Ez egy640-es,vannak hibái,de a motorja az huh... Másrészt papírjai megvannak,de ezer éve nem volt forgalomban,csak hobbimotor. Egy szabadonfutó kellene bele,ha az ember lusta rugdosni,meg a fesszabályzó most lesz javítva.
raktam fel videot amin a tesom meg az én motorom reggeli melegítése van rajta.Csak forum kedvéért töltöttem fel így nem sokáig lesz fenn max. 2nap! RG&ZXR
Van egy csávókám a második szomszédban,három éve van egy CBF250-je,most meg valami choppert hoztak ide, de még egyszer sem intett,ha jött szembe,vagy hogy netán menjünk együtt valamerre, á neem . Kicsit magának való. Van még egy KTM SXC, meg a haver R6-ja,pár Szimó,meg ETZ. Ja,meg az enyémek.
hát persze hogy vágom a témát! Nálunk nem nehéz
Van a faluban 1 Hayabusa,1 Honda CBF 600 Tesómnak a ZXR van még egy 250es FZR a szar husqvarna meg egy hete egy Suzuki Ls 650 meg vagy 6millió simson kb ennyi a motors élet nálunk.
Jaja vágod a témát. Már az elején lejött, hogy pancsernak néz a srác, de nagyon mellé nyúlt. Nekem azt mondta hogy 1 éve van meg. Először azt hittem, hogy maga a motor otthon maradt és csak egy husqvarna alkatrész kupacot hozott. ÁÁ nagy hantaboy volt a srác.
Hali!
Erdőbényei vagyok és fogadni merek hogy 1 husqvarnát vittek cserébe.Ismerem a tulajt. Neki kb. 2hópja van meg a motor de nem ért hozzá meg jogsija sincs. Ha kérdésed van róla akkor irj nyugodtan.
hát igen én rajtam nem múlna de szegénykémnek a gyümölcsös minden nyarát tönkre bassza már bocs júniustól decemberig néha szezonja van akkor meg nincs szabi se eljövetel akkor nyomja keményen de ezt majd telón tesókám
Ha nekem megy a bolt,(nem úgy,mint most)akkor próbálok egy kis dugeszpénzt félrerakni,ha jó a vas,benzinre,ha nem,akkor alkatrészre. Ettől úgy tűnik,mintha nem tőlük venném el. Pedig... Mindenesetre azzal nyugtatgatom a lelkemet,hogy legalább nem kocsmára költöm,mint az átlag magyarság min. fele.
Hali!
De Victor#12 a tesom.
Amugy köszönöm érdeklődésed a motoromba már csak 500 km kell és lehet húzni neki! Remélem hogy nemsokára személyesen is összefutunk!
inkább olyan 12-14ig használom rendszeresen.