Aranyos vagy, de épp azért szúrtam ki így magammal, h tudjak spórolni nagyobbra. Már idén nagyobbal akartam kezdeni, de ha megvan az NSR, úgysem bírom ki, h ne motorozzak, és akkor eltanakolom, amit félretehetnék. Meló meg megint nincs semmi jó, valszeg megint meki meg majd igyekszek még valamit találni mellé, csak most már szarabb, mint eddig, mert nem lesz egész nyaram, mert a vizsgaidőszak még elszed egy hónapot, úgyh szarság van, de ÍJ.
Azért hátha minél hamarabb találnék valami kedvezőt.
Köszönöm a hozzászólásokat, a tapasztalaitok alapján úgy néz ki, hogy kihagyjuk a Bükköt, és Egerből a 25-26-oson közelítjük Miskolcot. Csütörtökig még rátok nézek, hátha addigra rendbe jönnek a dolgok, és értesülök róla.
Én ezt sajnáltam nagyon,teljesen lehetetlen állapotból (magyarán csak alkatrészek)rengeteg munkával csináltam egy dupla központirúgós szép endúrót egy halom rozsdás vasból.Jó gazdája lett,de akinek ő eladta,hát az egy barom.Ott is lett vége a pályafutásának. Bocs a minőségéért
Hozzám egyszer itt a pataki MOL-on jött oda egy ember, hogy jaj de milyen jó, mert csak átutazóban van, és ez az MZ az övé volt még nem tudom mikor. Mondta, hogy volt lent vele Szegeden kétszer, meg egy csomószor a Mátrában. Kb ennyire emlékszek, de érdekes volt
Én megbeszéltem az MZ vevőjével, hogy majd keressük egymást, igen, sokat beszélünk, hogy hogy van a gép, de erre úgy felszívódott, hogy azóta nem is hallottam róla. Jellemző...
ha egyszer találkozunk valahol és én motorral leszek akkor mehetsz vele amenyit akarsz kicsit sok benne a HA , úgyhogy lehet hamarabb leszünk nyugdíjasak mint hogy nekem motorom legyen ami jó. de ha mégis akkor szentimentálisan mehetel vele bárakármekkora karikát na érted. oszt jóság van
Ilyenkor örülök, hogy még messze a családapaság Se nő, se kötöttségek Mondjuk nem bánnám, ha egy csaj időként a combjaival kötne le... de sebaj, a barátnőm kint áll pirosan a garázsban és várja a benzincsövet. Kötöttségnek ez is megteszi.
az az érzés sem volt mindennapos amikor a simsonomat amivel 10.000 km-et mentem , megvették 110 ezer magyar forintért és elmentek vele ausztriába és 5 év után is a mai napig működik
Ja. ebéd megvolt,délben egy jó kis félórás eső,Forma 1 alatt szépen kisütött a nap,most meg,megint valami októberi szar szürkeség,bármikor elkezdhet esni F...om tele van már ezzel a rohadt időve. Délelőtt szép idő volt, de akkor a kölykök,szétb...ott bringáit szervízeltem le,meg a kis elektromos robeszt,amit ők raktak össze,dehát hagynemondjam.
CSAKIS MOTOR. Az legalább .................................
na ezt nem folytatom.
Na izé, azt még nem tudom, h mi lesz akövetkező. Szívem szerint SM, de eddig amiket néztem.... nem az én költségvetésemhez illő sajnos, pedig fhuuuuu de nagyon bóóódog lennék. Valszeg most egy darabig nem lesz semmi, mert ha veszek, akkor már "normálisat" kellene, ahhoz meg még gyűjtenem kell, úgyh sztem csak nyári meló után sajna. Am ha tudtok Miskolcon valami jót, akkor szóljatok légyszi. Mármint melót.
Vagyishogy látom,volt aki kibátorkodott Együttérzésem Szandra kedves, mihamarabb szerezz be egy újabb még nagyobb szerelmet. Motorra értendő,mert a pasik....ááá.
Azért hátha minél hamarabb találnék valami kedvezőt.
itt van két kép: előtte közben és utánna tehát három
Köszönöm a hozzászólásokat, a tapasztalaitok alapján úgy néz ki, hogy kihagyjuk a Bükköt, és Egerből a 25-26-oson közelítjük Miskolcot. Csütörtökig még rátok nézek, hátha addigra rendbe jönnek a dolgok, és értesülök róla.
Tamás.
de néha jó kicsit mást inni. csak úgy kikapcsolódás képen
na ezt nem folytatom.
Na izé, azt még nem tudom, h mi lesz akövetkező. Szívem szerint SM, de eddig amiket néztem.... nem az én költségvetésemhez illő sajnos, pedig fhuuuuu de nagyon bóóódog lennék. Valszeg most egy darabig nem lesz semmi, mert ha veszek, akkor már "normálisat" kellene, ahhoz meg még gyűjtenem kell, úgyh sztem csak nyári meló után sajna. Am ha tudtok Miskolcon valami jót, akkor szóljatok légyszi. Mármint melót.