Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szkrács cimbi!

Meglett a micimoci?
Nem jól tudtam, nem a repcsi téren lesz. Ezt most másoltam a debreceni topicból.

"A helyszin a hszoboszlói polgárvédelmi bázison lesz, ahol zavartalanul eszetlenkedhetünk. Mielőtt jön a kérdés , h holvan ez, mondom is . Debrecen felől közelítve a legelső ( Tessedik Sámuel utca) jobbra , egyből a várostábla előtt. Kaba felől pedig értelemszerüen a város végén balra a legutolsó. Ezen az utcán kb5-600m-t kell haladni, van benne egy S-kanyar meg egy kereszteződés, de nem kell semerre lefordúlni, és ott lesz a PV-bázis.
Egyébként ki lesz minden irányból táblázva és az útra is fel lesz festve."
Sziasztok!
Ha valakit érdekel, a Würth leakciózta a teflonos DryLube száraz láncsprayt, 2250br a 400 milis flakon ára.
Valamint a júniusi tréning időpontja előreláthatólag 06.20-ra módosult.
Azaz, jó dolog is az evés, én már csak tudom. Vagy mondhatom úgy is, hogy zabálás határtalanul. Na nekem az előző gép eladásával nem volt ilyen lelki traumám. Verebet akartam fogni kézzel az örömtől.
ááááá.. addig nem fajulnék. Általában folyamatosan eszek, szinte egész nap. Hobbim
Kivéve ha eladom a szerelmem, mert akkor semmit xD
Mire elérnél ide, annyi kalóriát leégetnél, hogy elfogynál aztán csak egy bicikli jönne magában.
azt meghiszem
idáig már nem tekerek le, mert akkor az életben többet nem bírnék járni
jer ide
lemegyek biciklivel
Repülőtér, beugró ha jól tudom 500HUF
Én úgy emlékszek, h az még teljesen rendben volt. Biztos, hogy az NSR-rel voltam
akkor még ment mind a két henger? Amúgy nagyon szépen meg volt csinálva...Emlékszem rád egy fekete vassal voltál ott én meg egy 206 kombival(piros) meg egy szerelő gyerekkel Tondora Dáviddal
Hol lesz pontossan? valahol a strand környékén vagy a repülőtéren?beugró?mert mostmár nagyon felcsigáztál és ha a főnököm nem jön haza(akkor nem dolgozom) és akkor ott a helyem!
beszarás mi volt ma, láttam ahogy összedőlnek házak, akkora szakadék keletkezett a város mellett amit még életemben nem láttam . mostanáig segítettünk ahol tudtunk. volt ahol azt mondták ne tegyünk homokzsákot inkább mentsük ami menthető, és fél óra múlva vitte a házat a víz...

kemény volt a mai nap...

ez nyáron 10 centi, most meg vagy 2,5 méter
lehet, arra a "virgóra" emlékszek Mentem vele mikor kevertette hozzá a festéket.
"12h kapunyitás
12-13h Bmw driftbemutató
13-14h SRT stuntműsora
14-14.30 a kabai Cseke fivérek stuntbemutatója +1 vendégművész:)
15h motoros felvonulás a városban
15.45 Tápai Tamás profi stuntműsora
16.30 ismét SRT (?)
17h Honda CBR1000R, Honda VFR1200 bemutató
18h erotikus motormosás
18.30h önként jelentkezők kipuff-hangnyomásmérő verseny
19hKamionhúzó verseny
20hTápai Tamás pirotecnikával kombinált éjszakai fájterkedése és mégegyX a 2 BMW driftel közben v a végén
20.45h szrtiptiz
21.15h Chrome Rt- koncert
Közben végig nyitvatartó büfé helyben főtt kajákkal.
Motorok és motoros felszerelések árúsitása.
Kislúrkók pitbike-kal motoroztatása."
A Roburt itt hagytam a kapu előtt,homokzsákkal megrakva,ha kell,éjszaka ugrás. Ahol a buli volt,a malomnál,megint hömpölygött át az udvaron a víz.Tíz napja még ott ugráltunk a színpad előtt,most meg megint zsákot pakoltunk bolondmód.
mi lesz szoboszlón?van valami program füzet?
Nálunk is átfolyt már a hídon, meg 1-2helyről vitték a háziállatokat is. Láttam egy malackát is, utánfutón . Reggel még kicsi volt a patak, délután 3kor már nem engedtek át egy utcán mikor szétnéztem, este nyolckor pedig már folyt át a hídon is.... süss fel nap!
Hajdúszoboszlóra jössz pajti.
Nálunk már nem esik, de majdnem akkora a víz, mint a múltkor. Hogy tud a fél éves csapadékmennyiség leesni 2 hét alatt?!
Helló,megjöttem szopásfalváról.Most nem nagyon volt annyi időm fényképezgetni,mint múltkorában,ennyit sikerült,telefon csupa víz volt,azért lettek ilyen szar képek.