Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, oda találtam Nem volt semmi gáz, még a lépcsőn is simán felmentem. Reggel volt szar, mert a szemembe sütött a nap reggel 6kor és felébredtem, nem tudtam visszaaludni. Am hatalmas jó volt És te hogy vagy, rákasszony?
Kívánok Hölgyek Urak! Látom ide is jutott már egy az emberiség szemetjéből
Nemtom, de moderálva lesz kőkeményen és sztem egy ban-t is kap.
Ki a fasz ez a tag?
Most már húzhatnál a viharba idióta vén szatyor. Minek okádsz tele minden topicot?
rájöttem én már! kellene a motorjaink sokmindenkinek, csak pénz nincsen

na de majd most!
Nekem is a zéikszhater. Mer a sarki kutyának sem kell.
Örülj neki

nekem meg már egész életemben ez lesz
Neked is.
ÁÁÁ fakkkk sose lesz ilyen szép supermotom.
Hello

Nemrég írt a debreceni topicban #zé, hogy a holnapi szoboszlai banzáj az időjárásra való tekintettel elmarad. Új időpont Június 5.
Szép napot!
Ez is érzék ficam! de ezt nem mosni hanem porszívózni kell!
Garázs negatív, mert faternál ki-be mászkálnak a javításra váró kocsik, de a cukorgyári körforgónál lévő pennymarket parkolójának van fedett része, ha nem muszály zárt hely.Van kamera körbe bőven.
néztem is, az a fehér sárvédőmakk kimondottan jó. ha meg házi, akkor leakalap. mosmá add el vagy megveszem
Nos igen, a színösszeállítás hagy némi kívánnivalót maga után, de a bringa az zsírosdeszka! Elfogadnék egy ilyet bokrokat átugrabugrálni!
A kilencvenes években volt nagy divat a japó gépeknél ez a pink-zűd-meg mitomén csiricsáré színkód!
he sokkal jobb a matrica mint amire számítottam, ami narancs alaopn van az kurvajól néz ki, meg kiemeltem ilyen fehér lófasszal. azok nagyon jók meg a ONE-os is. de ami fehér alapon van az sehogyse jó..

ja és nem tudok fényképezni

Na. Motrok felkötözgélve.
jóvan megértem teccős masina, sokkal jobb ilyen szar utángyártott matricákkal mint üresen már kiváncsi vagyok milyen lehet egy motyóval küzdeni. neked nem jött be?
SZAKiFECÓ

garázyba be lehet álni nálatok kocsival vagy valami fedett helyre lehet azzal mennék le holnap, de ilyen jegesessős dágvány időben nem szivesen hagynám kint...
na jóvan nemértem de nem is akarom majd kiötlök valamit , a hűtőidomon még csak ezen az oldalon van fent
nem one matrica? a oldalsó elülső felér ferdén le. vagy fel. vagy le. mésik felére kisnyúl. van még kisebb is nem?
az a baj hogy ez fehér alapon van a nagy KTM felirat, ONE már nicns több, de tegyem állitva a KTm et a hütőidomon? assejó
naugye mer az oldalsót ellacikáztad nem köll összekötni a lyukat, egyik felére a KTM másik felére a 'ONE'.
pici matrica. oldalidomin lévő nem tetszik