Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja ja ott volt Norbi is..5-en voltunk..
Sziasztok nem ide való elnézést. de egy sziveséget kérnék hogy ezen a linken : http://www.mobiltelo.hu/29643 regisztráljatok naponta ingyen 5 sms.. egy próbát meg ér! elnézést mégegyszer
Norbi is ott volt? Képek szuperek lettek,de nem lehetne őket kicsit összezsugorítani? Elfáradt az ujjam az egéren,mire körbenéztem mindet. A 2-es, az meg tiszta MadMax.
Palit nem láttam ő előrébb volt és azt mondta,hogy szintén csúsztak..de szerencsére nem esett senki..
ez igaz.. mindennek van ára..
Köszi,mindjárt megnézem.
Randy Mamola voltál pár pillanatra? Örülök,hogy így egyben megúsztad az akszenpócert. Vigyázz kicsit jobban magadra,meg azért arra a szép ZX10-re is.Pali hogy vészelte át a dolgot?
rgwzoli.....a képeket elküldtem... :)
Hát köszi,nem panaszkodhatok. Igaz erre a sok jóságra rá is ment a családi harmónia,dehát áldozatok nélkül nincs háború.hihi...
Itt vagyok..szóval ez az árvizes téma ott még mindig él kisebb átfolyásokkal de ami rosszabb az a finom homokos hordalék ami már száraz...szinte alig lehet észrevenni az úton..egy ilyet sikerült megúszni..mindenhol voltam csak nem a motor nyergében... :) de végül sikerült megfogni..
Sziasztok Látom zoli jó hétvégéd volt.. meg a többieknek is
köszönjük neked c1800raider, a rendőröknek ,köztük Taricska Tibor századosnak és az összes jelen lévő motorosnak...Én személy szerint is nagyon sokat tanultam,de szerintem a HD kolléga is aki a nap elején még nem tudott egy sávon belűl megfordulni,de estére sikerült neki.Pedig nem is hitt benne!
No nyilatkozzon az úr! Beszaratja itt a népet,aztán meg megszűnik itt létezni.
mi történt?
Baszki Borsy,egyszer nem vagyok ott egy természetes gátnak,és mindjárt balhé van. Mi történt?
Hát, Zé, ma olvastam,amit még tegnap éjjel írtál arról a brutális dögről,és nagyon elgondolkodtam a dolgon. Egyrészt látni,(inkább csak érezni) hogy a szavaidnak súlya van,pár dolgot már megtapasztaltál,másrészt meg az én 60 kilómmal is elég reckír volna arra a berúgókarra ráállni. 640-est is csak dekompresszorral okosan beállítva sikerült beindítani.
mi sem unatkoztunk...
Jó estét!
Ahh vazze Felsőtárkány és Miskolc között ujjá születtem :-)
Ha arra jártok csak óvatosan..
az a baj ,hogy ezek ráadásúl még közveszélyesek is!
Pár kép a hétvége történéseiről
Tudod,mester,itt nem azokról a motorosokról van szó,akiknek az élet egyik nagy csodája a motorozás,hanem (sztem)főképp azokról akik azt hiszik,pénzért másik életet is vehetnek maguknak. Pedig nem....
De le van írva a lényeg:GYORS HAJTÁS!ZÁRÓVONALON ELŐZÉS!
S akkor mi csodálkozunk ,hogy milyen véleménnyel vannak a motorosokról...