Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mekkérdem tőle és akkor az a biztos te hová is jársz?
hát ha pestre nem is, de ha esetleg valamikor ráérne és adnál egy amilt, vagy egy MSNt, és mondjuk nem olyan típus, akit idegesít, ha csak így ismeretlenül kérdezgetnék akkor így talán, de zavarni tényleg nem szeretném, meg gondolom akkor mostanában ideje se sok van. A 4eshez meg grat,de tényleg
Nekem sztem nem ér hozzá, de nem is a gyári csöveim vannak, hanem szó szerint porszívócsövek... Nekem bal oldalon kapcsolta fel mindig a fényszórót.
akkor te is biomókus vagy?
biztos szívesen segítene. ugorj fel pestre 4es lett a diplomája
aha, akkor PeTY. Ha Debben tanulna lehet felkerestem volna pár kérdéssel, én is molbioszt választottam szakiránynak, csak vannak még titkok amiket szeretnék tudni
ELTE TTK ? vagy valami ilyesmi
nagy kupec az biztos.
hol tanul?
a héten Szerencsre költözik a KTM, ha eláll az eső
Gömbicz?
a biznisz meg a biznisz állandóan
Remélem te ennyire nem bánod majd meg, mint én.
hejőkeresztúri srác, de lefogadom, h nemsoká ismét fenn lesz a motor - drágábban
Vitka ha a kormányod teljesen elfordítod jobbra, az olajtartályod neked is hozzáér a fekete csőhöz? Vagy csak nálam ilyen?
hát igazán el állhatna már mert akadoznak kósa lali okosságai a digitévén
Nálunk sem áll el tegnap délutántól az eső és nem csak csepereg, nemtom mi lesz így megint.
Na fasza,mehetek megint homokzsákot hordani. kicsit már sok a jóból.
Gyöngyszemet találtál,nagy az isten állatkertje, és még mennyi hely van benne.
Hát a perisztaltikus mozgást még vágom, de pumpa szinten már nem Küldjön róla robbantott rajzot és akkor kiokoskodjuk
tesóm mikrobiológus , most csinálja a doktoriját. bent ül a laborban és felhívott ezzel a kérdéssel
A mit?
Na ezt ajánlom mindenki figyelmébe
hogy kell megolajozni egy perisztaltikus pumpát?