Talán akkor maradjunk is ennyiben,én amikor tudok,megyek,hogy menjen a km., aztán ha értelmes idő lesz végre,kitalálunk v.mi közöset. Na mostmár húzok,mert reggel nem lesz,ki a fiaimat költse,ők meg fel nem kelnének maguktól. Jó éjt!
Én a következő két hétben nem reménykedem motorozásban, mert minden napra esőt mondd. Úgyhogy inkább maradok otthon, tartalékolom a keretet, hogy a Bükkbe legyen.
Az isten szóljon belőled. Pénteken volna egy szlovák utam,nem szeretném valami világvégi buszmegállóban tölteni a délutánt.Szombaton Bükkszentkereszt,meg Répáshuta van tervben,de arra a napra meg aztán végképp szar időt jósolnak,hát majd meglátjuk.A remény hal meg utoljára.
Mi is majdnem megáztunk ma, de hazatéptünk pont az eső előtt. És akkor kívánom, hogy legyen rád jó idő, járasd be szépen, aztán mehetünk valamerre, egy bükközés már úgyis érik jó régóta
Nézz fel az égre,basszus. Amúgy meg még idomok,ülések nincsenek rajta,be akarom melegíteni rendesen,míg nincs összerakva,heng.fejet utánhúzni,karbeszt normálisan beállítani,meg megnézni,nem e folyik valahol valami lé belőle. Csak ha teljesen 100-as minden,akkor viszem ki.Csináltam nagyon sok képet,majd ha teljesen kész,rakok fel egy galériát.
Áhhh beszarás ez a Debreceni topik de nem megy!
Karesz te sem tudc egy fényezőt a környéken?
ninsen ilyened kettő: vagy honnan lehetne bótolni?
9kor el kéne indúni!