Tul.képp tényleg nem lenne nagyon bonyolult,csakhát ezek azért mégsem gyári cuccok,úgyhogy kb 5v.6 óra tuningolgatással ment el és itt már nem mindegy mit,s miért csinálsz. Tömítéssel tavaly szívtam meg váltócserekor.Régi elszakadt,jöttek az okosságok,"minek az bele,egy kis maszlag oszt jó". Nem így lett. Szerepe van a váltó hézagolásában és innentől szorult a váltóm,míg meg nem vettem kemény1200ftért. Azóta tökéletes,kösz a tanácsot Joe.
Igen, néztem a képeket és ámultam, hogy egy 2T mennyire "egyszerű" Élmény lehetett rajta dolgozni, komolyan. Nekem nagy vágyam, hogy saját kezűleg varázsoljak újjá egy motort, amire a nyár folyamán remélhetőleg sor is kerül. Kawa csavarokra szét, lefényez, összerak. Tuti elmegy majd vele 2 hétvége, vagy 3, de patika lesz a végén.
Jut eszembe, megállt az olajfolyásom Tömítés nélkül magában Loctite és megfogta!
Gyanítom,egy"hátráltató" tényező kiesik a köv. két hétben,ez pedig a meló.Pedig hát nem ártana egy kis frissítés a kincstáron,dehát ez nem az én időm.Kérdésedre,3 hét alatt alap helyzetben max.1000,forszírozott mód1200. Jelen állapotok szerint meg lövésem sincs mikor mennyi. Én azon vagyok,hogy menjen. Képeket láttad?
A köv. 3 napon kúrálgathatom magam kedvemre,csak ki ne mossa a házat a víz a seggünk alól. Pálinkát meg nem szeretem,inkább az ilyen nyalesz piákat,mint aszú,szamorodni,boroskóla,martini. Lehet,ilyen téren félre lettem kalibrálva kicsit,hogy nem a sör-felesre esküszöm,de említettem már,valsz. kicsit különc ürge lehetek.
Bejáratni hogy lesz időd a gépet? Gondolom minél hamarabb túl akarsz esni rajta. Csak azért kérdezem, mert kb 3 hét múlva nagyon érik egy Bükk, oda meg jó lenne valami kategóriatársat is vinni 3-4 hét alatt belecsorog az az 1600?
Úgy nyúlik ez a dolog,mint egy tartozás megadása ahogy az általában lenni szokott,ez viszont nem kerül semmibe,úgyhogy előbbutóbb csak összehozzuk.Nem tartom magam hangembernek,de egyre közelebb kerülök hozzá hogy csak ígérgetek.Ahogy az idő engedi jelentkezek azon a vidéken.
Reggel felébredtem kinézek esik, na mondom ma sem lesz motorozás. De azért estére alakult egy kicsit az idő. 6 után gondoltam egyet áztán elindultam. De legközelebb együtt megyünk!
Dugasd már magad máshogy.... faxom.... Asszem fórumot tévesztettél!
Jut eszembe, megállt az olajfolyásom Tömítés nélkül magában Loctite és megfogta!