Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nah majd írjátok már meg légyszi! Megyek mert nyígnak,hogy még egy kört menjünk
Szevasztok!
Nem tudjátok véletlenül,hogy mennyire veszik szigorúan a rendszámtábal gyári mivoltát, illetve,hogy csak a gyári helyén, felfogatásával lehet....stb?
SZIASZTOK! mi a helyzet az ACÉLVÁROS KÖRÜL? putnokra eltudok jutni kazincbarcikán keresztül vagy még mindig le van zárva az út? esetleg debrecen felöl ha jövök eltudok e menni miskolc fele!?
Vagy úgy kell hagyni, akkor nem lesz, ami letörjön következő alkalommal
Aha!
Hanyat szaladt vele a ló
De szerencsére csak karosszéria munka van vele, nem vészes!
Vagy egy baszottnagy levonó kell rá
Szétegykerekülték vagy mi történt vele?
Persze.
Asszem most a seggén az idom törött!
Okés haver nagyszerű. Így egyszerűbb lesz legalább.
majd elfelejtettem azt a motortakarót meg személyesen majd átveszem tőled, a zéé motoros buliján , tudod amit elnapoltak.. úgy akartam a multkor is
Am nem is tudod milyen jó 5leted volt. Ha nem homokzsákokat, hanem buzikat pakolnának a vízbe, akkor felforrna és elpárologna az egész, meg van oldva a gond.
Hát nem is csoda, mert arrafelé nincs vízhelyzet annyira
Én nem pakolok buzikat.
Na mi az, mindenki homokzsákot pakol, hogy semmi élet?
Hali! Valaki Bélapátfalvára jön?
ez van. szprájt.
csunájj
Ilyen az élet!Mindenért meg kell ........... tudjátok ti hogy folytatódik!Már én is unom halgatni is meg kiírni is!
Áhá, szóval mielőtt elhagynám, attól egy kicsit visszább Am mi a helyzet? Víz meg sulis szívás. Komolyan mondom, annyi nyűggel jár egy diploma, hogy azt már elmondani nem lehet.
Miskolc és környéke.
Hát ott arra tudod elmész egyenesen, kicsit tovább mész rajta, majd vissza és pont ott leszel.
Merre az az arra felé?
sziasztok!NA javult arra fele a helyzet?