Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tesókám ez nagyon szép lett és gondolom jó is nagyon gratula sok sok balesetmentes km et
No akkor így tárgytalan, csak nem olvastam végig a hozzászólásokat.
P.ladányban tudok egy jót. Olcsón dolgozik és szép munkája van, haverom nála fényeztette az üléspúpot. Ha érdekel a dolog, kérek neked tel. számot.
Köszöntem!
De tudok. Irjál a pitbájk totyikba Somának, mer ő pont fényező.
Sziasztok!
Áhhh beszarás ez a Debreceni topik de nem megy!
Karesz te sem tudc egy fényezőt a környéken?
Csizmának az a része amit a csaton át dugsz.
monnyuk gumiszorító...de lehet hogy műfasz
ezmiez?
fhuuu... ez most kiütött xD
Szép napot Hölgyek Urak! Fenn vannak a képek,ha vkit érdekel netán.
Már pénteken felpakolok, ez miez? Csizma csatja? Nem tudok ilyet.
ok ottleszek időben, kell segiteni felpakolni? menjek hamarabb?

ninsen ilyened kettő: vagy honnan lehetne bótolni?
Ja, megvan az utifuti, mikorra tolod le a segged?
9kor el kéne indúni!
Öreg már, ...nézd el neki!
jaja! néha olyat csinál hogy eltünik minden áram és leáll, aztán meg kel mozgatni a kábeleket és megy
Háhháá, a kis fekete CM ! Ketyeg még a retyegő?
Ha valokit érdekel 15ft/pár 2006,40heti
Talán akkor maradjunk is ennyiben,én amikor tudok,megyek,hogy menjen a km., aztán ha értelmes idő lesz végre,kitalálunk v.mi közöset. Na mostmár húzok,mert reggel nem lesz,ki a fiaimat költse,ők meg fel nem kelnének maguktól. Jó éjt!
Én a következő két hétben nem reménykedem motorozásban, mert minden napra esőt mondd. Úgyhogy inkább maradok otthon, tartalékolom a keretet, hogy a Bükkbe legyen.
Az isten szóljon belőled. Pénteken volna egy szlovák utam,nem szeretném valami világvégi buszmegállóban tölteni a délutánt.Szombaton Bükkszentkereszt,meg Répáshuta van tervben,de arra a napra meg aztán végképp szar időt jósolnak,hát majd meglátjuk.A remény hal meg utoljára.
Mi is majdnem megáztunk ma, de hazatéptünk pont az eső előtt. És akkor kívánom, hogy legyen rád jó idő, járasd be szépen, aztán mehetünk valamerre, egy bükközés már úgyis érik jó régóta
Mostanában főleg mindenfelé. Elvileg a Viragos ismerkedősben gyűlt régebben a nép de szétszaladt az a csapat egy cseppet.
Nézz fel az égre,basszus. Amúgy meg még idomok,ülések nincsenek rajta,be akarom melegíteni rendesen,míg nincs összerakva,heng.fejet utánhúzni,karbeszt normálisan beállítani,meg megnézni,nem e folyik valahol valami lé belőle. Csak ha teljesen 100-as minden,akkor viszem ki.Csináltam nagyon sok képet,majd ha teljesen kész,rakok fel egy galériát.