Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát cincog rendesen a biztos de a mutató nálam ritkán jár 18000 környékén,inkább vigyázok rá
inkább olyan 12-14ig használom rendszeresen.
Huhh akkor az már igazi nyomatékgyár.
Szépen járnak. Meghallgatnám, milyen hangja van a kis ZXR-nek 18000-nél,biztos cincog rendesen.
Ez egy640-es,vannak hibái,de a motorja az huh... Másrészt papírjai megvannak,de ezer éve nem volt forgalomban,csak hobbimotor. Egy szabadonfutó kellene bele,ha az ember lusta rugdosni,meg a fesszabályzó most lesz javítva.
Miért ez nem túl jó? Hány ccm-es?
raktam fel videot amin a tesom meg az én motorom reggeli melegítése van rajta.Csak forum kedvéért töltöttem fel így nem sokáig lesz fenn max. 2nap!
RG&ZXR
Egy jót én is Amúgy meg arcoskodtam egy kicsit,mert ez nem az enyém,de míg a gazdi külföldön nyomja addig használhatom. Hát nem ilyen egy igaz barát?
Hajjj egy jó KTM-et de elfogadnék már.
6 millió simson.
Itt is b@szakodott valamit,de mostmár ox.
Van egy csávókám a második szomszédban,három éve van egy CBF250-je,most meg valami choppert hoztak ide, de még egyszer sem intett,ha jött szembe,vagy hogy netán menjünk együtt valamerre, á neem . Kicsit magának való. Van még egy KTM SXC, meg a haver R6-ja,pár Szimó,meg ETZ. Ja,meg az enyémek.
szétment a netem áááááááááá
hát persze hogy vágom a témát! Nálunk nem nehéz
Van a faluban 1 Hayabusa,1 Honda CBF 600 Tesómnak a ZXR van még egy 250es FZR a szar husqvarna meg egy hete egy Suzuki Ls 650 meg vagy 6millió simson kb ennyi a motors élet nálunk.
Jaja vágod a témát. Már az elején lejött, hogy pancsernak néz a srác, de nagyon mellé nyúlt. Nekem azt mondta hogy 1 éve van meg. Először azt hittem, hogy maga a motor otthon maradt és csak egy husqvarna alkatrész kupacot hozott. ÁÁ nagy hantaboy volt a srác.
Hali!
Erdőbényei vagyok és fogadni merek hogy 1 husqvarnát vittek cserébe.Ismerem a tulajt. Neki kb. 2hópja van meg a motor de nem ért hozzá meg jogsija sincs. Ha kérdésed van róla akkor irj nyugodtan.
Mit látok!Nyomulás a magánszférában? Ez már beszéd.Igaz,most így válságilag nagyon szarul megy minden,dehát egyszer csak vége kell,hogy legyen.
Bírlak irigyelni,én meg most tartok 120-nál.Ide is írkálhatnál,ha már egyszer Borsodi gyerek vagy.Jövő hétvégén téged is idevárlak Viktorral együtt.
hát igen én rajtam nem múlna de szegénykémnek a gyümölcsös minden nyarát tönkre bassza már bocs júniustól decemberig néha szezonja van akkor meg nincs szabi se eljövetel akkor nyomja keményen de ezt majd telón tesókám
na jó én csak kettőnktől vettem el és nem is nagy lóvét na de nem baj nekem is beindul a dolog akkor menni fog ez eü előadás autósiskolában
éljetek,míg élhettek!
Nézem adatlapodon Erdőbényei vagy. 2 hete pont onnan hoztak egy motort a kawáért cserébe. Bár csere nem lett.
Ha nekem megy a bolt,(nem úgy,mint most)akkor próbálok egy kis dugeszpénzt félrerakni,ha jó a vas,benzinre,ha nem,akkor alkatrészre. Ettől úgy tűnik,mintha nem tőlük venném el. Pedig... Mindenesetre azzal nyugtatgatom a lelkemet,hogy legalább nem kocsmára költöm,mint az átlag magyarság min. fele.
Hali!
De Victor#12 a tesom.
Amugy köszönöm érdeklődésed a motoromba már csak 500 km kell és lehet húzni neki! Remélem hogy nemsokára személyesen is összefutunk!