Ez előtt kettővel láthattad a "helyszínt". Most még nem tudok semmit,mert ennél komolyabb problémák is vannak jelenleg. Mihelyt bármit tudok,írom is ide rögtön.
Hétvégi motorozás? Ide sunyelj! Itt"lett volna" a buli. A rossz nyelvek szerint szigetfesztivál lesz belőle. (ez a hülye magyar humor,hogy nekünk csak a saját szerencsétlenségünkön van mit nevetni)
Nem is gondoltam komolyan,csak hát mikor az utakon kerülget a nép,akkor ez a vélemény. "ennyi évesen"? amelyiket a gép rakja,1964-es kiadás a másik meg 82-es. És igen, tényleg a környéken segítenek,mert felső szintről semmi segítség nem jött egész nap.
Ne mondj ilyet hogy két szar Robur. Strapabíró "igáslovak". A mai hypermodern Iveco és társai ennyi évesen a fasorban sem lennének. Mellesleg most a környéknek segítenek.
Kitartást Kívánok nektek meg sok-sok napsütést! Apám is anyázik az idő miatt. Mezőgazdaságban dolgozik vetőmagot ad el. Konkrétan közölték, hogy fizetésre ne nagyon számítson. Mert rengeteg a visszáru. Szegény mezőgazdasággal foglalkozók is szívnak nem kicsit.
Ha nincs az én két szar Roburom,nem csak az óvodai homokozóból kellett volna kikaparni a homokot, hanem a háztartásokból is. Mindezek a szarságok mellett még a szemben lévő domboldal is megcsúszott.
No itt vagyok,nem tudom ,meddig,mert ha netán gond van,menni kell,segíteni. Guriga is üdvözöl mindenkit,neki a rendkívüli helyzetre való tekintettel be kellett menni dolgozni.
Remélem mostantol csak a nap fog sütni mert ez nem volt valami jo hétvége több szempontból se!
Liszkán homokzsákolnak. Ez van.