Sziasztok nem ide való elnézést. de egy sziveséget kérnék hogy ezen a linken : http://www.mobiltelo.hu/29643 regisztráljatok naponta ingyen 5 sms.. egy próbát meg ér! elnézést mégegyszer
Norbi is ott volt? Képek szuperek lettek,de nem lehetne őket kicsit összezsugorítani? Elfáradt az ujjam az egéren,mire körbenéztem mindet. A 2-es, az meg tiszta MadMax.
Randy Mamola voltál pár pillanatra? Örülök,hogy így egyben megúsztad az akszenpócert. Vigyázz kicsit jobban magadra,meg azért arra a szép ZX10-re is.Pali hogy vészelte át a dolgot?
Itt vagyok..szóval ez az árvizes téma ott még mindig él kisebb átfolyásokkal de ami rosszabb az a finom homokos hordalék ami már száraz...szinte alig lehet észrevenni az úton..egy ilyet sikerült megúszni..mindenhol voltam csak nem a motor nyergében... :) de végül sikerült megfogni..
köszönjük neked c1800raider, a rendőröknek ,köztük Taricska Tibor századosnak és az összes jelen lévő motorosnak...Én személy szerint is nagyon sokat tanultam,de szerintem a HD kolléga is aki a nap elején még nem tudott egy sávon belűl megfordulni,de estére sikerült neki.Pedig nem is hitt benne!
Hát, Zé, ma olvastam,amit még tegnap éjjel írtál arról a brutális dögről,és nagyon elgondolkodtam a dolgon. Egyrészt látni,(inkább csak érezni) hogy a szavaidnak súlya van,pár dolgot már megtapasztaltál,másrészt meg az én 60 kilómmal is elég reckír volna arra a berúgókarra ráállni. 640-est is csak dekompresszorral okosan beállítva sikerült beindítani.
Tudod,mester,itt nem azokról a motorosokról van szó,akiknek az élet egyik nagy csodája a motorozás,hanem (sztem)főképp azokról akik azt hiszik,pénzért másik életet is vehetnek maguknak. Pedig nem....
Ahh vazze Felsőtárkány és Miskolc között ujjá születtem :-)
Ha arra jártok csak óvatosan..
S akkor mi csodálkozunk ,hogy milyen véleménnyel vannak a motorosokról...