mert nem sokat látni!
Ezért írtam azt, hogy felelősség és nézőpont. Ha száguldozok 200 felett és kinyírom magam úgy, hogy senki és semmi másnak nem lesz baja, az egy dolog. Hülye voltam, megérdemeltem, hogy megmurdáljak. De ha a száguldozással magam után rántok pár embert, vagy nyomorékká teszem őket, az már más. Emlékszem egy esetre, egy fiatal lány olvastatta be Borossal és Bochkorral, ment az apuka autóval, böszme Audi nem úgy közlekedett, ahogy kell, csatt, apuka meghal, Audis visszaül a kocsiba és tűz, azóta se látta senki. Na ilyenek hallatán valahogy előmászik belőlem az üthetnék. Az ilyen ember ne haljon meg, az túl jó. Verjék úgy meg, hogy 2 ujja és az arca kivételével mindene bénuljon le és így éljen 90 éves koráig. Túlzás, de néhány helyzetre egyszerűen már nem lehet értelmesen reagálni.
Nálunk még ennyi sincs.
Hiszen ebben a vidiben nincsen is kanyar! Ez majdnem maga az Alföld!