Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

9933-nál csigás kép?
Hát emeletes házban a hatodikon ott nem!
Ez előtt kettővel láthattad a "helyszínt". Most még nem tudok semmit,mert ennél komolyabb problémák is vannak jelenleg. Mihelyt bármit tudok,írom is ide rögtön.
Hát már lassan igen, de a hatodikon csak nem ázom el..
ZSír!Oda kell a csónak!
Szia! Itt durca minden.. a Szinva csak növekszik és növekszik.. Zoli.. a most pénteki koncert ha esik meg lesz tartva Radostyánban nem tudod?
Szia! felétek mi újság?
Hétvégi motorozás? Ide sunyelj! Itt"lett volna" a buli. A rossz nyelvek szerint szigetfesztivál lesz belőle. (ez a hülye magyar humor,hogy nekünk csak a saját szerencsétlenségünkön van mit nevetni)
Hát igen amikor baj van a kis településekkel nem foglalkoznak pedig lehet hogy da nagyobb segítség kell mint 1 nagyvárosba.
Jó estét!
Nem is gondoltam komolyan,csak hát mikor az utakon kerülget a nép,akkor ez a vélemény. "ennyi évesen"? amelyiket a gép rakja,1964-es kiadás a másik meg 82-es. És igen, tényleg a környéken segítenek,mert felső szintről semmi segítség nem jött egész nap.
És hogy lesz ebböl hétvégén motorozás?
Remélem mostantol csak a nap fog sütni mert ez nem volt valami jo hétvége több szempontból se!
Sok szerencsét nektek is.Most ráfér mindenkire.
Köszi. Gondold el,én is mikor mehetek az erdőre dolgozni.
Ne mondj ilyet hogy két szar Robur. Strapabíró "igáslovak". A mai hypermodern Iveco és társai ennyi évesen a fasorban sem lennének. Mellesleg most a környéknek segítenek.
Hát igen jo nagy eső volt Tolcsvát teljesen elmosta a víz ogy hogy a hid tetején folyik.
Liszkán homokzsákolnak. Ez van.
Kitartást Kívánok nektek meg sok-sok napsütést! Apám is anyázik az idő miatt. Mezőgazdaságban dolgozik vetőmagot ad el. Konkrétan közölték, hogy fizetésre ne nagyon számítson. Mert rengeteg a visszáru. Szegény mezőgazdasággal foglalkozók is szívnak nem kicsit.
Ha nincs az én két szar Roburom,nem csak az óvodai homokozóból kellett volna kikaparni a homokot, hanem a háztartásokból is. Mindezek a szarságok mellett még a szemben lévő domboldal is megcsúszott.
huha hát ez szép
Oda jártam évekig nyaralni,Kőkapúra. De gyönyörű is az a hely....
Watervorld
No itt vagyok,nem tudom ,meddig,mert ha netán gond van,menni kell,segíteni. Guriga is üdvözöl mindenkit,neki a rendkívüli helyzetre való tekintettel be kellett menni dolgozni.
Amíg az én "szaromat" nem veszik meg, nincs miből.
Veddmá meg, mit ábrándozó?