Mé lenne szégyen? Na mindegy ez nem tudom, honnan jött
Fasza gép kezelhető, nem túl agresszív, de ha húzod neki megy, meg simó után nagy élmény 45 paci azé nem 3 paci
Hát igen szép ,de az enyémet nem azért akarom eladni mert nem jó,hanem csak nagyobbra vágyom...(pedig ,de nagyon fogom síratni)eggyütt érzek veled szandra (((
Szép jó estét Borsodiak!
No mi van niggerek?
Ma sikerült fel pattannom egy Kawasaki er5-re
Fasza volt kicsit megrángattam a fülét, de csak óvatosan, mert nem az enyém
szkráccs,nem nem adtam oda érte ,túl öregnek találtam.Meghát nálunk a lányom az aki nagyon enduró(stb) bolond.én már megöregedtem ,én beérném egy cb1000 is..))
Igen végül is ez a nyomatékváltozás/fordulatszám arány változás várható volt, de egyébként ez nem okoz semmi problémát, a kicsinél hozzászoktam az egekig való pörgetéshez.
Valahol most már tuti csak találkozunk, hosszú még a nyár.
Jó is az a ZXR400 dolog Am meg írtad tegnap, hogy 8000 alatt nem sok minden történik, hát van benne valami, mert a kis gépnek a nyomatékhoz nem sok köze van De ha el van küldve megy azért Na most már remélem, hogy egy Bükközés vagy Kunmadaras, esetleg Tokaj erejéig összefutunk majd
2 napja folyamatosan azt csinálom. Annyi kis apróság van, ami a szememet szúrta, meg ilyenek. Most meg levan szedve a dob és darabokra van műtve, kitömöm majd, mert csak egy üres cső és szegény zxr nagyon repedt fazék 6E alatt. Na meg ha így hagynám, a rendőr bácsik folyton a hátsó nyílásomra pályáznának a nagy hang miatt. Eső most is zuhog, tegnap is zuhogott, kimenni még nem is tudtam a géppel. A hazahozatalkor mentem vele vagy 2km-t azt keziccsókolom. Hjajj pedig de mennék már.
Mert még elköpöm magamat .
Nem, nem ott csinálom, ez sárga színű!
Fasza gép kezelhető, nem túl agresszív, de ha húzod neki megy, meg simó után nagy élmény 45 paci azé nem 3 paci
No mi van niggerek?
Ma sikerült fel pattannom egy Kawasaki er5-re
Fasza volt kicsit megrángattam a fülét, de csak óvatosan, mert nem az enyém
A Jobbkéz Szabálynak te is tagja vagy? Mert 2tagot ismerek (Spisákot -egy suliba jártunk, most ballagott, meg a másikat látásból )
Valahol most már tuti csak találkozunk, hosszú még a nyár.