valahol ez a reakció érthető is volt nem?
az enyém meg azt mondta hogy ha még egy fillért is bele invesztálok a közös kasszából kimegy és felgyújtja így saját forrásból oldom meg a dolgot
Másfél évig nagyon jó kis közös életünk volt,sokat csavarogtunk,buliztunk,még nyaraltunk is.(azóta sem)Igazából a nagy változást az első gyerek hozta,Én aki addig namber van voltam,nemhogy egy,de vagy tíz helyet csúsztam le a fontossági sorrendben. Ő meg oz otthon töltött évek alatt szépen beszürkült
Gondold el,mikor tavaly nyáron én összetört motorral állítottam haza,haver kórházba,motorja meg utánfutón jött haza. Ja,és akkor még egyedül én dolgoztam.Azt mondta,nem csak a kéket adom el, hanem mind a kettőt. (ehhez képest egyiket sem)
figyi az az igazság hogy az már nem most volt gondolom azóta ős is változott inkább becsüld hogy legalább megpróbálta
az enyém azt mondta hogy ha 40 nél többel merek majd menni nem ül fel mögém ja é ha látja is hogy egyedül megyek akkor sem szeretné ha kenném neki mert félt nah mire 40 nel akárhová is elérünk? basz
Most, hogy már az oldalkocsiknál tartunk,aznap,mikor beindult a motorom,történt egy másik csoda is. Drágám felült mögém a kék motorra. Mikor hazaértünk,úgy tépte lefelé a bukót a fejéről,hogy rossz volt nézni. Mikor összejöttünk,még jópárszor ment a Czetkával 150cm-es csajszi létére,mostmeg,mint valami pánikbeteg...
Ez függ a te,valamint az ő vérmérsékletétől is. Ha nem szereti a rockot,biztos nem sok kedve jönni. Ha viszont eljössz egyedül,becsajozol itt,akkor meg kikaparja a szemed.De ha akar jönni,akkor hozd ám.
Gondold el,azóta nem is láttam. Szerettem volna ma délelőtt kimenni,úgyis plakátot kellett volna vinni arra a vidékre,de mire elszabadulni ettől a sok mindennapi szarságtól,már délután 2 van és nyakunkon az eső.
az enyém meg azt mondta hogy ha még egy fillért is bele invesztálok a közös kasszából kimegy és felgyújtja így saját forrásból oldom meg a dolgot
az enyém azt mondta hogy ha 40 nél többel merek majd menni nem ül fel mögém ja é ha látja is hogy egyedül megyek akkor sem szeretné ha kenném neki mert félt nah mire 40 nel akárhová is elérünk? basz
http://youtu.be/Rn7s0iaB41A
annál inkább nekem kettőnk helyett is
vagy vigyem őt is?
Jah és lehet hogy más is jön,ugyanis elárulok egy nagy titkot az RG fórumból peti117 a tesóm