Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szivárvány színes.
Majd holnap nyilatkozzál,ha hallod,látod,esetleg érzed. Vannak kínjai,de nem mai csirke már. Viszont,és ez itt a reklám helye, tegnap, egy 1km-es egyenesben kicsit jobban sikerült kijönnöm az előtte lévő kanyarból és a zx10-es haver azt mondta,250-et jött mögöttem és alig közeledett. Hát ez olyan volt,mintha hájjal kenegetnének.
pill egy cigi és vagyok is elne szökjetek
nem azért mondottam kezeit csókolom csak nekem is kamaszakim van
gyájhá én aztatat netudom hogyan híik csak hogy oly mind a szívárvány színes
most mi a ? am. meg bocsi csak leléptem játszani Cod4
Irídium, mester! Irídium.
mivan báttya megláttad az üzletete suzukis88 jól jársz az ő gépével nagyon tuti kis motor
Suzukis88! 2T egyáltalán nem érdekel?
okés megértettem hihihi
azaz a plexije ijen midtudodm én sokszinben játszik ma is láttam a szilasi egyenes perkupa felőli végénél
Egyre inkább úgy néz ki a dolog,és ez csak jó,hogy egyre többen találkozunk innen,mert innen már gyakorlati haszna is volt ennek a"sokszor átkozott" netnek.
Várni fogom. A videó lehet nincs flash player telepítve a gépedre.
Ha fekete ruci van rajta akkor egy edelényi sác. Tegnap tuti volt arra, mert találkoztam vele perkupán 2körül ha jól emlékszem
Hát.. őszintén. Hondát de ha nem jönne össze akkor jó a kawasaki is
Szólni fogok.A vidi meg vmiért nem akar betölteni,nem tom,mi lehet vele.
figyi nem tudod ki lehet az a kawa ninjás aki szinte minden nap erre jön keresztül ardón aztán jakab felé megy ki nem ismered véletlebn
szép röpte
nah úgy látom akkor nem egyedül jössz mester
Rendben, csörögj ha tudod mikor indulsz! Első megugrásom
Csáóóó...gyere át a helyünkre
Én ma a templomban voltam
Szikráék hallomásom szerint kinn voltak...Mókuci is...
Kicsit távozok,még jelentkezem.
Paliról nem tudok még nyilatkozni,a tegnap este után mindenki a "sebeit nyalogatta ma." Én viszont vmikor délelőtt megyek,többet még nem tudok egyenlőre.
Hali!Mizujs?Voltatok a hegyen?
Nincs is ezzel semmi gond